Sağlık

Sağlık Haberleri

Çocuklarda göz muayenesi

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Pelin Özyol, okul dönemindeki çocuklarda hem okul öncesi hem de takip eden dönemlerde yıllık kontrollerin refraktif kusurların (kırma kusurları) tespiti ve tedavisi için önemli olduğunu söyledi.

Boy kısalığı ve gelişme geriliği testi Medıcal Poınt Gaziantep'te

Medical Point Gaziantep Hastanesi Biyokimya Uzmanı Doç. Dr. Ataman Gönel yaptığı açıklamada Growth hormon olarak da bilinen, büyüme hormonu eksikliğinin 4 bin canlı doğumda bir görülen önemli bir boy kısalığı sebebi olduğuna vurgu yaptı.

Kalp pili çıkan hastaya ANKA'da başarılı operasyon

Kalp pili cildinden dışarı çıkan 72 yaşındaki diyabet hastası Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde gerçekleştirilen zorlu operasyon sonrası sağlığına kavuştu.

Kalp hastalıkları sinsi ilerler

Medical Point Gaziantep Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Erhan Yazıcı, bazı kalp hastalıklarının sinsi ilerlediğini belirterek, uyarılarda bulundu.

Gaziantep'te Nöbetçi Eczaneler

01.09.2022 Tarihli Nöbetçi Eczaneler Listesi

Onkoloji hastalarına en tatlı rehabilite

Medical Point Gaziantep Hastanesi Onkoloji Servisi, bölgede uyguladığı öne çıkan tedaviler ve etkinlikler gerçekleştiriyor.

Anka'da 30 Ağustos coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıldönümü ANKA Hastanesi'nde coşkuyla kutlandı.Hastane koridorları Türk bayrakları ve balonlarla donatılırken, düzenlenen etkinlik hastalara moral verdi.

GAÜN Hastanesi 6 ayda 770 binin üzerinde hastayı tedavi etti

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Şevki Hakan Eren, yılın ilk 6 ayında 770 binin üzerinde hasta baktıklarını belirterek, Ortadoğu'da sağlık turizminde iddialı olduklarını ifade etti.

Çocuklarda taş hastalığına dikkat

Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Ürolojisi Op. Dr. Akın Karagözoğlu, bebek ve çocuklarda büyüklerde olduğu gibi, idrar yolu taş hastalıkları olabildiğini hatırlatarak, uyarılarda bulundu.

Gaziantep'te Nöbetçi Eczaneler

27.08.2022 Tarihli Nöbetçi Eczaneler Listesi

Irak'ta 12 kez kalça protezi ameliyatı oldu, Türkiye'de sağlığına kavuştu

Irak'ta 12 kez kalça protezi ameliyatı olduğu halde ağrılarından kurtulamayan Hayfaa Rashid Mustafa, Türkiye'de Liv Hospital Gaziantep'te yapılan operasyonla sağlığına kavuştu.

Gaziantep'te Nöbetçi Eczaneler

25.08.2022 Tarihli Nöbetçi Eczaneler Listesi

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Sevük ANKA'da

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Utkan Sevük, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nin güçlü hekim kadrosu arasında yerini alarak hasta kabulüne başladı.

Aile hekimliği sözleşme ve ödeme yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik Resmi Gazete’de

Aile hekimliği sözleşme ve ödeme yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, aile hekimlerinin teşvik tutarının miktarı günlük muayene sayısına göre değişecek.

Gaziantep'te Nöbetçi Eczaneler

23.08.2022 Tarihli Nöbetçi Eczaneler Listesi

Gaziantep'te Nöbetçi Eczaneler

22.08.2022 Tarihli Nöbetçi Eczaneler Listesi

Gaziantep'te Nöbetçi Eczaneler

19.08.2022 Tarihli Nöbetçi Eczaneler Listesi

Gaziantep'te Nöbetçi Eczaneler

11.08.2022 Tarihli Nöbetçi Eczaneler Listesi

Bakan Koca’dan Gaziantep OSB Hastanesi’ne onay

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Cıncıkcı, Hüseyin Ulutaş, Özgür Özdağlı, İbrahim Gümüşoğlu, Savaş Mahsereci ve Bölge Müdürü M. Özer Özcan'dan oluşan OSB Heyeti, Ankara'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya gelerek OSB'ye yapılacak hastane ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Toplam 879 haber.