Spor

Spor Haberleri

Jaroslav Silhavy: 'Türkiye Milli Takımı harika bir takım'

Hazırlık maçında Gaziantep'te Türkiye'ye 2-1 mağlup olan Çekya'da Teknik Direktör Jaroslav Silhavy, maçın ardından, Türkiye Milli Takımı harika bir takım dedi.

Hazırlık maçı: Türkiye: 2 - Çekya: 1 (Maç sonucu)

A Milli Futbol Takımı, Gaziantep Kalyon Stadı'ndaki özel maçta Çekya'yı konuk etti. Karşılaşmayı, ay-yıldızlı ekip, Enes ve Hakan'ın golleriyle 2-1 kazandı.

Hazırlık maçı: Türkiye: 1 - Çekya: 0 (İlk yarı)

A Milli Futbol Takımı, Gaziantep Kalyon Stadı'ndaki özel maçta Çekya'yı konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı ay-yıldızlı ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmanın ilk 5 dakikasında düdük çalan Cüneyt Çakır, 5. dakikada düdüğünü William Collum'a bırakarak jübilesini yaptı.

Hazırlık maçı: Türkiye: 0 - Çekya: 0 (Maç devam ediyor)

A Milli Takım, hazırlık maçında Çekya ile karşı karşıya geliyor. Mücadelenin 20 dakikası golsüz eşitlikle geçildi.

A Milli Takım yola çıktı

A Milli Takım, Çekya ile saat 20.00'de oynayacağı hazırlık karşılaşması için konakladığı otelden ayrılarak stada doğru yola çıktı.

Erdoğan Arıkan: 'Milli takımımızın mart ayındaki kadrosunu belirlemesi açısından bu maç önemli'

A Milli Futbol Takımı'nın bugün Gaziantep'te Çekya ile oynayacağı özel maç öncesi TRT Spor spikeri Erdoğan Arıkan, Gaziantep Bakırcılar Çarşısında çay molası verdi. Arıkan, Çekya maçının milli takımın mart ayındaki oynayacağı karşılaşmaların kadrosunu belirmesi için açısından önemli olduğunu söyledi.

2022 FIFA Dünya Kupası TRT’den canlı yayınlanacak

2022 FIFA Dünya Kupası başlıyor. Turnuvanın tüm maçları TRT'den canlı yayınlanacak.

A Milli Takım, Çekya maçı hazırlıklarını tamamladı

A Milli Futbol Takımı, yarın Çekya ile oynayacağı maçın son hazırlıklarını Gaziantep Kalyon Stadı'nda yaparak maç saatini beklemeye başladı.

Stefan Kuntz: 'Mart ayına en hazır şekilde gideceğiz'

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, yarın oynanacak Çekya maçı öncesi büyük hedeflere doğru emin adımlarla yol aldığını söyleyerek, her maç oyun kalitesini yükselterek EURO 2024 öncesi performanslarını yükselteceklerini belirtti.

Samet Akaydın: 'Milli forma her sporcunun hayalidir'

A Milli Takım'a ilk kez seçilen Samet Akaydın, yarın oynanacak Çekya maçı öncesi, Milli forma her sporcunun hayalidir. Yarın Gaziantep halkına ve Türk milletine galibiyet hediye etmek istiyoruz dedi.

Stefan Kuntz'un zor anları

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, yarın oynanacak Çekya maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında sandalyeden düşme tehlikesi geçirdi. Kuntz, bu esnada refleks olarak Türkçe küfür etti.

Çekya, Türkiye maçı için son hazırlığını yaptı

Çekya Milli Takımı, yarın oynanacak maç öncesi son hazırlıklarını Gaziantep Kalyon Stadı'nda yaptı.

Vladamir Coufal: 'Güzel bir atmosferde güçlü bir rakibe karşı oynayacağız'

Çekya Milli Takımı futbolcularından Vladimir Coufal, yarın oynayacakları Türkiye maçı öncesi, 'Yarın güzel bir atmosferde güçlü bir rakibe karşı oynayacağız' dedi.

Jaroslav Silhavy: 'Yarın güçlü ve zor bir maç bizi bekliyor'

Çekya Teknik Direktörü Jaroslav Silhavy, yarın Türkiye ile oynayacakları maçla ilgili, Yarın güçlü ve zor bir maç bizi bekliyor dedi.

Çekya Milli Takımı Gaziantep'te

Çekya Milli Takımı, Türkiye A Milli Futbol Takımı ile oynayacağı özel maç için Gaziantep'e geldi.

Jübile yapacak Cüneyt Çakır'a Gaziantep'te plaket

Faal hakemlik kariyerini noktalayan ve jubile için Gaziantep'te bulunan FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, küçük futbolcuların karşılaşmasında başlama düdüğünü çaldıktan sonra düdüğünü genç kadın hakeme bıraktı. Hakem Çakır'a maçın ardından çiçek ve plaketle takdim edildi.

Şahinbey Ampute Futbol Takımı, Türkiye Kupası'nı kazandı

Şahinbey Ampute Futbol Takımı, Türkiye Kupası final karşılaşmasında Alves Kablo Ampute Spor Kulübü Futbol Takımı'nı 6-1 mağlup ederek Türkiye Kupası'nı kazandı.

A Milli Takım kafilesi Gaziantep'te

A Milli Futbol Takımı, Diyarbakır'da oynanan İskoçya maçının ardından cumartesi günü oynanacak Çekya maçı için özel uçakla Gaziantep'e geldi. Gaziantep'e gelen milli takımı binlerce taraftar çiçek, baklava, davul-zurna ve meşalelerle karşıladı.

Birkan Batuk üniversite öğrencileriyle buluştu

Türkiye Basketbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep Basketbol kaptanı Türk profesyonel basketbolcu Birkan Batuk, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileriyle bir araya geldi.

Toplam 1032 haber.