Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep’te 170 bin adet boş makaron ele geçirildi

Gaziantep'te yapılan kaçakçılık operasyonunda gümrük kaçağı 170 bin adet boş makaron ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: 18 gözaltı

Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına operasyon düzenleyen polis ekipleri 18 şüpheliyi gözaltına alırken 115 gram metamfetamin ele geçirdi.

PKK/KCK’ya yardım ve yataklık yapan şüpheli Gaziantep’te tutuklandı

Gaziantep'te, PKK/KCK örgüt mensuplarının ülkeye girişine yardım-yataklık yaptığı tespit edilen ve 'silahlı terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etmek' suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.D. isimli şüpheli yakalandı. Yakalanan şüpheli, tutuklandı.

MSB: “Hakkari’de çaya düşerek ağır yaralanan asker şehit oldu”

Milli Savunma Bakanlığı, Hakkari'nin Derecik ilçesinde Barazgir Çayı'na düşerek ağır yaralan Piyade Teğmen Halis Keskin'in şehit olduğunu açıkladı.

MSB’den millî güdümlü mermi “ATMACA” paylaşımı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Karadeniz'de gerçekleştirilen test atışında kullanılan millî güdümlü mermi 'ATMACAnın ateşlenme anının görüntüsünü paylaştı.

Gaziantep’te köpeklerin saldırdığı 1 kişi öldü

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde köpeklerin saldırdığı bir kişi hayatını kaybederken, ilçenin bir başka bölgesinde ise köpeklerin birbirlerine saldırdığı anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Kablo hırsızlarına suçüstü

Gaziantep'te polis ekipleri bir fabrikadan kablo çalışmaya çalışan hırsızları suçüstü yakaladı. 2 hırsız tutuklanırken polislerin araçla kaçmaya çalışan hırsızların önünü keserek gözaltına alması anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Seyir halinde nefesi kesilen kamyon sürücüsünü polisler hayata döndürdü

Gaziantep'te seyir halindeyken yediği yiyecek nedeniyle nefes almakta zorlanan kamyon sürücüsü, bölge trafik istasyonundaki polislerin müdahalesi ile yeniden hayata döndü.

Düzensiz göçle mücadele operasyonlarında bin 543 düzensiz göçmen yakalandı

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığının düzensiz göç ile mücadeleye yönelik huzur uygulamasında bin 543 düzensiz göçmen yakalandı.

Sarkıttığı iple daireye girmeye çalışırken 5. kattan düşen şahıs öldü

Gaziantep’te yaşadığı daireden başka bir daireye ip sarkıtarak girmeye çalıştığı iddia edilen şahıs, ipin kopması sonucu 5. kattan düşerek hayatını kaybetti.

İntiharına engel olmak isteyen esnafı öldüren sanığa 6 yıl 3 ay hapis

Gaziantep'te kendisini intihardan vazgeçirmeye çalışan esnafı öldürmekten yargılanan şahıs, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılarak tahliye edildi. Duruşmada olayın kazara gerçekleştiğini söyleyen sanığa verilen cezanın takdir indirimiyle düşürülmesine maktulün babası tepki gösterdi.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleştirdiği arama-tarama faaliyetlerinde teröristlere ait silah ve mühimmat ele geçirdi.

Gaziantep'teki feci kazanın acı hikayesi yürekleri burktu

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda önünde seyreden tırın altına girerek hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Ömer Öztunç'un ailesiyle birlikte Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki cezaevinde tutuklu olan oğlunu ziyaretten döndüğü ortaya çıktı. Ailenin, hükümlü olan çocuklarını ziyaretten memleketleri Şanlıurfa'ya dönerken kaza yapması ve kazada baba Ömer Öztunç'un ölmesi ise yürekleri burktu.

Jandarma firari hükümlüyü kıskıvrak yakaladı

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan, hakkında 15 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 4 farklı suçtan aranan firari hükümlü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haciz nedeniyle evini tahliye etmesi istenince kendisini ve evini yakmaya çalıştı

Gaziantep'te, haciz nedeniyle evini tahliye etmesi istenen bir şahıs, kendisini eve kilitledikten sonra mutfak tüpüyle balkona çıkarak hem kendisini hem de evi ateşe vermek istedi. Polis ve psikologlar tarafından güçlükle ikna edilen şahsın mutfak tüpüyle balkona çıkarak patlatacağını söylemesi üzerine mahallede büyük panik yaşanırken, evin tahliyesi için 4 günlük ek süre tanındı.

3 kişinin öldüğü muhtarlık kavgası davasında 10 sanık için ceza talebi

Gaziantep'te 3 kardeşin öldüğü, 6 kişinin de yaralandığı muhtarlık kavgasına ilişkin 15 kişi hakkında açılan davada yargılamaya devam edildi. Duruşmada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan savcı, 5 sanığın beraatini, 10 sanığın farklı suçlardan cezalandırılmasını talep etti.

77 suç kaydı ve 9 yıl 6 ay hapsi bulunan şahıs yakalandı

Gaziantep’te bina girişlerindeki eşyaları çalan kapüşonlu hırsız önce kameralara sonra da polise yakalandı. Şahsın çeşitli suçlardan 77 suç kaydı ve 9 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

Piknik heyecanı 3 bin liradan etti

Gaziantep'te pikniğe gitmek için hazırlık yapan bir aile pikniğe gideceği sırada yaklaşık 3 bin lirasından oldu. Piknik hazırlığı yapıldığı sırada kapının önüne konulan bebek pusetindeki içinde 150 Euro ile 300 TL olan poşetin güpegündüz sokak ortasında çalınma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Otobüs şoförü baygınlık geçiren kız çocuğunu hastaneye yetiştirdi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsünde baygınlık geçiren 16 yaşındaki kız çocuğunu fark eden şoför, güzergahtan çıkarak otobüsü en yakın hastanenin Acil Servisine sürdü. Otobüsle hastaneye yetiştirilen kız çocuğu tedavisinin ardından taburcu edilirken, otobüsteki panik ile kız çocuğunun hastaneye yetiştirilme anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.