Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep’te kaçak akaryakıt operasyonu

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince, kaçak akaryakıt operasyonu gerçekleştirildi.

2 aylık bebeğini darp eden cani babadan savunması

Gaziantep'te 2 aylık bebeğini öldüresiye darp ederek ağır yaraladığı gerekçesiyle yargılanan Yunus Göç, 3. duruşmada da 'Pişmanım' savunması yaptı. Mahkemeye sunulan kati raporda, bebeğin maruz kaldığı darbelerin hayati tehlike oluşturduğu belirtildi.

Gaziantep’te dehşete düşüren damat cinayeti

Gaziantep'te öfkeli kayınbabanın tartıştığı damadıyla arasında yaşanan kovalamaca cinayetle son buldu. Motosikletiyle şarampole yuvarlanan yaralı damadı Halil Ağbaş'ı av tüfeğiyle vurarak öldüren kayınbaba İsmail Demir'in kızı ve oğlunun yardımıyla gerçekleştirdiği cinayet dehşete düşürdü.

Metruk binada güpegündüz uyuşturucu ticareti pes dedirtti

Gaziantep'te metruk binaları mesken tutan uyuşturucu madde bağımlılarının güpegündüz yaptığı uyuşturucu ticareti kameralara yansıdı. O anlara tepki gösteren ve bağımlıların uyuşturucu maddenin etkisiyle çevreye zarar verdiğini iddia eden mahalle sakinleri, korku ve panik yaşadıklarını söyleyerek yetkililerden çözüm istedi.

MSB acı haberi verdi... Şanlıurfa sınırındaki havanlı saldırıda yaralanan Enes Gazi Özdemir şehit oldu

MSB:Birecik/Şanlıurfa hududunda, 16 Ağustos 2022 tarihinde, teröristlerce yapılan havan tacizi sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Topçu Söz. Er Enes Gazi Özdemir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 17 Ağustos 2022 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

Gaziantep’te çeşitli suçlardan aranan 14 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te dolandırıcılık, ölüme neden olma, silahla tehdit, cinsel istismar, hırsızlık ve yaralama gibi pek çok suçtan aranan 14 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.

Vali Gül’den Karkamış’a yapılan saldırıyla ilgili açıklama

Gaziantep Valisi Davut Gül, Karkamış ilçesine terör örgütü PYD/YPG tarafından düzenlenen havanlı saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığını açıklayarak, saldırıya misliyle karşılık verildiğini vurguladı.

Gaziantep’te 2 bin 220 paket kaçak sigara ele geçirildi

Gaziantep'te, yapılan operasyonda 2 bin 220 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

İşçi yeleği giyerek baz istasyonundan 190 bin liralık hırsızlık yaptılar

Gaziantep'te, dikkat çekmemek için işçi yeleği giyerek 2 ayrı kuruma ait baz istasyonundan 190 bin TL değerinde malzeme çaldıkları tespit edilen iki şahıs tutuklandı. Hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Gaziantep’te provokatif paylaşım yapan avukat sınır dışı edildi

Gaziantep Valiliği, sosyal medya hesabı üzerinden provokatif paylaşımlarda bulunduğu iddia edilen yabancı uyruklu avukatın sınır dışı edildiğini açıkladı.

MSB acı haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu

MSB: Şemdinli'de bir Üs Bölgemizde 15 Ağustos 2022 tarihinde kahraman silah arkadaşımız P. Söz. Er Atakan Çakır silah kazası sonucu yaralanarak derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Otomobil tıra arkadan çarptı: 2 ölü, 2 yaralı

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolunda otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Gaziantep'te işçi servisi tıra arkadan çarptı yaralılar var

Gaziantep’te işçi servisinin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir şoför ve 5 işçi yaralandı.

Türkiye genelinde 46 bin personelle “Huzurlu Sokaklar” uygulaması gerçekleştirildi

Türkiye genelinde emniyet ve jandarma birimleri eş zamanlı olarak 'Huzurlu Sokaklar' uygulaması yaptı. Gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alınırken birçok silah ve uyuşturucu madde de ele geçirildi.

Gaziantep’te uyuşturucu operasyonları: 37 şüpheli tutuklandı

Gaziantep'te bir hafta içerisinde yapılan narkotik operasyonlarında 4 kilo 346 gram metamfetamin (ateş-buz) ve 1 kilo 549 gram eroin ile çeşitli miktarlarda muhtelif uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Operasyonlarda 282 şüpheli hakkında yasal işlem yapılırken 37 şüpheli tutuklandı.

Fırat Nehri yine can aldı!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde serinlemek için Fırat Nehri'nin oluşturduğu su birikintine giren yabancı uyruklu 2 genç kayboldu.

Gaziantep’te genç kızı taciz iddiası ortalığı karıştırdı

Gaziantep'te genç bir kızı taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Ferhat İ. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Vali Davut Gül, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın taciz şüphelisinin Suriye uyruklu olduğu iddiasının yalan olduğunu belirterek sert tepki gösterdi.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Mehmetçiğin Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleştirdiği arama-tarama faaliyetlerinde teröristlere ait silah ve mühimmat ele geçirildi.

Önce okuldan hırsızlık yaptı, sonra kendisini çeken kamerayı söktü

Gaziantep'te bir şahıs, önce okuldan hırsızlık yaptı sonra da o anları kayda alan güvenlik kamerasını söktü. Güvenlik kamerasından tespit edilen şahıs, yakalanarak gözaltına alındı.