Spor

Spor Haberleri

Amputede Şahinbey'e çifte kupa

Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı, Türkiye Kupası'ndan sonra 2022-2023 sezonu Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi'ni namağlup şampiyon tamamlayarak çifte kupayı müzesine götürdü.

Fadıloğlu, gençlerle birlikte pedal çevirdi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Dünya Bisiklet Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte bisiklet sporcularıyla birlikte bisiklet kullandı. Başkan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Spor Kulübü'nün lisanslı bisiklet sporcularının Skate Park'taki gösterisini izledi.

GKV Türkiye finallerinde yarışacak

Ankara'da 6-11 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Genç Kızlar Voleybol Türkiye Finalleri'ne katılan 8 takımı arasında yer alan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Genç Kızlar Voleybol Takımı, final öncesi Gaziantep Valisi Davut Gül'ü makamında ziyaret etti.

Gaziantep, tarihinde ilk kez voleybol 'da Türkiye Finallerinde yarışacak

6-11 Haziran tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek olan Genç Kızlar Voleybol Türkiye Finalleri'nde Türkiye'nin en iyi 8 takımı arasında yer alan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Genç Kızlar Voleybol Takımı final öncesi Gaziantep Valisi Davut Gül'ü makamında ziyaret ettiler. Gaziantep tarihinde ilk kez GKV Özel Liseleri takımı tarafından Türkiye finallerinde temsil edilecek olması dikkat çekiyor.

SANKO Okullarının yüzme başarısı

SANKO Okulları öğrencileri, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okullar Arası Minik Kız ve Minik Erkekler İl şampiyonluğuna dört altın, dört gümüş ve dört bronz madalya kazandı.

Satrançta Avrupa şampiyonu oldu

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Satranç Branşı Milli Takım Sporcusu Masal Budumlu, Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası'nda 7 yaş kızlar kategorisinde Avrupa Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. Akıllı hamlelerin sahibi sporcuya, ödüllerini Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu takdim etti.

Geleneksel gençlik kupaları ödülleri sahiplerini buldu

Şehitkamil Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 5 farklı branşta organize edilen geleneksel spor etkinliklerinde dereceye giren okullar ve spor kulüpleri, ödüllerini büyük coşkunun yaşandığı törende aldı.

Şahinbey Ampute hedefe doğru emin adımlarla ilerliyor

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştı.

Şahinbey Ampute'den rakibine farklı tarife: 9-0

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşarak Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 9-0 gibi farklı bir skor ile mağlup etti.

ALG Spor rövanşı almak istiyor

Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi play-off yarı finali ilk maçında başkent deplasmanında Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget'e 3-1 mağlup olan Gaziantep ALG Spor, taraftarı önünde oynayacağı rövanş mücadelesini kazanarak finale kalmayı hedefliyor.

Gençler geleneksel 19 Mayıs etkinliklerinde buluştu

Şehitkamil Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla organize edilen etkinliklere, yüzlerce genç katıldı ve bayramı coşkuyla kutladı.

Şahinbey Ampute şampiyonluğa koşuyor

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, Konya Engelliler Gücü Spor'u 5-1 yenerek, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aştı.

HKÜ sporda başarıya abone

Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin (HKÜ) öğrencileri, bu yıl Türkiye'de düzenlenen üniversitelerarası spor müsabakaları ve şampiyonalarında kazandıkları kupa ve madalyalar ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Fomget'e 3-1 mağlup olan ALG Spor, turu ikinci maça bıraktı

Gaziantep ALG Spor, TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi Play-Off yarı final ilk maçında başkent deplasmanında Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget'e 3-1 mağlup oldu.

Gençlik Kupası şampiyonu: Gaziantep Kolej Vakfı

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları ve Şehitkmil Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Genç Erkekler Basketbol Turnuvası'nda Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri şampiyonluk kupasını kazandı.

Şahinbey Ampute şampiyonluğa doğru 'farklı' koşuyor

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Konya'da ODTÜ Spor Kulübü Ampute Futbol Takımını 6-2 gibi farklı bir skor ile mağlup etti.

HKÜ'lü milli sporculardan yüzmede çifte başarı

Milli sporculara verdiği burslar ile sportif başarıları olan öğrencilerine kapılarını açarak nitelikli eğitim almalarını sağlayan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), üniversitelerarası spor müsabakalarında da önemli başarılar elde ediyor.

Şahinbey Ampute şampiyonluğa koşuyor

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, Konya'da Pendik Engelliler Ampute Futbol Takımı'nı 4-1 mağlup ederek, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Gaziantep Kolej Vakfı voleybolda Türkiye finallerinde

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları tarafından Gümüşhane'de düzenlenen Genç Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonasında Türkiye finallerine yükselerek Türkiye'nin en iyi sekiz takımı arasına giden Gaziantep Kolej Vakfı Genç Kızlar Voleybol Takımının başarısı Gaziantep'te sevinçle karşılandı.

Toplam 1032 haber.