Asayiş

Asayiş Haberleri

Hırsızlık zanlısının feci sonu

Gaziantep'in Nizip ilçesinde tırmandığı elektrik direğindeki kabloları kesmek isteyen bir kişi akıma kapılarak öldü. Şahsın cesedi günler sonra ilaçlama yapan işçiler tarafından bulundu.

Kafası bidona sıkışan köpek günler sonra fark edilerek kurtarıldı

Gaziantep'te, su içmek için kafasını soktuğu plastik bidona sıkışan ve günler sonra Cahide Vakfı Başkanı Cengiz Bayram tarafından tesadüfen fark edilen köpek, güçlükle yakalandıktan sonra kurtarılabildi. Korktuğu için sürekli kaçan köpeği yoğun çabalar sonrası yakalayan güvenlik görevlilerine ise ödül verildi.

Gaziantep’te 134 kilogram kaçak nargile tütünü ele geçirildi

Gaziantep'te bir iş yerine yapılan operasyonda 134 kilogram gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

Gaziantep’te masaj salonuna fuhuş baskını: 14 gözaltı

Gaziantep'te fuhuş yapıldığı belirlenen masaj salonuna operasyon düzenlendi. Operasyonda 14 şüpheli gözaltına alınırken, şüphelilerden 2'si tutuklandı.

Doktorun kuzen cinayetinde şok görüntüler

Gaziantep'te miras anlaşmazlığı nedeniyle iş yerini basan kuzenini silahla öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı kadın doğum uzmanı Bekir Çelik ile diğer şüpheli A.Ç., adli makamlara sevk edildi. Kuzen cinayetinin hemen ardından çekilen görüntülerde ise olay yerine ilk gelen trafik polisinin silah doğrultarak katil zanlısına 'Teslim ol' deme anları ile maktulün can çekiştiği son anları yer aldı.

Gaziantep’te pes dedirten kazalar kameralarda

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde sürücüler ile yayaların dikkatsizliği yüzünden yaşanan 14 ayrı trafik kazasının görüntülerini paylaştı. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına anbean yansıyan bazı kazalar pes dedirtti.

Miras yüzünden kuzenini öldüren doktor adliyeye çıkarıldı

Gaziantep'te miras anlaşmazlığı nedeniyle iş yerini basan kuzenini silahla öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı kadın doğum uzmanı Bekir Çelik ile diğer şüpheli A.Ç., adliyeye sevk edildi.

Küçük çocuğun mucizevi kurtuluşu kamerada!

Gaziantep’te kardeşine yetişmek için koşarak ana caddeye çıkan küçük çocuk hafif ticari aracın altında kalarak metrelerce sürüklendi. Korkunç kaza anı güvenlik kamerasına yansırken 7 yaşındaki Eren Durgun, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. 

Gaziantep’te 1 milyon liralık vurgun

 Gaziantep’te hırsızlık yöntemiyle çaldıkları banka ve kredi kartları, kimlik ve cep telefonu üzerinden yaklaşık 1 milyon lira haksız kazanç elde eden organize suç örgütünü jandarma çökertti. Operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheliden 10’u tutuklanırken bir kişi serbest bırakıldı. 

Doktor ile kuzenin miras kavgasında silahlar konuştu: 1 ölü, 2 yaralı

Gaziantep'te, miras nedeniyle kuzenler arasında çıkan satırlı ve silahlı kavgada kadın doğum uzmanı olan akrabası tarafından silahla vurulan şahıs hayatını kaybetti. Olay sonrası iki kişi de yaralandı.

Aracında taranan gencin ölümünde Tiktok iddiası

Gaziantep'te 5 gün önce aracı taranarak öldürülen 22 yaşındaki Emirhan Nur'un Tiktok fenomeni olduğu ortaya çıktı. Cinayetin Nur'un Tiktok'tan kazandığı parayı zanlılara vermediği için işlendiğini iddia eden Avukat Ramazan Hakan Urul, cinayeti işleyen 4 zanlının Suriye'ye kaçmaya çalıştığını söyledi.

MSB: “Yiğitlerimiz, çocuklarımızı üzmeye kalkan teröristleri incitmeye devam edecek”

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 'Yiğitlerimiz, çocuklarımızı üzmeye kalkan teröristleri incitmeye devam edecek' dedi.

Memurun unutkanlığı 4 ayına mal oldu

Gaziantep'te tutuklu yargılandığı dosyadan ilk duruşmada beraat edip tahliyesine karar verilen Onur Can Kantar, görevli memurun kararı cezaevine göndermeyi unutması nedeniyle 4 ay fazladan tutuklu kaldı. Cezaevindeki yetkilileri beraat ettiğine inandıramayan Kantar memurun ihmalinin fark edilmesi üzerine tahliye edilirken, belgeyi göndermeyi unutan Mehmet Cahit A. hakkında 6 yıl hapis talebiyle iddianame hazırlandı.

FETÖ/PDY firarisi Gaziantep’te yakalandı

FETÖ/PDY üyeliğinden hakkında 6 yıl 5 ay 15 gün kesinleşmiş kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.B. isimli firari Gaziantep'te düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüpheli şahıs, yakalandıktan sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Gaziantep'te polis gibi davranarak vatandaşları silahla yaralayan gaspçılar tutuklandı

Gaziantep'te kendilerini polis olarak tanıtan ve iki vatandaşı silah gösterilmek suretiyle gasp ederek bir vatandaşı da silahla yaralayan üç şüpheli, yapılan operasyon sonucu yakalandı. Yakalanan şüpheli şahıslar, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.

Gaziantep'te bankada şok intihar!

Gaziantep'te güvenlik görevlisi olarak çalışan 38 yaşındaki Bekir Özdemir, kendisini görev yaptığı özel bankadaki bir odaya kilitleyerek beylik tabancasıyla intihar etti. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden güvenlik görevlisinin ölümünden yarım saat öncesinde sosyal medya hesabından paylaştığı annesine veda mesajı ise yürekleri dağladı.

269 internet sitesine erişim engeli

Jandarmanın sanal devriyesinde yasadışı bahis siteleri ve dolandırıcılık faaliyeti yaptığı tespit edilen internet sitelerine erişim engeli sağlandı.

Gaziantep’te kimyasal madde yangını paniği

Gaziantep’te çöp konteynerine bırakılan ve su ile temas halinde tutuşabilen kimyasal madde yağmurun yağmasıyla yanmaya başladı.

Elektrik akımına kapılan çiftçi hayatını kaybetti

Gaziantep'te elektrik direğindeki arızayı gidermek isterken akıma kapılarak yere düşen 60 yaşındaki çiftçi, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.