Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'te kablo hırsızlığı

Gaziantep'te bir kurumun bakır kablolarını sökerek çalan 2 şüpheli olay yerinden uzaklaştıkları esnada bekçilerin dikkati sayesinde yakalandı.

Hem baba hem uzman çavuş olacaktı, kazada can verdi

Gaziantep’te cadde üzerinden sollamaya çıkan iki motosikletin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 24 yaşındaki Ahmet Erdoğan’ın hem baba hem de uzman çavuş olmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Gaziantep’te eşinden ayrılan şahıs 6. katın balkonundan atladı

Gaziantep'te 1 yıl önce eşinden ayrılan 47 yaşındaki M.G, 6 katlı binanın en üst katındaki evin balkonundan atlayarak beton zemine çakıldı. M.G, olay yerinde hayatını kaybetti.

Gaziantep’te mobilya fabrikasında korkutan yangın

Gaziantep'te bulunan bir mobilya fabrikasında yangın çıktı. Alevleri içeride bulunan tüplere ulaşmadan kontrol altına almaya çalışan ekipler, fabrikanın hemen yanında bulunan ve kimyasal ürünler satan iş yerine sıçramadan yangını söndürebilmek için çaba sarf ediyor.

MSB: Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 3 PKK/YPG'li terörist, ateş destek vasıtaları ile etkisiz hale getirildi.

MSB: Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 3 PKK/YPG'li terörist, ateş destek vasıtaları ile etkisiz hale getirildi.

Polis operasyonunda baltalı zanlı paniği

Gaziantep'in Nizip ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda yakalanacağını anlayan bir şahıs, eline balta alarak kendisini eve kilitledi. Etrafa tehditler savuran zanlı, polisin yaklaşık 3 saat süren çabası sonucunda ikna edilerek gözaltına alındı.

Yargıtay’dan emsal boşanma kararı

Yargıtay, boşanma davasında MS hastalığı nedeniyle evinin temizliği ve çocukların bakımıyla yeterince ilgilenemeyen kadını kusurlu bulan yerel mahkemenin kararına onay vermedi. MS ve benzeri hastalıkların eşlere kusur olarak yüklenemeyeceği yönünde emsal bir karar alan Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, kocanın MS hastası eşine 25 bin lira tazminat ödemesine hükmetti.

Yalnız yaşayan adam evinin kapı eşiğinde ölü bulundu

Gaziantep'te yalnız yaşadığı öğrenilen 50 yaşındaki adam, evinin kapı eşiğinde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MSB, Pençe-Kilit Operasyonu’nda tespit edilen mağaranın görüntülerini paylaştı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından, Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu'nda tespit edilen bir mağaraya ait görüntüler paylaşıldı. Söz konusu görüntülerde terör örgütüne ait çok sayıda mühimmatın da ele geçirildiği görüldü.

Gaziantep’te üç ay önceki kuyumcu hırsızlığının ikinci zanlısı yakalandı

Gaziantep'te, 3 ay önce bir kuyumcu dükkanının camını silah kabzası ile kırarak vitrindeki yarım kilo altını çalan İ.E. isimli şahsa yardım ettiği belirlenen M.E. isimli ikinci şüpheli yakalandı. Yakalanan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tırın altında kalan 14 yaşındaki çocuk öldü

Gaziantep'te tırın çarptıktan sonra altına aldığı elektrikli motosikletin üzerinde bulunan 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, motosiklet sürücüsü ağabeyi ise hafif yaralandı. Ölen çocuğun cenazesini teslim alan ailenin feryatları yürekleri dağlarken olayla ilgili tır sürücüsü gözaltına alındı.

Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: 15 gözaltı

Gaziantep'te 2 ikamet ile 1 araca yönelik yapılan uyuşturucu operasyonunda 15 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

7 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi.

MSB: Irak'ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 7 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Serinlemek için Fırat Nehri'ne giren genç boğuldu

Gaziantep’in Nizip ilçesinde serinlemek için Fırat Nehri'ne giren 17 yaşındaki yabancı uyruklu genç, akıntıya kapılarak boğuldu. Hayatını kaybeden gencin cenazesi, adli tıpta yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

Terlik fabrikasında korkutan yangın

Gaziantep'te terlik fabrikasının çatı katında çıkan ve çok kısa sürede büyüyen yangın büyük korku ve paniğe neden oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışmasıyla söndürülürken, yaralananın olmadığı olayın çalışanların izinli olduğu pazar gününe denk gelmesinin faciayı önlediği ortaya çıktı.

Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonunda 3 adrese baskın düzenleyen polis ekipleri 910 gram metamfetamin ele geçirirken 9 zanlıyı gözaltına aldı.

EGM’den sosyal medyada paylaşılan “çocuk kaçıma” videoların asılsız olduğuna dair açıklama

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), sosyal medyada platformlarında yer alan, 'çocukların kaçırılmaya çalışıldığı' içerikli videoların gerçek dışı olduğunu belirterek bir açıklama yayımladı.

PKK terör örgütüne 11 bin 838 kırsal operasyon yapıldı

Terör örgütlerine yönelik Mayıs ayında düzenlenen operasyonlarda 85 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklayan İçişleri Bakanlığı Sözcüsü ve Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, '2022 Mayıs ayında PKK terör örgütüne yönelik kırsal alanda 6'sı büyük, 43'ü orta çaplı olmak üzere toplam 11 bin 838 kırsal operasyon yapılmıştır' dedi.

Gaziantep’te 5 milyon 460 bin boş makaron ele geçirildi

Gaziantep'te yapılan kaçakçılık operasyonunda gümrük kaçağı 5 milyon 460 bin makaron ile 14 bin adet sigara filtresi ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.