Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Medical Point Gaziantep'te okuryazarlık günü kutlandı

Medical Point Gaziantep Hastanesi 08 Eylül Dünya okuryazarlık günü dolayısıyla tedavi gören miniklere kitap hediye edildi.

Bunaltan sıcakların serinleten içeceği: Meyan şerbeti

Güneydoğu'nun doğal kolası olarak bilinen meyan şerbeti, aşırı sıcaklıklardan bunalan vatandaşların imdadına yetişiyor. Kendine has tadı, rengi, köpüğü ve doğallığı ile yoğun ilgi gören meyan şerbeti tüketilen gazlı ve asitli içeceklere de en büyük alternatif oluyor.

Fadıloğlu, Belkıs Gençlik Kütüphanesi'ni yerinde inceledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, önümüzdeki günlerde öğrencilerin kullanımına sunulacak Belkıs Gençlik Kütüphanesi'ni yerinde inceledi. Başkan Fadıloğlu, 'İnşallah burada eğitim gören çocuklarımız, geleceğe en iyi şekilde hazırlanacaklardır.' dedi.

Geleceğin ressamlarına sertifikaları verildi

Şehitkamil Sanat Merkezi'nde açılan Yaz Sanat Akademisi Resim Kursu'ndaki eğitimlere katılan öğrencilere sertifikaları verildi.

Şahinbey'de her gün 12 bin kişiye aşure

Şahinbey Belediyesi, Muharrem ayında aşure dağıtım geleneğini bu yıl da sürdürürken kentin çeşitli noktalarında her gün 12 bin kişiye aşure ikram ediliyor.

Sanko Holding gençliğin enerjisini destekliyor

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'in ana paydaşlarından biri olan SANKO Holding, gençliğin enerjisini destekliyor.

Gastronomi Festivali için toplantı düzenlendi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin, Gaziantep Valiliği koordinasyonunda ve Gaziantep'i Geliştirme Vakfı (GAGEV) iş birliğinde 15-18 Eylül tarihleri arasında, bu yıl 4'üncüsünü düzenleyeceği Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroAntep) için, basın mensuplarının katılımıyla toplantı düzenlendi.

Şehitkamil'de 30 Ağustos özel konserine yoğun ilgi

Şehitkamil Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Vadi Park'ta organize edilen konser, her yaştan katılımcının büyük ilgisini gördü. Programa, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da katılım sağladı.

Gaziantep'te kindi söyleşilerinin konuğu Yazar Gürdamur oldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı GAZİKÜLTÜR tarafından hayata geçirilen 'İkindi Söyleşileri' programının bu ayki konuğu yazar Emin Gürdamur oldu.

30 Ağustos Zafer Bayramı, binlerce sporcuyu buluşturdu

Şehitkamil Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize edilen Geleneksel Zafer Kupası Spor Müsabakaları tamamlandı. Organizasyonlarda dereceye giren sporculara ödülleri, ay-yıldızlı coşkunun zirveye ulaştığı törende takdim edildi.

Koordinatör Başkanı Kileci'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı ve TİM Başkan Vekili Ahmet Fikret Kileci, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümü için kutlama mesajı yayımladı.

Tahmazoğlu'ndan 30 Ağustos mesajı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

GTB başkanları 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

GGC'den 30 Ağustos mesajı

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'üncü yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Fadıloğlu'nun Zafer Bayramı mesajı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama yayımladı.

GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan'dan 30 Ağustos mesajı

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, bir mesaj yayımlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Ünverdi'den 30 Ağustos mesajı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, özveri, cesaret ve kahramanca verilen bir mücadelenin ardından kazanılan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yılına ulaşmanın onur ve gururunu yaşadıklarını belirtti.

Türkiye'nin en büyük ikinci kütüphanesi Şahinbey' yapılıyor

Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi'ne yaptırılan Türkiye'nin en büyük ikinci kütüphanesinin kazı çalışmaları sürüyor.

En güzel hasat mevsimi fotoğrafları aranıyor

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen, 'Gaziantep'te Hasat Mevsimi' temalı fotoğraf yarışmasına başvurular devam ediyor.

Toplam 1050 haber.