Gündem

Gündem Haberleri

Anneler günü mesajı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı 'Anneler Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kileci üniversitelilerle buluştu

TİM Başkan Vekili ve TİM Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Fikret Kileci, Üniversite-Sanayi Buluşmalarına yeniden başladı.

Trafik Haftası, Şehitkamil Trafik Eğitim Parkı'nda kutlandı

Gaziantep Valisi Davut Gül ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Trafik Eğitim Parkı'nda düzenlenen şenliğe katılan öğrencilerle bir araya geldi.

Gaziantep'te memur, işçi ve gençlere konut müjdesi

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, GBB tarafından hayata geçirilen 14 bin konut projesi çerçevesinde yapılacak olan 'Güneyşehir 2'nci Etap Konut Projesi'nde bin konutun satışa sunulacağını müjdeledi. Yapılacak konutlarla il genelindeki işçi, memur ya da emekli vatandaşların ev sahibi olmasının önü açılacak.

İslahiye'deki Osmangazi Evleri'nde yaşam başladı

Asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen bölgelerden biri olan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Bursa'nın Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen prefabrik konutlarda yaşam başladı. Konutların yanı sıra okul, mescit, park ve sosyal donatı alanlarıyla Osmangazi Mahallesi olarak hayata geçirilen yeni yaşam alanlarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, depremzede vatandaşlara teslim etti.

Sanayici M. Naci Topçuoğlu mezarı başında anılacak

Gaziantep'in sanayileşme ve markalaşma sürecinde önemli katkıları bulunan efsane sanayici merhum M. Naci Topçuoğlu vefatının 15. yılında mezarı başında anılacak. Anma töreni 11 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 10.00'da Gaziantep Asri Mezarlığında bulunan aile mezarlığında gerçekleştirilecek.

Oy kullanma işleminde dikkat etmesi gerekenler

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek 28. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) genel seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için seçmenlerin bu adımlara dikkat etmesi gerekecek.

Fadıloğlu, spor camiası ile buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, spor camiasıyla bir araya geldi. Hakem, antrenör, sporcu ve sporcu velilerinin katıldığı iki farklı organizasyonda sorun, talep ve önerileri dinleyen Başkan Fadıloğlu, kendilerine yöneltilen tüm soruları da yanıtladılar.

Gaziantep elektrik kesintisi

04 Mayıs 2023 Perşembe Gaziantep elektrik kesintisi programı

Erdemoğlu ailesinden Nurdağı ve Islahiye ilçelerine öğretmenevi

Hayırsever Erdemoğlu ailesi deprem felaketinden en fazla etkilenen Nurdağı ve İslahiye ilçelerine her birisi 72 odalı öğretmenevi yaptıracak.

Fadıloğlu, esnafın sorunlarını dinledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şoför Ali Caddesi esnafıyla bir araya gelerek esnafın sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Diyanet İşleri Başkanlığına personel alım ilanı Resmi Gazete’de

Diyanet İşleri Başkanlığına mühendis alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Organize Sanayi Bölgesi gündüz bakım evi ve anaokulu açıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Valiliği ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) iş birliğinde OSB'de kurulan Gündüz Bakım Evi ve Anaokulunun açılışı yapıldı.

Gaziantep'te bin 27 çocuk için sünnet şöleni

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bin 27 çocuk için 'Sünnet Şöleni' düzenlendi.

Kılıç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Tahmazoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Tüm işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü yürekten kutluyorum dedi.

Yedi Başak, ihtiyaç sahibi kadınların hayatına dokunuyor

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği ihtiyaç sahibi kadınlar için düzenlediği ve başarılı bir şekilde tamamlanan 'Yetenek Geliştirme ve Kalkındırma Programı' için mezuniyet töreni düzenlendi.

Şehitkamil Kuzeyşehir Ünite Merkezi'nin açılışı yapıldı

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kuzeyşehir Ünite Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Depremzedeler yeni yuvalarında buruk sevinç yaşıyor

Depremzede vatandaşlar yeni yapılan akıllı köy evlerine yerleşmenin mutluluğunu yaşarken bir yandan da aile fertlerinin acısını çekiyor.

Toplam 2415 haber.