Spor

Spor Haberleri

Süper Lig’de 21. haftanın hakemleri belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak karşılaşmalarda görev yapacak hakemler açıklandı.

Şehitkamil Futbol Akademisi'nde yarıyıl mesaisi başladı

Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi'nde eğitim gören genç kramponlar, yarıyıl tatilini sporcu performans kampında geçirecekler. 8 farklı kategoride 250 futbolcunun katılımıyla gerçekleşecek organizasyonda genç yetenekleri, yeşil sahada yoğun bir mesai bekliyor.

Yeşil-siyahlılar, Türkiye Şampiyonası'nda hamle yapacaklar

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Satranç Takımı sporcuları, 2 bini aşkın sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nda hamle yapacak. Akıllı hamlelerin sahipleriyle organizasyon öncesinde bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sporculara moral verdi.

Erol Bulut: 'Bugün istemediğimiz bir mağlubiyet aldık'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, 2-1 mağlup bitirdikleri DG Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, Bugün istemediğimiz bir mağlubiyet aldık dedi. Son haftalardaki kötü performansın çok nedenin olduğunu vurgulayan Erol Bulut, istifa sorusuna ise, Yeni başkan ve yönetim geldiğinde tüm konuları detaylı konuşarak doğru kararı vereceğiz diye cevap verdi.

Rıza Çalımbay: 'Deplasmanda alınan bu 3 puan bizim için çok önemli'

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kazandıkları Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, Deplasmanda alınan bu 3 puan bizim için çok önemli dedi. Uğur Çiftçi'nin Galatasaray'a transferi ile ilgili de konuşan Çalımbay, Biz sol bek almadan Uğur'u vermeyeceğiz ifadelerini kullandı.

Şahinbey Ampute Yeditepe engelini farklı aştı

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda Şişli Yeditepe Engelliler Ampute Futbol Takımını 5-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.

Spor Toto Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - DG Sivasspor: 2 (Maç sonucu)

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında karşılaştığı DG Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu

Spor Toto Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - DG Sivasspor: 1 (İlk yarı)

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında DG Sivasspor'u konuk ediyor. Müsabakanın ilk yarısını Sivasspor 1-0 önde tamamladı.

Gaziantep FK-Sivasspor maçının bilet satışı devam ediyor

Gaziantep Futbol Kulübü'nün Sivasspor ile oynayacağı kritik maçın bilet satışı devam ediyor.

Amatör sporculara eşofman desteği

Araban Belediyespor'un U-12 ve U-14 takımı oyuncularına idman eşofmanı dağıtıldı

Ziraat Türkiye Kupası: Gaziantep FK: 1 - Konyaspor: 1

Gaziantep Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Konyaspor'u konuk etti. Normal süresi 0-0, uzatma bölümleri de 1-1 sona eren mücadeleyi, penaltı atışları sonucu 7-6 kazanan Gaziantep FK çeyrek finale yükselen takım oldu.

Gaziantep FK'nın Konyaspor maçı ilk 11’i belli oldu

Gaziantep FKk, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Konya spor ile karşı karşıya gelecek. Bugün 17.30’da başlayacak mücadeleyi Yiğit Arslan yönetecek. İki takımın ilk 11’leri belli oldu.

Yarıyıl tatili sportif faaliyetlerle dolu dolu geçecek

Şehitkamil Belediyesi, yarıyıl tatili sürecinde çocuklarını bir aktiviteye yönlendirmek ve bunu sürekli hale getirmek isteyen ebeveynlere, oyun ve spor içerikli programlar sunacak. 4 ay süren yoğun eğitim-öğretim dönemi sonunda öğrenciler, 2 haftalık dinlenme sürelerini hem öğrenip hem de eğlenecek.

Spor Toto 1. Lig’de 21. haftanın hakemleri belli oldu

Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler açıklandı.

ALG Spor, deplasmanda Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti

Gaziantep ALG Spor, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu 12. hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti.

Yüzme branşında Gaziantep'e ilk kez kupa sevinci yaşattılar

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Yüzme Takımı, Türkiye Yüzme Federasyonu eski Başkanı Ahmet Bozdoğan anısına organize edilen Türkiye Arena Kulüpler Arası Kısa Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası ve Yıldızlar Bireysel Yüzme Müsabakasında elde ettiği başarılarla Gaziantep'e yüzme branşında ilk kez kupa sevinci yaşattı.

Gaziantep Futbol Kulübü’nün, Ziraat Türkiye Kupası konuk edeceği Konyaspor maçı biletleri satışa çıktı.

Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmanın bilet fiyatları 20 ile 80 TL arasında belirlendi.

SANKO Okulları'nın tenis başarısı

SANKO Okulları Kız Tenis Takımı ve Erkek Tenis Takımı, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Kort Tenisi müsabakasında, il ikinciliği elde etti.

Jesus: 'Önceki maçın negatif sonucunu pozitif sonuca çevirmek önemliydi'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Gaziantep FK maçının ardından, Önceki maçın negatif sonucunu pozitif sonuca çevirmek önemliydi' dedi.

Toplam 1032 haber.