Spor

Spor Haberleri

Beşiktaş'ı eleyen Gaziantep ALG Spor yarı finalde

TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi çeyrek finali rövanş mücadelesinde Gaziantep ALG Spor, taraftarı önünde güçlü rakibi Beşiktaş'ı 3-0 yendi. Toplam skorda rakibini 4-1'le saf dışı bırakan ALG Spor, yarı finale yükseldi.

Şahinbey Ampute galibiyet serisini sürdürdü

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Konya'da oynanan maçta Ortahisar Belediye Spor Ampute Futbol Kulübü'nü 3-1 mağlup etti.

Şahinbey Ampute Futbol Takımı avantajlı döndü

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, ikinci yarının ikinci maçında güçlü rakibi Alves Kablo Ampute Spor Kulübü Futbol Takımı ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj elde etti.

Gaziantep Kolej Vakfı atletizmde Türkiye ikincisi

Akademik alanlarda olduğu gibi sosyal, kültürel, sanat ve spor alanlarında da başarılar elde eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri atletizmde kazandıkları Türkiye dereceleri ile de yüzleri güldürdü.

ALG Spor, Beşiktaş deplasmanından avantajlı döndü

Gaziantep ALG Spor, TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi play-off çeyrek final ilk maçında deplasmanda Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Gaziantep ekibi bu sonuçla 7 Mayıs Pazar günü evinde oynayacağı rövanş maçı öncesi avantaj yakaladı.

Gençlik Oyunları, Festival Park'ta yapılacak

Türkiye'nin en iyi motosiklet akrobasi şov pilotu Birkan Polat ve birbirinden eğlenceli aktivitelerin yer alacağı Gençlik Oyunları, Gaziantep Festival Park'ta gerçekleştirilecek.

Şahinbey Ampute'den net skor 3-0

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Ampute Süper Lig'i ikinci yarı ilk maçında Etimesgut Belediye Ampute Spor Kulübü'nü 3-0 mağlup etti.

Gaziantep Kolej Vakfı Türkiye yarı finallerinde

Gençlik Spor Bakanlığı ve Okul Sporları tarafından Mersin ilinde düzenlenen Okullararası Küçük Erkekler Basketbol grup müsabakalarında şampiyonluğu kazanan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Küçük Erkekler Basketbol Takımı Türkiye yarı finallerine yükseldi.

Gaziantep ALG Spor şampiyonluğa odaklandı

TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde grubunu birinci bitirerek direkt çeyrek finale yükselen Gaziantep ALG Spor'un rakibi, oynanan play-off 1. tur maçlarının ardından Beşiktaş oldu. Zorlu maç öncesi hazırlıklarını sürdüren sarı-grili takım, şampiyonluğa odaklandı.

SANKO Okulları yüzmede beş altın madalya kazandı

SANKO Okulları öğrencileri, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okullar Arası Küçük Kız ve Küçük Erkek İl Birinciliği' müsabakalarında beş altın, 18 gümüş ve altı bronz olmak üzere toplam 29 madalya kazandı.

Süper Lig’de dubleler gollü haftaya damga vurdu

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 7 karşılaşmada 34 gol atılırken, futbolcular 9 duble, 1 hat-trick performansına imza attı.

Başakşehir: "Emre Belözoğlu’na saldırı teşebbüsünde bulunulmuştur"

Medipol Başakşehir, Giresunspor maçında Teknik Direktör Emre Belözoğlu'na bir şahıs tarafından saldırı girişiminde bulunduğunu açıkladı.

SANKO Okulları'nın yüzme başarısı

SANKO Okulları öğrencilerinden Tuna Karakuş, Azra Aksoy ve Çınar Özkamalı, '11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi İl İçi Vize Yarışları'nda üç adet baraj yarışını geçerek grup yarışlarına katılma hakkı kazandı.

SANKO Okulları'nın Tenis Başarısı

SANKO Okulları öğrencileri, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Masa Tenisi Turnuvası'nda elde ettiği birincilik, ikincilik ve üçüncülük dereceleriyle önemli başarıya imza attı.

Namağlup şampiyon oldular

Gaziantep'te düzenlenen Okullararası Küçük Erkekler Basketbol İl Şampiyonluğu müsabakalarında namağlup unvanla şampiyonluk ipini göğüsleyen Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Şampiyonluk takımı kupasını aldı.

Gaziantep Kolej Vakfı'ndan atletizmde çifte birincilik

Akademik başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri, katıldıkları birçok etkinlikte de Gaziantep'i başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Son olarak atletimizde iki birincilik kazanan GKV Özel Okulları öğrencileri Hatice Kılıç ve Neslihan Toktaş, Türkiye Şampiyonası'nda yarışacak.

Spor toto 1.Lig’de 32. haftanın hakemleri belli oldu

Spor toto 1. Lig'in 32. haftasında oynanacak karşılaşmalarda düdük çalacak hakemler açıklandı.

Merinosspor'dan çifte başarı

Merinosspor Genç Kızlar takımı ve Yıldız kızlar takımı grubunda namağlup ünvanla il şampiyonu oldu. Yıldız kızlar takımı önümüzdeki günlerde Gaziantep'te yapılacak olan bölge şampiyonasında Gaziantep'i temsil ederken, genç kızlar takımı da Adana'da yapılacak olan grup maçlarında mücadele edecek.

Şahinbey Ampute ilk yarıyı galibiyetle kapattı

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda İstanbul Bağcılar Ampute Futbol Takımını 12-1 farklı mağlup ederek ilk yarının son karşılaşmasından galibiyetle ayrıldı.

Toplam 1032 haber.