Gündem

Gündem Haberleri

Deprem bölgesinde en acı bayram

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin vurduğu Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde deprem sonrası ilk bayramda acılar tazelendi.

Asrın felaketinin vurduğu bölgede buruk bayram

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremin vurduğu Gaziantep'te vefat edenlerin yakınları mezarlıkları ziyaret ederek, o acı anları tekrar yaşayarak gözyaşı döktü.

Depremzedeler bayrama umutlu girdi

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremi yaşayan depremzedeler konteyner kentlerde bayrama umutlu şekilde girdi.

Yapımı tamamlanan köy evlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzelere teslim edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un inşasına başlandığını duyurduğu 143 bin köy evinden yapımı tamamlananlar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bayramın ikinci günü hak sahiplerine teslim edilecek.

ANKA'da bayramlaşma

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi yönetimi, bayramda nöbet tutan hastane personeli ile tedavi gören hastaları ziyaret edip, onların Ramazan Bayramı'nı kutladı

Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nde Gülay Bozan dönemi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile girilen genel kurul sonrası şube başkanlığına şehit eşi Gülay Bozan seçildi.

Tahmazoğlu'ndan 23 Nisan şenliğine davet

Şahinbey Belediyesi vatandaşların ve çocukların tatillerini dolu dolu geçirmeleri için 23-30 Nisan tarihleri arasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenleyeceği Bi dünya Kitap Bi Dünya Eğlence isimli çocuk şenliği ve kitap fuarına tüm vatandaşları davet etti.

Tahmazoğlu, bayram öncesi zabıta ekipleri ile denetim yaptı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Ramazan Bayramı öncesinde pastane, şekerlemeci, kasap ve fırınlarda denetim yaptı.

Fadıloğlu ile Gül, Gençlik Kampı'ndaki gençlerle buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Şehitkamil Gençlik Kolları tarafından Gençlik Kampı'nda düzenlenen 'Çay Bizden Sohbet Sizden' isimli programa katıldı.

Şahinbey'den ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak iftar yemeği

Her yıl Ramazan ayında on binlerce vatandaşa Şıh Meydanı'nda iftar yemeği ikramında bulunan Şahinbey Belediyesi, iftar yemeklerini ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine kadar götürmeye de devam ediyor.

Gaziantep'te çarşı ve pazarlarda bayram yoğunluğu

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen illerden Gaziantep'te Ramazan Bayramı'na günler kala alışveriş telaşı yaşayan vatandaşlar, çarşı ve pazarlarda yoğunluk oluşturdu.

Şahinbey, her gün on binlerce kişiyi iftarda buluşturuyor

Şahinbey Belediyesi, her gün on binlerce Gaziantepli vatandaşı kardeşliğin sembolü olan Şıh Meydanı'nda bir araya getirerek iftar sofrasında buluşturuyor.

Şehitkamil'de bayram denetimleri artırıldı

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumak ve vatandaşın güvenilir gıda ürünlerine ulaşmalarını sağlamak amacıyla Ramazan Bayramı öncesi denetimlerini artırarak sürdürüyor.

Rektör Dağlı'dan Ramazan Bayramı mesajı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Prof. Dr. Dağlı, 'Bayramlar, yardımlaşma ve dayanışma geleneğimizin yaşatıldığı en güzel günlerdir' dedi.

Şahinbey'den Kadir Gecesi'nde lokma tatlı ikramı

Şahinbey Belediyesi, Kadir Gecesi'nde iftar yemeğinin yanı sıra teravih namazı sonrasında vatandaşlara lokma tatlı ikramında bulundu.

Genel Başkan Yıldırım'dan Ramazan Bayramı mesajı

SANKO Üniversitesi Genel Sekreteri ve Gaziantep'te bulunan Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Gaziantep standına yoğun ilgi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) standıyla büyük ilgi topladı.

Dülük Tabiat Parkı, bayramda ücretsiz

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan Bayramı süresince Dülük Tabiat Parkı'nın ücretsiz olacağı müjdesini paylaştı.

Depremzedelere gönüllü güzellik hizmeti

İstanbul Aydın Üniversite sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Gaziantep'in Nurdağı İlçesinde günlük 200 depremzedeye saç bakım hizmeti sunuyor.

Toplam 2475 haber.