Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'te iplik atölyesinde yangın

Gaziantep'te bir iplik atölyesinde yangın çıktı. Sabah saatlerinde çıkan yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, söndürme ve soğutma çalışmalarına devam ediyor.

Otobüs şoförünü öldüren zanlı tutuklandı

Gaziantep'te dolu olduğu gerekçesiyle kendisini otobüse almayan şoförü bıçaklayarak öldüren katil zanlısı Batuhan K. (17) tutuklandı. Öldürülen otobüs şoförünün cenazesi ise defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

Kınalı kuzular için asker eğlenceleri başladı

Türkiye genelinde Kasım celbi için başvuru ve yoklamalarını yaptıran gençler askerlik yapacakları yerleri merakla beklerken, Gaziantep'ten vatani görevlerini yapmaya gidecek kınalı kuzular için asker eğlenceleri başladı.

Otobüs şoförünü öldüren zanlı tutuklandı, cenaze ailesine teslim edildi

Gaziantep'te dolu olduğu gerekçesiyle kendisini otobüse almayan şoför Emrah Yıldız'ı öldüren katil zanlısı tutuklandı.

Hırsızlığın bu kadarına da pes: otomobil çadırını çaldı

Gaziantep'te bir şahıs, park halindeki otomobilin üzerindeki çadırı çaldı.

Otobüse almadığı yolcu, sonu oldu

Gaziantep'te dolu olduğu gerekçesiyle otobüse almadığı yolcunun bıçaklı saldırısına uğrayarak ağır yaralanan otobüs şoförü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Katil zanlısı, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Gaziantep'te 462 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda, 462 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon sonucunda 5 şüpheli şahıs tutuklandı.

Otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti, feci kaza saniye saniye kaydedildi

Gaziantep'te yolun karşısına geçmek isteyen yaya, otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandıktan sonra kaldırdığı hastanede hayatını kaybetti. Feci kaza ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Boşanmak isteyen karısını 6 yerinden bıçakladı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir adam, boşanmak isteyen karısını 6 yerinden bıçakladı. Kocasının bıçakladığı kadın hastanede tedavi altına alınırken kaçmak isteyen koca halk tarafından yakalandı.

Çalıştığı iş yerinin deposunda ölü bulundu

Gaziantep'te bir kişi, çalıştığı bilim ve müzik akademisinin deposunda tavana asılı halde bulundu.

Gurbetçi evine kavuştuğu gün hayatını kaybetti

Türkiye'de 4 aylık iznin ardından yaşadığı Avusturya'ya dönen Bilal Sümbül, evine kavuştuğu gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Sümbül'ün 5 gün önce çıktığı Türkiye'ye bu kez cenazesi getirildi.

Gece karanlığında, Akşam, Gündüz'e çarptı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde dün gece meydana gelen kazada, Mehmet Selim Akşam'ın kullandığı motosiklet, yolun karşısına geçmek isteyen İlçe Milli Emlak Müdürü Mehmet Gündüz'e çarptı.

Gaziantep'te iş yerlerine kaçak sigara baskını: 10 gözaltı

Gaziantep'te 9 iş yeri ile bir depoya yapılan operasyonda, çelik kasalar ile gizli bölmelere saklanmış 9 bin 905 paket kaçak sigara ele geçirildi. Operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı.

Kaçak çay kolisinde sahte alkol sevkiyatına polis darbesi

Gaziantep'te polis ekipleri bir araçta yaptıkları aramada kaçak çay kolilerinde plastik su bidonları içerisine konulmuş, sahte içki ele geçirdi.

Sokak köpeklerinin keçiyi parçalama çalıştığı anlar kameraya yansıdı

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde sokak köpekleri, sürünün gerisinde kalan bir keçiye saldırdı. Köpeklerin keçiyi parçalamaya çalıştığı o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olayda, keçiyi telef olmaktan ise vatandaşlar kurtardı.

Gaziantep'te fuhuş operasyonu: 20 gözaltı

Gaziantep'te yapılan fuhuş operasyonunda 20 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Çilingir yardımıyla girilen adreslerden tomar tomar para çıkarken, gözaltına alınan şahıslardan 2'si tutuklandı.

Jeneratör hırsızları yakalandı

Gaziantep'te 3 iş yerinden jeneratör çalan 2 şüpheli önce güvenlik kamerasına, sonra polise yakalandı.

Kaçak silah imalathanesine baskın

Gaziantep'te yasa dışı yollarla kurusıkı tabancaları gerçek tabancaya çeviren bir imalathaneye baskın düzenlendi. Operasyonda bir kişi gözaltına alınırken, çok sayıda silah, silah parçası ve mühimmat ele geçirildi.

Hızlı tren hattından 20 ton demir çalındı

Kahramanmaraş'ta, Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı inşaatından 100 bin TL değerindeki 20 ton demiri tünel inşaatını kullanarak çalan 3 şüpheli, jandarma ekiplerince Gaziantep'te yakalandı. Yakalanan şüpheliler gözaltına alınırken hırsızlık yöntemleri ise pes dedirtti.