Spor

Spor Haberleri

Yeni sezonda Türkiye liglerinde kullanılacak top tanıtıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2023-2024 sezonunda Süper Lig, 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ziraat Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Kadın Futbol Süper Ligi'nde oynanacak müsabakalarda kullanılacak topu tanıttı.

Arda Güler rekor ücretle Real Madrid’de

Fenerbahçe, genç futbolcu Arda Güler'in 20 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer olduğunu duyurdu. Sarı-lacivertlilerin, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, Madrid'in ayrıca azami 10 milyon Euro bonus ve sonra satıştan yüzde 20 pay vereceği ifade edildi.

Fadıloğlu, potanın şampiyonlarıyla buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, heyecan dolu bir sezonun ardından zorlu bir mücadele sonucunda şampiyonluk unvanını kazanan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü U12 Basketbol Takımı ile şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi. Yeşil-siyahlı dev adamlar ve teknik ekibin gurur dolu anlar yaşadığı buluşmaya, sporcu velileri de eşlik etti.

Furkan Soyalp'in hedefi Gaziantep FK'ya maksimum skor katkısı vermek

Gaziantep Futbol Kulübü'nün orta saha futbolcusu Furkan Soyalp, tamamlanan ilk etap kamp çalışmalarının ardından yaptığı açıklamada, Gaziantep FK ile yaraları sararak lige konsantre olmamız lazım. Ben de bu sezon takıma maksimum skor katkısı vermek istiyorum dedi.

Gaziantep FK, yeni sezon çalışmalarının ilk etabını tesislerinde tamamladı

Gaziantep Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını tesislerinde yaptığı son antrenmanla tamamladı. Gaziantep FK Teknik Direktörü Erdal Güneş de kısa sürede takıma gerekli takviyeleri yapacaklarını söyledi.

Fadıloğlu: 'Yavrularımızın, spor etkinliklerini çok önemsiyoruz'

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, katıldığı 2023 Yılı Okul Öncesi Spor Şenliği'nde anaokulu öğrencileriyle birlikte branşa özgü yetenek parkurları, akıl ve zeka oyunları, geleneksel çocuk oyunları, eğitsel oyunlar ve satranç etkinlikleri gerçekleştirdi.

Gaziantep FK yeni sezon hazırlıklarına başladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, 2023-2024 sezonu hazırlıklarına tesislerinde yaptığı ilk antrenmanla başladı. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Transfer tahtasını açtıktan sonra eksik olan futbolcuları alarak iyi bir takım kurmak istiyoruz dedi.

Gaziantep'te başpehlivan Orhan Okulu oldu

Şahinbey Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu'nun birlikte düzenlediği Türkiye Yağlı Güreş müsabakaları kıyasıya mücadeleye sahne olurken, Şahinbey Er Meydanı'nın galibi ve altın kemerin sahibi Orhan Okulu oldu.

Gaziantep'te yağlı güreş müsabakaları başladı

Çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapan Şahinbey Belediyesi'nde yağlı güreş müsabakalarının 3. ayağı bin 250 sporcunun katılımıyla Akkent Spor köyünde başladı.

ALG Spor'da Kenan Öztürk dönemi

Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep ALG Spor, yeni sezon öncesi teknik ekipte değişikliğe gitti ve takımın başına Mehmet Kenan Öztürk'ü getirdi.

Yaz spor akademileri büyük ilgiyle başladı

Şehitkamil Belediyesi, 2023 Yılı Yaz Spor Akademilerinde 6 farklı branşta, binlerce sporcuyu tesislerinde misafir edecek. Şampiyonlar yetiştiren başarılı sistemde yetenek taramaları ve sosyal etkinliklere de geniş yer verilecek.

Şehitkamil'de basketbol altyapısında büyük başarı

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği tarafından organize edilen U12 Kategorisi İl Birinciliği Müsabakalarını, şampiyonlukla taçlanan 4 kupayla tamamlandı.

TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu, Ankara’da başladı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurulu, Ankara'da bir otelde başladı.

Merinosspor Yaz okulu başlıyor

Kurulduğu günden beri alt yapıya büyük önem veren Merinosspor kulübü okulların kapanmasının ardından ücretsiz yaz okulu açıyor. Her yıl yaz aylarında düzenli olarak açılan yaz okulu 3 Temmuz pazartesi itibariyle yaş guruplarına göre çalışmalarına başlıyor.

Babalar ve oğulları kıyasıya mücadele etti

Şehitkamil Belediyesi tarafından Babalar Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen futbol organizasyonunda babalar ve oğulları yarıştı. Babaların, oğullarına rakip olduğu gösteri maçı, renkli anlara sahne oldu.

SANKO Okulları basketbolda il birincisi oldu

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen 'Okullararası İl Şampiyonluğu'nda SANKO Okulları Minik Erkek Takımı birinci, Minik Kız Takımı üçüncü oldu.

A Milli Takım’ın Ermenistan, Letonya ve Hırvatistan maçlarının yerleri belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, A Milli Takım'ın EURO 2024 Elemeleri'nde 8 Eylül'de Ermenistan ve 15 Ekim'de Letonya ile iç sahada oynayacağı karşılaşmaların yerlerini belirledi.

İstanbul Havalimanı’nda Şampiyonlar Ligi yoğunluğu: Yüzlerce taraftar final için İstanbul’da

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bu akşam oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için taraftarlar, İstanbul'a akın etmeye devam ediyor. Finalde karşılaşacak olan Manchester City ve Inter taraftarları mücadelenin başlamasına saatler kala geldikleri İstanbul Havalimanı'nda marşlar söyleyerek takımlarına destek oldu.

Gaziantep FK'nın yeni başkanı Memik Yılmaz oldu

Gaziantep Futbol Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda yeni başkan Memik Yılmaz seçildi. Tek liste ile girilen seçimde başkan seçilen Memik Yılmaz, genel kurulun ardından yaptığı açıklamada, Yeni sezonunun ilk adımını bugün resmen atıyoruz. Bu şehre güzel şeyler yaşatmak için mücadele edeceğimizden şüpheniz olmasın dedi.

Toplam 1032 haber.