Asayiş

Asayiş Haberleri

2 kişinin öldüğü silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı

Gaziantep'te alacak verecek meselesi yüzünden 2 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

Katil koca hakim karşısına çıktı

Gaziantep'te 5 çocuk annesi eşini çocuklarının gözü önünde silahla vurarak öldüren Hasan Maş'ın yargılanmasına başlandı. Katil koca eşini kendisine 'Erkek değilsin' diye hakaret etmesinden dolayı öldürdüğünü söylerken duruşmada dinlenen tanık Bilal E. ise Maş'ın cinayette kullandığı silahı CHP Oğuzeli İlçe Başkanlığı binasında ağabeyinden aldığını anlattı.

Gaziantep’te sahte para çetesine operasyon: 9 tutuklama

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Gaziantep ve Adıyaman'da sahte para çetesine yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheli tutuklanırken, adreslerde yapılan aramalarda ise 37 bin 700 lira sahte para ile 3 kilo bonzai ele geçirildi.

MSB, 11 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan 11 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Gaziantep'te işçi servisi otomobille çarpıştı: 9 yaralı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde hatalı sollama yapan otomobil yolda seyir halinde olan işçi servisiyle kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu servis yan yatarak yol kenarına çıkarken servisteki 9 işçi hafif yaralandı.

Fabrikanın buhar kazanı patladı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Gaziantep'te bir halı fabrikasının boya kısmındaki buhar kazanında patlama meydana geldi. Büyük paniğe neden olan patlama sonrası ortalık savaş alanına dönerken patlamada ağır yaralanan yabancı uyruklu işçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ağır yaralanan diğer işçinin ise tedavisi sürüyor.

Yargıtay’dan flaş karar...18 yaş altı öğrenciye sigara satana şok

Yargıtay, üzerinde okul forması olan ve 18 yaşından küçük olduğu kolaylıkla anlaşılan mağdura sigara satan sanığın, 'sağlık için tehlikeli madde temin etme' suçunu işlediğine hükmetti. Emsal kararla birlikte, para kazanmak uğruna çocuklara tek sigara satanlar hapis cezası talebiyle yargılanacak.

Gaziantep’te fabrikada patlama: 2 ağır yaralı

Gaziantep 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrikanın buhar kazanı patladı. Olayda ilk bilgilere göre 2 işçi ağır yaralandı.

Metro Turizm’in sahibi gözaltına alındı

Türkiye'de bir cinayet davasından hapis cezasına çarptırılan uzun süredir firari iş adamı Galip Öztürk, Gürcistan'ın Batum kentindeki şirketine mali polis ve özel kuvvetler tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Suriyeli kadını tekmeleyen şüpheli tutuklandı

Gaziantep’te 70 yaşındaki Suriyeli zihinsel engelli kadını tekmeleyen Şakir Çakır, çıkarıldığı mahkemece “Kasten yaralama” suçundan tutuklandı.

’Müsilaj operasyonu’ sonrasında 3 ilde daha eş zamanlı operasyon: 27 gözaltı

Çok sayıda organize suç örgütünün çökertildiği 'Müsilaj operasyonu'ndan sonra, suç örgütlerine yönelik operasyonlar aralıksız devam ediyor. 3 ilde 3 ayrı suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Toplamda 27 kişi gözaltına alındı, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

4 PKK/KCK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

MİT ve TSK'nın Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde düzenlediği ortak operasyonda 4 PKK/KCK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

İtfaiye taşıma su ile yangını söndürdü

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 7 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Olay yerine 4 itfaiye aracı sevk edilirken, araçlardaki merdivenin kısa kalması nedeniyle ekipler yangına müdahalede zorlandı.

Suriyeli kadını tekmeleyen zanlı adliyeye sevk edildi

Gaziantep'te Suriye uyruklu zihinsel engelli yaşlı bir kadını tekmelediği gerekçesiyle gözaltına alınan Şakir Ç., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından geniş çaplı güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Gaziantep’te 6 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Gaziantep'te yapılan kaçakçılık operasyonunda 6 bin litre kaçak akaryakıt, 750 paket gümrük kaçağı sigara ve 6 adet fiber tank ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli şahsın gözaltına alındığı öğrenildi.

12 ilde DEAŞ operasyonu

DEAŞ silahlı terör örgütünün finans kaynaklarının deşifre edilmesine yönelik olarak 12 ilde düzenlenen eşzamanlı operasyonda 26 şüpheli yakalandı.

Gaziantep’te düğünde davetsiz misafir! İlginç anlar kamerada…

Gaziantep’te bir düğün salonunda hafta sonunda yapılan bir düğünde akılalmaz bir olay yaşandı

Gaziantep'te bomba düzeneği ile saldırı girişiminde bulunan şahsın ifadesi ortaya çıktı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önüne sahte canlı bomba düzeneğiyle gelerek korku dolu anlara neden olan ve polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirilen Ümit Koçyiğit isimli şahsın ilk ifadesi ortaya çıktı. Olayla ilgili herhangi bir terör bağlantısı bulunmadığı belirtilirken, saldırganın ilk ifadesinde ailevi sorunları olduğu için sahte bomba düzeneği ile saldırı girişiminde bulunduğunu iddia etmesi dikkat çekti.

Gaziantep’te sahte bomba düzeneği ile saldırı girişiminde sıcak gelişme

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önüne sahte canlı bomba düzeneğiyle gelerek korku dolu anlara neden olan ve polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirilen Ümit Koçyiğit isimli şahıs, hastanede tamamlanan tedavisinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.