Asayiş

Asayiş Haberleri

Geçen bayramlara göre trafik kazalarında can kaybı oranı yüzde 61 azaldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçen bayramlara göre bu bayramda trafikte can kaybında yüzde 61 azalma yaşandığını açıkladı.

Gaziantep’te hırsızlık şüphelisi 6 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te çeşitli hırsızlık suçlarından gözaltına alınan 8 şüpheli şahıstan 6'sı adli mercilerce tutuklandı.

Şahinbey’de şok denetimlerde korkutan sonuç

Şahinbey'de Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun da katıldığı şok gıda denetimlerinde son kullanma tarihi geçmiş ve insan sağlığını hiçe sayan binlerce ürün ele geçirildi. Son 25 günde yapılan denetimlerde 9 bin 927 iş yeri kontrol edilirken, son kullanma tarihi geçmiş 13 bin 918 adet ürüne el konuldu.

Devrilen traktörün sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te tarla sürülürken devrilen traktörün sürücüsü ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gaziantep’te 54 bin 760 adet kaçak makaron ele geçirildi

Gaziantep'te yapılan operasyonda 49 bin 200 adet boş makaron, 5 bin 560 adet dolu makaron, 120 paket gümrük kaçağı sigara ve 3 kilogram nargile tütünü ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerle ilgili bir şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep’te hırsızlık şüphelisi 14 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te çeşitli hırsızlık suçlarından gözaltına alınan 23 şüpheli şahıstan 14'ü adli mercilerce tutuklandı.

Gaziantep’te uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu satıcıları ve kaçakçılara yönelik yapılan operasyonda bir miktar uyuşturucu madde ile çeşitli suç aletleri ele geçirildi. Operasyon sonrası 75 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Asiye’ye pitbull saldırısı ile ilgili davada tutuklu 4 sanık tahliye edildi

Gaziantep'te 4 yaşındaki Asiye Ateş'in iki pitbull cinsi köpeğin saldırısına ilişkin açılan davada olası kasıtla yaralama ve suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme suçlarından tutuklu yargılanan 4 sanık hakkında tahliye kararı verildi.

Psikolojik rahatsızlığı olan çocuk 30 saattir kayıp

Gaziantep'te ailesiyle birlikte kaldığı çiftlikten herkes uyuduğu sırada çıkarak kayıplara karışan 5. sınıf öğrencisi Abdulhay Şibli'den 30 saattir haber alınamıyor. Gözü yaşlı bir şekilde oğlunu arayan baba Recep Şibli, 'Yetkililerden yardım istiyorum. Dünden beri gitmediğim, bakmadığım yer kalmadı' dedi.

İçişleri Bakanı Soylu "Eren Abluka 5" operasyonuyla ilgili açıklamada bulundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,Eren Abluka 5'te, etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin Van'daki cenazesine HDPKK Van Milletvekili Muazzez Orhan, HDP-DBP İl Başkanları katılmak istemiş, aile dışındakilere izin verilmemiştir dedi.

Bakan Soylu duyurdu: 5 kilogram patlayıcı ele geçirildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde düzenlenen operasyonla DKP-BÖG hücre evinde 3 teröristin yakalandığını ve patlamaya hazır 5 kg patlayıcının ele geçirildiğini duyurdu.

‘Kaset Kumpas’ davasında karar açıklandı

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve bazı eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internette yayımlanmasıyla ilgili, FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu davada karar açıklandı.

Önce kamyonet sonra da otomobil çarptı

Gaziantep'te yoğun trafiğin bulunduğu caddede yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adam, önce kamyonet sonra da otomobilin çarpmasıyla yaralandı. Kaza sonrası dakikalarca yerde hareketsiz şekilde bekleyen yaşlı adamın yardımına koşan çevredeki vatandaşlar ise sağlık ekiplerine ihbarda bulunduktan sonra yaşlı adamın yakınlarına ulaşmaya çalıştı.

Kardeşi ile yeğeninin silahlı saldırısına uğrayan tüccar hayatını kaybetti

Gaziantep'te buğday tüccarlığı yapan şahıs, iş yerinin önünde kardeşi ve yeğeninin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Bayram öncesinde motosiklet sürücülerine ceza yağdı

Gaziantep'te trafik polisleri Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala motosiklet sürücülerine yönelik yaptığı denetimlerde, 133 sürücüye ceza keserken, 15 motosikleti trafikten men etti.

GATEM'de silahlı saldırı

GATEM’deki Gaziantep Ticaret Borsası önünde bir kişiye silahlı saldırı düzenlendi. Ağır yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Gaziantep’te DEAŞ operasyonu: 5 şüpheli yakalandı

Gaziantep'te, DEAŞ silahlı terör örgütünün muhtemel eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilerek mensuplarının yakalanmasına yönelik olarak yapılan operasyonda 5 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Operasyon sırasında Özel Harekat Polisi'nin desteğiyle çok sayıda adrese koçbaşı ile baskın yapıldı.

Gaziantep’te FETÖ operasyonu: 15 gözaltı

Gaziantep’te FETÖ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda örgütün haberleşme yöntemlerini kullanarak yöneticilerle irtibat kurdukları tespit edilen 15 şüpheli gözaltına alındı.

'Pes' dedirten olay! Çöp konteynerlerinin kapaklarını çaldılar.

Gaziantep'te yol kenarında duran çöp kovalarının kapakları çalındı.