Asayiş

Asayiş Haberleri

El arabalı hırsızlar yakalandı

Gaziantep'te güpegündüz bir eve girerek çaldıkları malzemeleri el arabasıyla götüren 2 hırsız polis ekiplerince yakalandı. Hırsızlık anı ise kameraya yansıdı.

İnşaat malzemesi çalan şahıs bekçilerden kaçamadı

Gaziantep'te bir inşaattan malzeme çalan şahıs çarşı ve mahalle bekçileri tarafından çalınan malzemelerle beraber yakalandı.

Scooterlı genç kızlara çarpan sürücünün 15 yıla kadar hapsi isteniyor

Gaziantep'te scooter kullanan Ezgi Alya Yiğit'in ölümüne, arkadaşı Şimal Toprak'ın ise yaralanmasına neden olan otomobil sürücüsü Osman Sarı hakkında 'taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan 2 yıldan 15 yıla kadar hapis talebiyle iddianame hazırlandı.

Pençe- Kilit Harekat bölgesinde bir asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bir üsse yapılan taciz ateşi sonucu bir askerin şehit olduğunu bildirdi.

Lastiklere gizlenmiş 3 bin 980 adet gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

Gaziantep polisi bir tırın lastiklerine gizlenmiş 3 bin 980 adet gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Gaziantep'te su borsu patladı yol trafiğe kapatıldı

Gaziantep’te DEVA Hastanesi önünde patlayan su borusu caddeyi göle çevirdi.

İşçi servisinin çarptığı motosiklet aracın altında kaldı: 1 ölü

Gaziantep'te hafif ticari araç, işçi servisinin çarptığı motosikleti altına alarak metrelerce sürükledi. Feci kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ahmet Kaya, olay yerinde hayatını kaybetti.

Havalimanı yolunda feci kaza: 1 ölü

Gaziantep’te havalimanı yolu üzerinde otomobille motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Gaziantep'te trafik kazası: 3 yaralı

Karataş’ta şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil kaldırımda yürüyen 2 çocuğa çarptı.

Hafif ticari aracın çarptığı 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Gaziantep'te, karşıdan karşıya geçmek isterken hafif ticari aracın çarpması sonucu ağır yaralanan 12 yaşındaki yabancı uyruklu çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

22 yaşındaki gencin katil zanlısı önce yakalandı, sonra tutuklandı

Gaziantep'te komşu iki aile arasında çıkan ve 22 yaşındaki gencin öldürülmesiyle sonuçlanan silahlı kavganın katil zanlısı, polis ekiplerince yapılan operasyonla yakalandı. Yakalanan katil zanlısı, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep’te 415 personelle huzur-güven uygulaması

Gaziantep'te, 130 ekipten oluşan 415 personelin katılımıyla il genelinde şok huzur ve güven uygulaması yapıldı. Yapılan uygulama ile 133 umuma açık yer, 35 park ve bin 57 araç kontrol edilerek 4 bin 530 şahıs sorgulandı.

Gaziantep’te kaçak sigara ve elektronik sigara operasyonu: 3 gözaltı

Gaziantep'te gümrük kaçağı olduğu belirlenen 4 bin 429 adet sigara ile 110 adet elektronik sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep’te 10 elektrikli bisiklet çalan hırsız yakalandı

Gaziantep'te 10 elektrikli bisikletin çalınması ile bir hırsızlık suçundan aranan şahıs polis ekiplerince yakalandı. Yakalanan şüphelinin elektrikli bisikletleri çalması ise kameralara yansıdı.

Gaziantep’te tüyler ürperten olay: 2 ölü

Gaziantep'te yabancı uyruklu hamile kadın ile 4 yaşındaki oğlu, darp edilip bıçaklanarak öldürüldü. Cesetleri park halindeki bir minibüsün içerisinde bulunan hamile kadın ve oğlunun öldürülmesi olayının ardından çok sayıda kişinin ifadesine başvurulurken kadının kocası gözaltına alındı.

Evlilik vaadiyle 200 bin TL dolandırdılar

Gaziantep'e gelen bir vatandaşı evlilik vaadiyle 200 bin TL dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Gaziantep jandarmasından kritik terör operasyonu

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki hendek olaylarında da yer aldığı belirlenen PKK/YPG terör örgütünün sözde komutanı, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince sınırda yakalandı.

Aracın devrini aldıktan dakikalar sonra kaza yaptı

Gaziantep'te satın aldığı aracın devrini noterden dakikalar önce alan sürücü, sola dönüşün yasak olduğu kavşaktan sola dönmeye kalkınca kazaya sebep oldu. İki aracın çarpışması sonucu yaşanan kazada, devrilen ticari aracın sürücüsü hafif yaralandı.

Bağ evinde elektrik akımına kapılan işçi öldü

Gaziantep'te bağ evi inşaatında çalıştığı esnada elektrik akımına kapılan yabancı uyruklu işçi Eymen Ahmed, tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.