Spor

Spor Haberleri

Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu'nun temeli atıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu'nun temeli atıldı.

Şahinbey Ampute emin adımlarla yola devam dedi: 8-0

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, deplasmanda Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Ampute Futbol Takımını 8-0 mağlup ederek ligdeki çıkışını sürdürdü.

GKV'li Aslan, Türkiye Şampiyonası'nda yarışacak

Malatya'da gerçekleştirilen Okul Sporları Kros Grup Yarışmalarında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencisi milli sporcu Hatice Kılıç 81 sporcunun katıldığı bölge şampiyonasında birinciliği elde ederek Türkiye Şampiyonasına adını başarıyla yazdırdı.

ALG Spor'dan Vali Gül'e ziyaret

Altyapıda önemli bir projeye imza atmaya hazırlanan Gaziantep ALG Spor, projenin destekçisi olan Gaziantep Valisi Davut Gül'ü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Erdinç Sözer: 'Basit uzun bir topla gol yedik ve 3 puanı bıraktık'

Başakşehir Yardımcı Antrenörü Erdinç Sözer, 1-1 berabere biten Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından yaptığı açıklamada, Basit uzun bir topla gol yedik ve 3 puanı bıraktık dedi.

Erol Bulut: 'Son dakikada 1 puan aldığımız için futbolcularımı kutluyorum'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, 1-1 berabere biten Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, Son dakikada 1 puan aldığımız için futbolcularımı kutluyorum dedi.

Spor Toto Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Başakşehir: 1 (Maç Sonucu)

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Başakşehir'i konuk etti. Zorlu karşılaşma, Maxim'in 90+6. dakikada attığı golle 1-1 berabere bitti.

Şehitkamil'deki başarı hikayelerine bir yeni daha eklendi

13 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası'nda elde ettikleri başarılı sonuçların ardından Milli Takım sporcusu olmayı başaran Buğlem Koyuncu ile Talha Akdağ, katkılarından ötürü Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret ederek, teşekkür ettiler.

Şahinbey ampute kendi evinde rakip tanımıyor

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde ODTÜ Spor Kulübü Ampute Futbol Takımını 12-0 gibi farklı bir skor ile mağlup etti.

ALG Spor altyapıda rekora koşuyor

Geçtiğimiz aylarda 'Futbolun Yıldızı Sen Ol projesini hayata geçiren Gaziantep ALG Spor, sporcu sayısını 200'e çıkarmanın gururunu yaşıyor.

Sanko okulları öğrencisi yüzmede Türkiye beşincisi oldu

SANKO Okulları öğrencisi Beril Tanrıtanır, Yüzme Federasyonu Eski Başkanı Ahmet Bozdoğan anısına düzenlenen 'Türkiye Açık Yaş Kulüpler Arası Yıldızlar Bireysel Yüzme Müsabakası'nda Türkiye beşincisi ve yedincisi oldu.

Sanko okulları basketbol takımı il ikincisi oldu

SANKO Okulları Yıldız Kız Basketbol Takımı, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar Basketbol il birinciliği müsabakalarında, il ikincisi oldu.

Şehitkamil'de 93 bin 553 kişiye spor imkanı sunuldu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Spor Akademileri bünyesinde farklı branşlarda faaliyet gösteren sporcularla bir araya geldi. Başkan Fadıloğlu, 2022 yılında ihtisaslaşmaya gidilen branşlarda 30'un üzerinde milli sporcu yetiştirdiklerini, 116 farklı spor organizasyonundan 93 bin 553 sporcuyu ağırladıklarını söyledi.

Gaziantep FK galibiyete hasret

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'de oynadığı son 11 maçta sadece 1 galibiyet alabilirken, bu süreçte 6 mağlubiyet ve 4 beraberlikle sahadan ayrıldı.

Büyükşehir, yetenekli sporcuları keşfetmek için taralamalara başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin, çocukların spor branşlarına yatkınlıklarını tespit ederek geleceğin sporcularını yetiştirmek için yapacağı yetenek taramaları için iş birliği protokolü imzalandı.

Süper Lig’de 16. hafta ev sahiplerine yaradı

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanan 9 müsabakada 7 ev sahibi takım sahadan galibiyetle ayrıldı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş yılı 3 puanla kapatırken, Trabzonspor ise deplasmanda Karagümrük'e farklı kaybetti.

Sporda 2022 böyle geçti

2022 yılı birbirinden renkli, coşkulu spor organizasyonlarına sahne oldu. Birçok spor dalında başarılı bir yıl geçerken, senenin en çok dikkat çeken organizasyonu Katar'da düzenlenen Dünya Kupası oldu.

Yeşil sahalarda yetenek havuzu genişliyor

Şehitkamil Belediyesi, 4 farklı stadyumda yürüttüğü Futbol Akademisi çalışmalarıyla küçük yaşlarda futbola ilgi duyan çocukların potansiyellerini verimli bir şekilde değerlendirirken, yetenek havuzunun genişletilmesine de imkan sağlıyor.

Toplam 1032 haber.