Asayiş

Asayiş Haberleri

MSB: “Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı”

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu 1 askerin şehit olduğunu, 3 askerin de yaralandığını açıkladı.

Şehit ateşi Gümüşhane’ye düştü

Pençe-Kilit Operasyonu'nda Kuzey Irak'ta araziye yerleştirilen el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu şehit olan Gümüşhaneli Piyade Sözleşmeli Er Selman Güler'in ailesine acı haber verildi.

Gaziantep’te 15 ton kaçak çay ele geçirildi

Gaziantep'te bir iş yerine yapılan operasyonda 15 ton 320 kilo gümrük kaçağı çay ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep’te silah ticareti operasyonu: 3 gözaltı

Gaziantep'te silah ticaretinin engellenmesine yönelik olarak bir iş yeri ve iki araçta yapılan aramalarda 2 tabanca, 2 şarjör ve 10 fişek ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Hayvanlarını otlatmaya giden şahıs ölü bulundu

Gaziantep'te hayvanlarını otlatmak için meraya giden şahıs ölü bulundu.

Vinçten kopan çelik profil işçilerin üzerine düştü: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Gaziantep'te bir fabrikadaki panel inşaatında vinçten kopan çelik profillerin altında kalan 2 işçiden biri hayatını kaybederken, biri de ağır yaralandı.

Şehit Oktay Salar’ın naaşı memleketi Balıkesir’e uğurlandı

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde bulunan Köprü Batı Hudut Karakolu'na yapılan havan saldırısında şehit olan Piyade Er Oktay Salar, Gaziantep Havalimanı'nda yapılan törenin ardından vatan toprağına emanet edilmek üzere memleketi Balıkesir'e uğurlandı.

Gaziantep’te 200 kilo esrar ele geçirildi

Gaziantep’te 5 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenleyen polis ekipleri, 200 kilo esrar ele geçirdi. Operasyonda gözaltına alınan 6 zanlıdan 4’ü tutuklandı.

Kuzenini öldüren doktorun teslim olduğu anlar ortaya çıktı

Gaziantep'te iş yerini basan kuzenini silahla öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı kadın doğum uzmanı Bekir Çelik'in olaydan sonra trafik polisine teslim olduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

Gaziantep’te 15 kilo esrar ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucunda 15 kilogram esrar ile çeşitli miktarlarda muhtelif uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddelerle ilgili 203 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kuzenini öldüren doktorun emniyet ifadesi ortaya çıktı

Doktor Çelik: "Bana satırla saldırdı, kendimi korumak için ateş ettim

Gaziantep’te 3 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir depoya yapılan operasyonda 3 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Operasyon sonrası gözaltına alınan 1 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Hasta yakınları ambulansı kaçırmak istedi

Gaziantep'te hastane acili önünde kendileri için görevlendirilen ambulansı bekleyen hasta yakınları, vaka getiren ambulansın önüne keserek kaçırmaya çalıştı. Saldırgan hasta yakınlarının ambulansta dehşeti yaşattığı sağlıkçılar korku dolu o anları anlattı.

Düğün magandalarına 289 bin 650 TL'lik rekor para cezası

Düğünde havaya ateş açarak 2 vatandaşın yaralanmasına neden olan 5 şahsa rekor ceza

Aşevindeki kadınların videosunu izinsiz çeken şahıs gözaltına alındı

Gaziantep'te, aşevi önünde yemek sırası bekleyen yabancı uyruklu kadınlar ile çocukların videosunu izinsiz çekerek alaycı tavırlar sergileyen ve bu anları sosyal medyadan paylaşan E.C. isimli şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Miras yüzünden kuzenini öldüren doktor tutuklandı

Gaziantep'te miras nedeniyle tartıştığı kuzenini silahla vurarak öldüren Kadın Doğum Uzmanı Bekir Çelik çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, dayısı A.Ç. yurtdışı çıkış yasağıyla serbest bırakıldı.

Gaziantep’te okul önlerinde şok huzur-güven uygulaması

Gaziantep'te, 45 ekip ve 120 personelin katılımıyla okul çevrelerinde şok huzur ve güven uygulaması yapıldı. Yapılan uygulama ile 50 umuma açık yer ve 160 araç denetlenerek 659 şahıs kontrol edildi.

Pençe-Kilit Operasyonu’nda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Pençe-Kilit Operasyonu'nun birinci safhasını başarıyla tamamlayan Mehmetçik, teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.

Tarım işçilerini taşıyan kamyonet devrildi: 8’i ağır 15 yaralı

Osmaniye'de Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolunda tarım işçilerini taşıyan kamyonetin bariyerlere çarparak devrilmesi sonucu 8'i ağır 15 kişi yaralandı.