Spor

Spor Haberleri

Şahinbey Ampute takımı gruptan lider olarak çıktı 3-0

Şahinbey Ampute Futbol Takımı Van'da yapılan Türkiye Kupası karşılaşmalarının ikinci maçında Alves Kablo Ampute Spor Kulübünü 3-0 mağlup ederek gruptan lider çıkmayı başardı.

Şahinbey Ampute'den 4 transfer

Ampute Futbol Süper Lig'inde mücadele eden Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol Takımı, yeni sezon öncesinde 4 transfer yaparak kadrosunu güçlendirdi.

Gaziantep Kalyon Stadı milli maça hazırlanıyor

Gaziantep'te oynanacak olan Türkiye-Çekya maçı öncesi Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda koltuk yenileme, bakım, temizlik ve diğer çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

A Milli Takım, İskoçya ve Çekya hazırlıklarına başladı

İskoçya ile 16 Kasım'da Diyarbakır'da, Çekya ile de 19 Kasım'da Gaziantep'te özel maçta karşı karşıya gelecek olan A Milli Takım, bu maçların hazırlıklarına başladı.

Şahinbey Ampute kupaya hızlı başladı 6-1

Şahinbey Ampute Futbol Takımı Van'da yapılan Türkiye Kupası karşılaşmalarının ilk maçında ODTÜ Spor Kulübü Ampute futbol takımını 6-1 mağlup ederek Türkiye Kupası maçlarına galibiyetle başladı.

BAL Ligi

Bölgesel Amatör Lig'de Araban Belediyespor kendi sahasında, Antakya Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Şahinbey Ampute Takımı'nın hedefi Türkiye Kupası

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun organize ettiği Ampute Futbol Türkiye Kupası, 13-17 Kasım 2022 tarihleri arasında Van ilinde yapılacak.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda eşleşmeler belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Eleme Turu kura çekimi yapıldı. Kurada Galatasaray, Ankara Keçiörengücü ile, Fenerbahçe, İstanbulspor ile, Beşiktaş, Şanlıurfaspor ile, Trabzonspor da Samsunspor ile eşleşti.

Gaziantep ALG Spor kadın futbolunun yeni yıldızlarını arıyor

Türkiye'de kadının futbolunun önemli takımlarından Gaziantep ALG Spor, ALG Spor Kadın Futbolunun Yeni Yıldızlarını Arıyor sloganıyla altyapı seçmelerine başladı.

A Milli Takım kadrosuna 4 yeni isim

A Milli Futbol Takımı'nın, İskoçya ve Çekya ile oynayacağı müsabakaların aday kadrosu açıklandı. Arda Güler, Emirhan İlkhan, Samet Akaydın ve Tayyip Talha Sanuç ilk kez A Takım kadrosunda yer aldı.

12 Dev Adam’ın konuğu Belçika

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2023 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 2. Tur I Grubu 3. maçında Belçika ile karşı karşıya gelecek.

Ziraat Türkiye Kupası: Gaziantep FK: 2 - Belediye Kütahyaspor: 0

Gaziantep Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında konuk ettiği TFF 3. Lig ekibi Belediye Kütahyaspor'u 2-0 mağlup ederek 5. Tur'a yükselen taraf oldu.

Şehitkamil Belediyespor yenilmezliğini sürdürdü

Gaziantep Süper Amatör Lig'de A grubunda mücadele eden Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, 2022-2023 sezonunun 4. haftasını yenilgisiz lider olarak tamamladı. Geride kalan 360 dakikada 10 puan toplayan yeşil-siyahlı ekip, seriyi sürdürerek ilk devreyi kayıpsız tamamlamayı hedefliyor

Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu eşlemeleri belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu eşleşmeleri bugün gerçekleştirilen kura çekimiyle belli oldu.

Erol Bulut: 'Oynadığımız oyunla bu mağlubiyeti hak ettiğimizi düşünmüyorum'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, 2-1 kaybettikleri Y. Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, Oynadığımız oyunla bu mağlubiyeti hak ettiğimizi düşünmüyorum dedi. Erol Bulut, istifa ile ilgili soruya ise, İstifa konusunda kimlerin ne yapmaya çalıştığını çok iyi biliyorum diye cevap verdi.

Çağdaş Atan: 'İlk 8'deki yerimizi sağlamlaştırma ve ilk 5-6 adına önemli bir galibiyet aldık'

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, deplasmanda 2-1 kazandıkları Gaziantep FK maçının ardından, İlk 8'deki yerimizi sağlamlaştırma ve ilk 5-6 adına önemli bir galibiyet aldık dedi.

Spor Toto Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Y. Kayserispor: 2 (Maç Sonucu)

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kayserispor'u konuk etti. Zorlu karşılaşma konuk ekip Kayserispor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Y.Kayserispor: 1 (İlk yarı)

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Yukatel Kayserispor'u konuk ediyor. Zorlu karşılaşmanın ilk yarısını konuk ekip Kayserispor 1-0 önde kapattı.

Spor Toto Süper Lig’de 13. hafta heyecanı

Spor Toto Süper Lig'de 13. hafta heyecanı yarın oynanacak iki karşılaşma ile başlayacak.

Toplam 1032 haber.