Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Şahinbey'de E- Rushat lansmanı programı düzenlendi

Şahinbey Belediyesinin düzenlediği dijital dönüşüm programında E-Ruhsat tanıtımı yapıldı.

Fadıloğlu, ailelerin sorunlarına ortak oldu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapılacak çalışmalarla ilgili de fikir alışverişinde bulunuyor. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, aile ziyaretleri çerçevesinde Güvenevler ve Zeytinli Mahallesi'nde ikamet eden 2 aileye misafir oldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan depremzedelere müjde

Gaziantep'te STK'lar ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, depremzedeler için yapılan konutlar ve geçici barınma alanları ile ilgili müjdeler vererek, 'Gaziantep'te, yöresel mimariye uygun, zemin artı 3-4 katı geçmeyecek 41 bin 922 adet konut ve köy evi yapmayı planlıyoruz' dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'ın katılımıyla 534 başarılı öğrenciye bisiklet dağıtıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından LGS sınavında derece yapmış 534 öğrenciye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katılımıyla bisiklet takdim edildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Gaziantep Valiliği'ni ziyaret etti

Bir dizi program için Gaziantep'te bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Gaziantep Valiliğini ziyaret ederek şeref defterini imzaladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Nurdağı'nda incelemelerde bulundu

Bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere Gaziantep'te bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kahramanmaraş merkezli depremlerden ciddi oranda etkilenen Nurdağı ilçesinde incelemelerde bulundu. Cevdet Yılmaz, ilçedeki depremzedelerle bir araya geldikten sonra yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Gaziantep'e geliyor

Şehir buluşmaları programı çerçevesinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz 12 Ağustos Cumartesi Gaziantep'e geliyor.

İl Başkanı Çetin 'Önceliğimiz deprem bölgesi ile Şehir hastanesi'

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit GÜL, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ı ziyaret ederek, Gaziantep'te planlanan ve yapımı devam eden projeler hakkında görüşme yaptılar.

Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı: 57 ile yeni vali atandı

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre 57 ile yeni vali atandı. Aralarında İzmir, Adana ve Manisa'nın da bulunduğu 16 büyükşehrin valisi değişti.

Memurları ilgilendiren 7.Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde ilk aşama tamamlandı

Memurların merakla beklediği 7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde ilk aşama tamamlandı. Hafta boyunca süren komisyon çalışmalarında genele ve hizmet kollarına ilişkin maddelerin ön müzakeresi yapıldı. Komisyon çalışmaları çerçevesinde genele ilişkin teklifler dahil olmak üzere 11 hizmet kolunun teklifleri tek tek görüşülerek tasnif edildi.

Bakan Yerlikaya: "Bin 385 düzensiz göçmen organizatörü yakalandı"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik 2 bin 548 operasyon gerçekleştirdik. Bu operasyonlarda bin 385 düzensiz göçmen organizatörü yakalandı dedi.

Gaziantep'te Ak Parti'nin yeni yönetimi açıklandı

Gaziantep'te AK parti İl başkanı Murat Çetin, düzenlediği basın toplantısıyla icra kurulu üyelerini kamuoyuna açıkladı.

Bakan Tunç, depremin adalet teşkilatında neden olduğu acı bilançoyu açıkladı

Deprem bölgesini gezen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kahramanmaraş depremlerinin Adalet teşkilatına verdiği zararın acı bilançosunu açıkladı. Bakan Tunç, depremlerde 231 adli personelin hayatını kaybettiğini, 15 adalet sarayının ağır, 49 adliye binasının orta ve az, 11 cezaevinin ise ağır hasar aldığını açıkladı.

Belediyelerin hizmetlerini yerinde inceledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 7 Temmuz tarihinde AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevine atanan Murat Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Belediyesi ve Şehitkamil Belediyesine ziyaret ederek, yapılan hizmetleri yerinde inceledi.

Fatma Şahin'in başarı öyküsü Suudi kızlara ilham kaynağı olacak

Suudi Arabistan Prensesi ve Birleşmiş Milletler (BM) Habitat İyi Niyet Elçisi Lamia Bint Majid Al Saud, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in başarı öyküsünün Suudi Arabistan'daki kızlara ilham kaynağı olacağını söyledi.

Suudi Prensesi Lamia Bint Majid Al Saud Gaziantep'te

Suudi Prensesi Lamia Bint Majid Al Saud, depremden etkilenen bölgelere iyi niyet ziyaretinde bulunmak üzere Gaziantep'e geldi.

Dışişleri Bakanlığından Danimarka’da Kur’an-ı Kerim yakılmasına tepki

Dışişleri Bakanlığı, Danimarka'nın Kopenhag şehrinde Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına tepki gösterdi.

Abdulhamit Gül'den Kılıçdaroğlu'na 'Yenilen pehlivan güreşe doymazmış'

AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Sandığı koysun tekrar seçim yapalım' çıkışına, 'Hiçbir seçim kazanmamış, bugün gelsin tekrar seçim yapalım diyor. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. 2 ay önce sandık önümüzdeydi. Mürekkebi kurumadı milletimizin oy verdiği sandıkta, tekrar sandık gelsin seçim yapalım diyor. Bunların kazanacağı tek seçim CHP Genel Başkanlığı seçimidir' dedi.

Aşırı sıcaklara rağmen asfalt çalışmaları sürüyor

Her yıl ilçe genelinde yaptığı asfalt çalışmalarını arttırarak sürdüren Şahinbey Belediyesi, aşırı sıcaklara rağmen asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Toplam 836 haber.