Gündem

Gündem Haberleri

Gaziantep'te 'Mahallemde Konser var' etkinliği başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), 'Mahallemde Konser Var' etkinliğiyle şehrin sevilen sanatçılarını gazi şehirlilerle buluşturuyor.

Sıcaktan bunalanlar parklarda serinliyor

Son günlerde yaşanan aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşlar Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı parklara gelerek serinliyor.

Fadıloğlu, demokrasiye sahip çıkanlara duyduğu şükranı ifade etti

Türkiye Yüzyılı'nın Kahramanları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'Allah; birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Biz bir ve beraber olduğumuz müddetçe Allah'ın izniyle o hainlere fırsat vermeyeceğiz' dedi.

45 derece sıcaklıkta hayvanlar buzlu kokteylle serinledi

Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde sıcaktan bunalan hayvanlar, özel buzlu kokteyller ile besleniyor.

SANKO Üniversitesi'nde anma programı düzenlendi

SANKO Üniversitesi'nde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı düzenlendi.

Kılıç, 'FETÖ ve işbirlikçileri Türk milletinin tokadını yemiştir'

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gaziantep'te elektrik kesintisi olacak

Gaziantep'te yarın (15 Temmuz Cumartesi) uygulanacak elektrik kesintisi programı

Fatma Şahin'den LGS'de tam puana tam altın

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) tüm soruları doğru yanıtlayan Gaziantepli öğrencilere tam altın hediye ediyor.

Gaziantep Büyükşehir'den engelli depremzedeler için iş birliği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Sakatlar Federasyonu arasında imzalanan protokolle depremzedelerin ihtiyaç duyduğu ortez ve protezlerin üretimiyle uygulanması daha etkin bir şekilde gerçekleştirilecek.

Ünlü sanatçı Adnan Orhan yeni klibiyle zirveye göz kırpıyor

Düğünlerin en çok aranan ismi Gaziantepli ünlü sanatçı Adnan Orhan'ın Ceylan Koynat ile düet yaptığı 'Ben Mecburum Sana' klibi tüm dijital müzik mecralarında yayınlanmaya başladı.

SANKO Holding depremden etkilenen öğrencilere 5 bin adet tablet bağışladı

SANKO Holding, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen öğrencilerin eğitimine destek olmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı'na 5 bin adet tablet bağışladı.

15 Temmuz’un 7. yıl dönümünde tüm camilerde eş zamanlı sela okunacak

Diyanet İşleri Başkanlığınca 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7. yıl dönümünde 15 Temmuz Cumartesi gününü 16 Temmuz Pazar gününe bağlayan gece saat 00.13'te Türkiye genelindeki tüm camilerde eş zamanlı selalar okunacak.

Deprem sonrası açık otoparklara yoğun ilgi

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki yıkıcı depremlerden etkilenen Gaziantep'te vatandaşlar araçlarının kapalı otoparkta zarar göreceği korkusuyla açık otoparklara yöneliyor.

Yedi Başak kurban emanetlerini sahiplerine ulaştırdı

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, 2023 Kurban Bayramı'nda hayırseverlerin bağışladığı kurban bağışlarını, özellikle ülkemizde depremden etkilenen vatandaşlarımıza ve dünyanın farklı noktalarındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Şahinbey'in destekleriyle hayvancılık gelişiyor

Çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine önemli destekler sağlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kumruhamurkesen Köyü'nde hayvan desteğinde bulunduğu Bay ailesini ziyaret etti.

Fadıloğlu, bebek sevinci yaşayan 2 aileyi ziyaret etti

'Merhaba Bebek' projesi çerçevesinde ikiz bebek sevinci yaşayan 2 aileyi ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'Allah, bahtlarını açık eylesin. Allah, sağlık, sıhhat, afiyet versin. Allah, olmayanlara da evlat nasip etsin inşallah' dedi.

Şahinbey Millet Kütüphanesi hızla yükseliyor

Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep'e kazandırılacak olan ve şehrin bilim yuvası olması beklenen Şahinbey Millet Kütüphanesi'nde inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Özkan Uğur hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sanatçı Özkan Uğur'un hayatını kaybettiğini duyurdu

Alleben Karavan Park, bin 550 yerli ve yabancı turisti misafir etti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ay önce Alleben Göleti'nin kıyısında hizmete açtığı karavanpark, bugüne kadar toplamda bin 550 yerli ve yabancı turisti ağırladı.

Toplam 2415 haber.