Asayiş

Asayiş Haberleri

Meydan savaşına dönen kavgaya ilişkin 7 tutuklama

Gaziantep’te iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği, 4’ü ağır 12 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 23 şüpheliden 7’si tutuklandı.

Eren Abluka-3 operasyonunda birisi turuncu kategoride olmak üzere 3 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı, Batman'da devam eden 'Eren Abluka-3' operasyonu çerçevesinde, birisi turuncu kategoride yer almak üzere toplam 3 bölücü terör örgütü mensubunun silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Gaziantep’te drift atan ve gürültü yapan 33 araca ceza

Gaziantep'te drift atan ve çevreyi rahatsız ederek kamunun rahatını bozacak şekilde gürültü çıkaran modifiyeli araçlara yönelik denetimlerde 33 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bir asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harektı bölgesinde EYP'nin patlaması sonucu yaralanan bir askerin şehit olduğunu bildirdi.

Gaziantep’te avukatın sır ölümü

Gaziantep'te 46 yaşındaki avukat, bir iş merkezinin ana trafosunda elektrik akımına kapılarak ölmüş halde bulundu. Gaziantep Barosu'na kayıtlı iki çocuk babası avukatın sır ölümüyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Gaziantep’te uyuşturucu tacirlerine darbe: 28 tutuklama

Gaziantep'te uyuşturucu tacirlerine büyük darbe vuran narkotik polisleri, gençleri zehirlemek için kente sokulan yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Kentte bir hafta içerisinde gözaltına alınan 267 şüpheliden 28'i tutuklandı.

Gaziantepli gazetecinin sır cinayeti 10 yıl sonra çözüldü! Katil bakın kim çıktı

Gaziantep'te 10 yıl önce öldürülen gazeteci Emine Düzkaya ile oğlu ve gelininin katilleri baba oğul çıktı. Yıllar önce Suriye'ye firar eden şüpheliler Gaziantep'te saklandıkları garajda yakalandı.

Gaziantep'te taziye evine kanlı saldırı!

Gaziantep'te kimliği belirsiz kişi ya da kişiler silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ömer Tamer için taziye dileklerinin kabul edildiği taziye evine silahlı saldırı düzenledi. Silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.

Gaziantep polisi suçüstü yaptı! Siren çalınca kornalar sustu

Gaziantep'te trafik polislerinin suçüstü yaptığı düğün konvoylarına 30 bin 184 lira para cezası kesildi. Konvoya ceza kesildiği anlar kameraya yansırken araçların polis sirenini duyduktan sonra korna çalmayı kesmesi dikkat çekti.

Gaziantep’te feci kaza! Yaralılar var

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3'ü ağır 8 kişi yaralandı.

Gaziantep'te köy meydanı savaş alanına döndü! 1 ölü, 9 yaralı

Gaziantep'te arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olan iki aile arasında çıkan kavga silah, sopa ve bıçakların kullanıldığı meydan savaşına döndü. Bir kişinin hayatını kaybettiği kavgada 2'si ağır 9 kişi yaralandı.

Gaziantepli Musa Halfeti'de can verdi!

Arkadaşıyla birlikte gezmek için Gaziantep'ten Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik ilçesi Halfeti'ye giden şahıs, yüzmek için girdiği suda boğuldu.

İş merkezinin çatı duvarı çöktü, faciadan dönüldü

Gaziantep'te bir iş merkezinin çatısındaki çatı duvarı çöktü. Duvarın beton parçaları kaldırıma düşerken o sırada kaldırımda kimsenin olmaması faciayı önledi.

Kuzu eti indirimini protesto eden besiciler yol kapattı

Gaziantep'te toplanan yüzlerce küçükbaş hayvan besicisi, Et ve Süt Kurumu'nun kuzu eti fiyatlarında yaptığı yüzde 25'lik indirim kararına tepki göstererek D-400 karayolunu trafiğe kapattı. Zaman zaman gerginlikler ve yüzlerce araç kuyruğunun da yaşandığı olay, bir süre sonra sona ererken, yol tekrar trafiğe açıldı.

81 ildeki huzur operasyonunda bin 414 düzensiz göçmen yakalandı

İçişleri Bakanlığınca Türkiye genelinde 4 Ağustos'ta düzensiz göçle mücadeleye yönelik huzur uygulaması gerçekleştirildi. Yabancı uyrukluların kalabileceği metruk yerler başta olmak üzere 21 bin 845 yer kontrol edilirken, bin 414 düzensiz göçmen yakalandı.

Gaziantep’te PKK'nın finans kaynağına darbe! Yüzbinlerce lira ele geçirildi

Gaziantep'te, yurtdışından çeşitli yollarla getirdikleri yüklü miktarda parayı yurtiçinde mali sisteme sokarak aklayan ve PKK/PYD terör örgütüne finansman sağladıkları tespit edilen biri kadın 2 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 1'i çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gaziantep'te sokak ortasında kurşun yağdırdılar: 1’i çocuk 2 yaralı

Gaziantep'te husumetli oldukları kişinin üzerine kurşun yağdıran bir grup saldırgan o sırada yoldan geçen 1'i çocuk 2 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Gaziantep’te 5 yeni asayiş uygulama noktası kuruldu

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, kentte halkın yoğun olarak bulunduğu 5 bölgede yeni asayiş uygulama noktası kurdu.

Pitbull saldırısına uğrayan Asiye’nin görüntüleri tepki topladı

Gaziantep'te pitbull cinsi köpeklerin saldırısına uğrayarak ölümden dönen 4 yaşındaki Asiye Ateş'in sosyal medyaya düşen görüntüleri tepki çekti. Görüntüleri yayınlayanlar hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyleyen baba Hüseyin Ateş, 'Görüntüleri montajlayıp yayınlamışlar' dedi.