Asayiş

Asayiş Haberleri

Ayakkabıda taklit vurgununa polis engeli

Gaziantep'te polis bir iş yerine yaptığı baskında piyasa değeri 4 milyon 420 bin TL olan ve taklit olduğu belirlenen toplam 2 bin 944 çift spor ayakkabı ele geçirdi.

Berber koltuğunda öldürülen gencin annesinden şok iddialar

Gaziantep'te geçtiğimiz haftalarda berber koltuğunda tıraş olurken kurşunlanarak öldürülen Yasin Demir'in annesi, oğlunun sadece bir kızı severek evlendiği için bu durumu hazmedemeyen kızın amcası tarafından öldürüldüğünü söyledi. Acılı anne, oğlunun katili olduğu iddia edilen şahsa oğlunu öldürmemesi karşılığında 50 bin lira verdiğini de iddia etti.

Gaziantep’te 2 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Gaziantep'te polis bir iş yerine düzenlediği operasyonda 2 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirdi.

Kablo hırsızları kamerada

Bir kuruma ait kabloları çalan ve çok sayıda suç kaydı bulunan 2 şüpheli polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin kabloları çalması güvenlik kamerasına yansıdı.

Nizip polisinden kaçak akaryakıt operasyonu

Gaziantep'in Nizip İlçesinde polis ekipleri tarafından kaçak akaryakıt operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 6 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Cami inşaatındaki iskele çökmesi sonucu ölen mühendisle ilgili dava başladı

Gaziantep’te cami inşaatında çöken iskelenin altında kalarak yaşamını yitiren inşaat mühendisi Korkut Küçükcan’ın ölümüyle ilgili haklarında iddianame hazırlanan 6 sanığın yargılanmasına başlandı.

Lisede dehşet saçan öğretmen eşine 5 yıl 11 ay hapis cezası

Gaziantep'te öğretmen eşine küfredildiği iddiasıyla lisede öğrenci ve velisini bıçakla yaralayarak dehşet saçan sanık Abdullah Çatlı hakkında karar verildi. Duruşmada kendisini 'Bıçağı diyet için taşıyordum. Öldürme niyetim yoktu' sözleriyle savunan sanık Çatlı'ya verilen müebbet hapis cezası indirim uygulanarak 5 yıl 11 ay hapis cezasına çevrildi.

Battaniyeli hırsız polisten kaçamadı

Gaziantep'te tanınmamak için kendini battaniye ile kamufle ederek bir apartmanın önündeki metal merdiven korkuluklarını çalan hırsız güvenlik kamerasına yansıdı.

Evinin önünde öldürülen kadının katil zanlısı tutuklandı

Gaziantep'te evinin önünde oturduğu esnada sokakta çıkan silahlı kavgada mermilerden birinin başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Fatma Küçük'ün katil zanlısı sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep’teki feci kazalar kameraya yansıdı

Gaziantep'te meydana gelen feci kazalar, Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi kameralarına yansıdı.

Bu yılın ilk 3,5 ayında 36 bin 344 düzensiz göçmen yakalandı, 2 bin 545 organizatöre adli işlem yapıldı

İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda Emniyet, Jandarma, Sahil Güvenlik Komutanlıklarınca bu yılın ilk 3.5 aylık döneminde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 36 bin 344 düzensiz göçmen yakalandı, 2 bin 545 organizatöre adli işlem yapıldı.

Benzerine filmlerde bile rastlanmayacak kaza

Gaziantep'te, sürücüsünün içerisinde uyuyakaldığı park halindeki araç, geri manevra ile bir kreşin bahçesine daldı. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kaza esnasında sürücüyü ne kaza ne de çevredeki vatandaşlar uyandırabildi. Polisin uyandırabildiği sürücünün ilk işi ise çevresine bakınarak olan biteni anlamaya çalışmak oldu.

Pençe Kilit Operasyonu’nda 26 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde icra edilen Pençe Kilit Operasyonu'nda 26 teröristin etkisiz hale getirildiğini ve çok sayıda mühimmatın ele geçirildiğini açıkladı.

Polis sigara kaçakçılarına göz açtırmıyor

Gaziantep polisi durdurduğu bir araçta yaptığı aramada 4 bin 950 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Gaziantep’te okul çevrelerinde dev denetim

Gaziantep polisi 45 ekip ve 120 personel ile okul çevrelerinde denetim gerçekleştirdi.

Eren Abluka-2 Şehit Uzman Jandarma Çavuş Mehmet Bayar Operasyonu başlatıldı

İçişleri Bakanlığınca Hakkari'de 654 personelin katılımıyla Eren Abluka-2 Şehit Uzman Jandarma Çavuş Mehmet Bayar Operasyonu başlatıldı.

MSB: “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 1 asker şehit oldu”

Milli Savunma Bakanlığı, (MSB) Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen Mu. Ütğm. Ömer Delibaş'ın şehit olduğunu açıkladı.

Durdurulan araçtan 10 kilo 500 gram esrar çıktı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir araçta 10 kilo 500 gram kubar esrar ele geçirildi.

Düzensiz göçmenler ülkelerine Göçmen Geri Gönderme Merkezleri’nden böyle gönderiliyor

Türkiye genelinde bulunan 25 Geri Gönderme Merkezi'nde yaklaşık 17 bin düzensiz göçmen bulunuyor. Türkiye'de yakalanan kaçak göçmenlerin yaklaşık yüzde 50'si ülkelerine geri gönderiliyor.