Gündem

Gündem Haberleri

Gaziantepliler Dikkat! Elektrik kesintisi olacak...

Gaziantep'te yarın ( 29 Nisan Cumartesi ) uygulanacak elektrik kesintisi programı

Fadıloğlu, esnafı ziyaret etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, taksi durakları ile pazar ve mahalle esnaflarını gezdi.

Fadıloğlu: 'Ekibin bir mensubu olmaktan onur ve gurur duyuyorum'

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'Allah'a şükür, günlük ders çalışan talebe gibi bir seçimden çıkar çıkmaz, önümüzdeki seçimin hazırlıklarını yapan bir ekibiz. Bu ekibin bir mensubu olmaktan onur ve gurur duyuyorum' dedi.

23 Nisan coşkusu 'güven dolu gelecek' temasıyla yaşandı

Cumhuriyetin 100'üncü, TBMM'nin açılışının 103.yılında geleceğin temellerini oluşturan çocuklar için Quick Sigorta ve Menova Gelişim iş birliği ile 23 Nisan'da 'güven dolu gelecek' temalı etkinlik yapıldı.

Şahinbey'den 180 bin genç Çanakkale'ye gidiyor

'Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına' projesiyle bugüne kadar aralarında öğrencilerin de bulunduğu 144 bin 665 kişiyi ecdadıyla buluşturan Şahinbey Belediyesi gazi torunlarını ecdadıyla buluşturmaya devam ediyor.

Deprezedeler yeni yuvalarında yeni bir hayata başladı

Deperemzede vatandaşlar yeni yapılan akıllı köy evlerine yerleşerek yeni bir hayata başladı.

İş ve Kariyer Merkezi, kentteki istihdam oranını artırıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne (GBB) bağlı İş ve Kariyer Merkezi kent genelindeki istihdam oranını artırmak ve gençlerin kariyer planlamasına destek olmak için yoğun mesai harcıyor.

Altunkaya'ların acı günü

Altunkaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya'nın amcası Hacı Beşir Altunkaya Midyat'ta geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti.

D.T. Şehitkamil Sahnesi yapımında sona gelindi

D.T. Şehitkamil Sahnesi yapım çalışmalarını inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çalışmalarda sona gelindiğini belirterek, yakın zamanda Şehitkamil Sahnesi'nin yakın zamanda hizmete gireceğini ifade etti.

Jandarma, deprem bölgesindeki çocuklarla 23 Nisan'ı kutladı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı deprem bölgesindeki çocuklarla birlikte kutladı.

Şarkıcı Hadise’nin mesajlarını ifşa ettiği iddia edilen gazeteciye 9 yıla kadar hapis cezası talebi

Şarkıcı Hadise'nin Reza Zarrab'la arasında olduğu iddia edilen mesajları internet sitesinde olduğu gibi yayınladığı iddia edilen gazeteci hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede şüphelinin 2 ayrı suçtan toplamda 9 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

Şehitkamil'den Küsget'te bayram temizliği

Şehitkamil Belediyesi, Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilerek, KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş bir temizlik çalışması yaptı. Temizlik ve yıkama araçlarıyla çalışan ekipler, titiz bir çalışma yürüterek KÜSGET Sanayi Bölgesi'nin tamamını baştan aşağı temizledi.

Kılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Prof. Dr. Sivaslı koltuğunu Nehir'e devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Hayvanat bahçesini bayramın ilk 2 gününde 12 bin kişi ziyaret etti

Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın üçüncü, dünyanın ise dördüncü büyük hayvanat bahçesi olan Gaziantep Hayvanat Bahçesi, Ramazan Bayramı'nda da ziyaretçi akınına uğradı. Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ni bayramın ilk 2 gününde yaklaşık 12 bin kişi ziyaret etti.

Başkan Tahmazoğlu şehitler için dua etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Ramazan Bayramı öncesi arife günü şehit mezarlığını ziyaret ederek dua etti.

Deprem bölgesinde en acı bayram

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin vurduğu Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde deprem sonrası ilk bayramda acılar tazelendi.

Asrın felaketinin vurduğu bölgede buruk bayram

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremin vurduğu Gaziantep'te vefat edenlerin yakınları mezarlıkları ziyaret ederek, o acı anları tekrar yaşayarak gözyaşı döktü.

Depremzedeler bayrama umutlu girdi

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremi yaşayan depremzedeler konteyner kentlerde bayrama umutlu şekilde girdi.

Toplam 2415 haber.