Gündem

Gündem Haberleri

Fadıloğlu'ndan Ömür Güler'e moral ziyareti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ameliyat olan Ömür Güler Öcük'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak moral verdi. Başkan Fadıloğlu, Öcük'e iyileştikten sonra voleybol oynama sözü verdi.

'Ay Lav Yu' filmi gerçek oldu, 74 yıldır kimliksiz yaşıyor

Gaziantep'te yaşayan 74 yaşındaki Mehmet Körükçügil, geçmişte İl Nüfus Müdürlüğünün yanmasından dolayı kimlik çıkaramadığı ve ardından da kimlik çıkarmayı sürekli ertelediği için zor günler geçiriyor. Aslında hayatta olan ama resmi kayıtlarda hiçbir varlığı bulunmayan yaşlı adamın bu durumu Ay Lav Yu filmini ve filmdeki Aslında varız ama yokuz repliğini akıllara getirdi.

İstanbul Valiliği'ne atanan Davut Gül veda ziyaretlerine başladı

Gaziantep'ten Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İstanbul Valiliğine atanan Davut Gül, veda ziyaretlerine başladı.

Öğretmenler spor yaparak eğlendi

Şahinbey Belediyesi, öğretmenlerin motivasyonunu arttırmak için dart ve ayak tenisi turnuvası düzenledi.

Kavurucu sıcakların vazgeçilmezi meyan şerbeti

Güneydoğu'nun geleneksel içeceği meyan şerbeti, havaların ısınmaya başladığı Gaziantep'te damakları tatlandırmaya başladı. Kendine has tadı, rengi, köpüğü ve doğallığı ile yoğun ilgi gören meyan şerbeti, gazlı ve asitli içeceklere de en büyük alternatif oluyor.

Sosyal marketten 20 bin depremzede ücretsiz yararlanıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), depremden etkilenen bölgelerde kurduğu bir sosyal market ve 3 jet marketle yaklaşık 20 bin depremzedenin ihtiyacını ücretsiz karşılıyor.

Şahinbey'de LGS sınavına giren öğrencilere sürpriz

Şahinbey Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) merkezi sınavına girecek öğrencilerin sıralarına içerisinde su, kek ve meyve suyunun olduğu paketler dağıtarak onlara sürpriz yaptı.

Gaziantep'te bisiklet ve elektrikli scooter sürücülerine reflektif yelek dağıtıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından '3 Haziran Dünya Bisiklet Günü' ve 'Karayolu Trafik Güvenliği Haftası' nedeniyle bisiklet ve elektrikli scooter sürücülerine 6 bin reflektif yelek dağıtıldı

Ana sınıfı öğrencileri, şenlikli havasında mezun oldu

Ana Sınıfları Yıl Sonu Şenliği programında öğrencilerin ilk mezuniyet heyecan ve mutluluğunu paylaşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'Ama diğer taraftan sanat, sportif etkinlikler de en az o dersleri kadar önemli dedi.

Çocuklar sabun yapımının inceliklerini öğreniyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Hamam Müzesi'ndeki sabun atölyesinde çocuklar için sabun yapımının incelikleri öğretiliyor.

Gaziantep'te yaz spor okulları kayıtları başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları'nın kayıtları başladı. Kayıtlar 16 Haziran'a kadar devam edecek.

Depremzede öğrencilere öğretmenler moral oldu

Gaziantep'in Nizip ilçesinde gönüllü öğretmenler, gerçekleştirdikleri 2 ayrı proje ile depremzede öğrencilere moral oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'dördüz' sürprizi

Sudan Cumhurbaşkanı tarafından 4 yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edilen ve Gaziantep Hayvanat Bahçesinde bulunan 4 aslandan biri dördüz doğurdu.

Yedi Başak 2023 kurban kampanyasını duyurdu

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, 2023 yılında gerçekleştireceği kurban bağışı kampanyasının detaylarını duyurdu. 'Kurbanım Kardeşliğe' sloganı ile kampanyasını duyuran dernek, yurt dışı kurban bağışı hisse bedelini 1.900 TL, yurt içi kurban bağışı bedelini ise 5 bin TL olarak belirledi.

Fadıloğlu: 'Teşekkürler Türkiye, teşekkürler Gaziantep, teşekkürler Şehitkamil'

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri sonrasında konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'Necip milletimize, şükranlarımı sunuyorum. Teşekkürler Türkiye, teşekkürler Gaziantep, teşekkürler Şehitkamil' dedi.

Tahmazoğlu: 'İşte millet işte lider'

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, milletin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkarak Türkiye Yüzyılı için yeni bir sayfa açıldığını ifade etti.

Başkan Tahmazoğlu oyunu kullandı

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu oyunu Binbaşı Dündar Taşer Anadolu Lisesinde kullandı.

Yeni çiftlerin ev ihtiyaçları giderilmeye başlandı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin (GBB), bu yıl dünya evine girecek genç çiftlere destek olmak için hazırladığı ev eşyaları ilk sahiplerine ulaştı.

İslahiye'deki Osmangazi Evleri'nde yüzler gülüyor

Asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen bölgelerden biri olan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Bursa'nın Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen prefabrik konutlarda huzurlu bir yaşam başladı. Aileler, geniş ve eşyalarla döşenmiş sıcak yuvalarına geçmenin mutluluğunu yaşarken, çocuklar da yeni parklarda doyasıya oyun oynamanın keyfini çıkarıyor.

Toplam 2415 haber.