Spor

Spor Haberleri

Erol Bulut: '1,5 yıldır maaş alamıyorum'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe maçının ardından, 1,5 yıldır maaş alamadığını ve buna rağmen takımını şikayet etmediğini belirtti.

Spor Toto Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Fenerbahçe: 2 (Maç sonucu)

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe deplasmanda karşılaştığı Gaziantep Futbol Kulübü'nü 2-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Fenerbahçe: 1 (İlk yarı)

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü, Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Zorlu karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Fenerbahçe: 1 (Maç devam ediyor)

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Gaziantep FK, Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk 15 dakikası konuk Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile geçildi.

Şahinbey Ampute çıkışını sürdürüyor: 5-0

Ampute Futbol Süper Lig'inde Gaziantep'i temsil eden Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Ampute Futbol takımı, kendi evinde Kayseri Melikgazi Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımını 5-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

ALG Spor, Ereğli'yi 2-0 mağlup etti

Gaziantep ALG Spor, TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi A grubu 11. hafta mücadelesinde evinde karşılaştığı Karadeniz Ereğli Belediyespor'u 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçe kafilesi Gaziantep'te

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantep FK maçı için kente ulaştı.

Kolej Vakfı Genç Kızlar Voleybol takımı Türkiye yarı finallerinde

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Genç Kızlar Voleybol Takımı Şanlıurfa'da katıldıkları Genç Kızlar (A) Voleybol Grup Müsabakalarında birinciliği elde ederek Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı. Gaziantep şampiyonu olarak katıldıkları grup müsabakalarında yarı finale yükselen GKV Özel Liseleri Genç Kızlar Voleybol Takımının bu başarısı kent gündeminde büyük sevinçle karşılandı.

Erol Bulut 'Dinginlik' sergisinde

Spor Toto Süper Lig'de kötü günler geçiren Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Gaziantep Sanat Galerisi'nde ressam Ziver Kaplan'ın açtığı 'dinginlik' konulu kişisel resim sergisinin açılışına katıldı.

Sanko okullarının yüzme başarısı

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okullar Arası Yıldızlar Yüzme Yarışması'nda SANKO Okulları Kız Takımı il üçüncüsü, Erkek Takımı ise il dördüncüsü oldu.

Görme engelli öğrenciler spor yaptı, oyunlar oynadı

Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde görme engelli öğrenciler, İbrahim Spor merkezinde spor yaparak, oyunlar oynadı.

FIBA Avrupa Kupası: Gaziantep Basketbol: 105 - Merlins Crailsheim: 87

Gaziantep Basketbol, Basketbol FIBA Erkekler Avrupa Kupası 2. turunda konuk ettiği Almanya ekibi Hakro Merlins Crailsheim'i takımını son çeyrekteki etkili oyunuyla 105-87 mağlup etti.

Hem becerilerini test ediyor hem de eğleniyorlar

Şehitkamil Belediyesi tarafından çocukları erken yaşlarda sporla buluşturmak ve hareketsiz yaşamın insan sağlığına olan olumsuz etkilerine dikkat çekmek adına yürütülen 'Önce Öğren, Sonra Eğlen' projesi ile her yıl binlerce öğrenci geleneksel çocuk oyunları ve sportif beceri koordinasyon parkurlarıyla buluşuyor.

Türkiye finallerinden 17 madalya ile döndüler

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzu'nda hazırlanan başarılı sporcular, Türkiye Yüzme Federasyonu 2022 planlı faaliyet programında yer alan 12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Türkiye Finalleri'nden toplamda 17 madalya ile dönerek büyük bir başarıya daha imza attı.

Gaziantep FK yönetimi istifa etti

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal ve yönetim kurulu görevinden istifa etti.

Sanko okulları yüzücüleri bölge birincisi ve üçüncüsü oldu

SANKO Okulları öğrencileri, Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Okullar Arası Gençler Bölge Müsabakası'nda bölge birincisi ve üçüncüsü olarak önemli başarıya imza attı.

Spor Toto Süper Lig: İstanbulspor: 1 - Gaziantep FK: 1 (Maç sonucu)

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında İstanbulspor evinde karşılaştığı Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı.

SANKO Okulları masa tenisi takımı il dördüncüsü oldu

SANKO Okulları Yıldız Erkek Masa Tenisi Takımı, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okul Sporları Masa Tenisi Turnuvası'nda il dördüncüsü oldu.

Kerem Alışık'tan derbi yorumu

Gaziantep'te babası Sadri Alışık'ın adını taşıyan tiyatro okulunun açılışına katılan Kerem Alışık, dün akşam Galatasaray'ın, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ettiği müsabakayla ilgili, Dünkü derbiyi yaşanmamış sayıyorum dedi.

Toplam 1032 haber.