Gündem

Gündem Haberleri

Hava Kuvvetleri Komutanlığında devir teslim töreni

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hava Kuvvetleri Komutanlığında gerçekleştirilen devir teslim törenine katıldı.

Fadıloğlu, depremzedeler ile bir araya geldi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Nurdağı ilçesinde, depremlerden etkilenen ve ilçedeki konteynır kente yerleştirilen depremzedeleri ziyaret ederek, 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. Depremzedeler ile tek tek selamlaşan Başkan Fadıloğlu, çocuklara da yakından ilgilenerek, oyuncak dağıttı.

Gaziantep'te afetzede çocuklara psikososyal destek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve SANKO üniversitesi 'Gaziantep Tomurcukları' projesi ile, depremden etkilenen çocuklara hem oluşturdukları merkezde hem de mobil ekipleri ile psikososyal destek sağlıyor. Proje çerçevesinde şu ana kadar 15 binden fazla çocuğa ulaşıldı.

Fatma Şahin'in girişimiyle 6 gündür süren grev son buldu

Gaziantep'te işçilerin 6 gündür yaptığı grev, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in girişimiyle son buldu.

Şahin, motorları çalınan engelli çiftte yenisini hediye etti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bedensel engelli çift Faruk ve Seher Malak'ın çalınan motosikletinin yerine yenisi alınarak aileye verildi.

Şahinbeyli kadınlar hünerlerini sergiledi

Şahinbey Belediyesi'ne bağlı İstiklal Sosyal Tesis 'inde kurslara katılan kadınlar düzenlenen sergiyle hünerlerini görücüye çıkardı.

Nostaljik radyoların arasında geçen 65 yıl

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yaşayan 78 yaşındaki Muammer Güngör, 65 yıldır radyo tamiri yapıyor. Güngör, 100 yıllık radyolarına gözü gibi bakıyor.

Sıcak havalar berber dükkanlarını sokağa taşıdı

GAZİANTEP(İHA) – Gaziantep'in İslahiye ilçesinde sıcakların artması sonrası klimaların yetersiz kalması ve binaların güvensiz olması sebebiyle bazı berberler müşterilerini açık ve gölge alanlarda tıraş ediyor.

Gaziantep Mobilyacılar Yapı Kooperatifi Küçük Sanayi Sitesi'ne kavuşuyor

Gaziantep Mobilyacılar Yapı Kooperatifi Küçük Sanayi Sitesi'ne kavuşuyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Gaziantepli şehidin ailesine taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu'nunda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in Gaziantep'teki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Gaziantep'teki Ortez-Protez Yapım ve Uygulama Merkezi depremzedelere umut oldu

Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altında kalarak ciddi yaralanmalar yaşayan ve uzuvlarını kaybeden vatandaşlar, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin Ortez-Protez Yapım ve Uygulama Merkezi'nde ücretsiz protez ile yeniden umut buluyor.

Fadıloğlu, öğrencilere çeşitli armağanlar verdi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelindeki 2 camideki Kur'an Kursunda eğitim gören öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, öğrencilere çeşitli armağanlar verdi.

"Gaziantep'te 65 yaş üstündeki vatandaşlar ulaşım ücreti ödeyecek" iddiası yalanlandı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, basın kuruluşları ve sosyal medyadaki 65 yaş üstü vatandaşların ulaşımda ücret ödeyeceği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu açıkladı.

Güzellik uzmanları Şirehan'dan geçti

Tarihi dokusu ve inanılmaz lezzetleriyle konuklarını ağırlamaya devam eden tarihi Şirehan Otel bu kez de güzellik uzmanları ve kuaförlerin kep törenine ev sahipliği yaptı. Şirehan Otel'de düzenlenen kep töreninde meslek hayatlarına ilk adım atan güzellik uzmanları ve kuaförler kep törenlerinin tarihi bir yapı içerisinde düzenlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Şahinbey'de atıl malzemeler dönüştürülüyor

Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Burç Sosyal Tesisi kursiyerleri evlerindeki atıl malzemeleri kullanarak yaptıkları eşyalarla dikkat çekici çalışmalara imza atıyorlar.

Depremzede çocuklar karpuz şenliğinde gönüllerince eğlendi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri için Karpuz Şenliği düzenlendi. Düzenlenen şenlikte çalan müziklerle gönüllerince eğlenen depremzede çocuklar, hem lezzetli karpuzlardan yedi hem de depremin oluşturduğu olumsuz düşüncelerden uzaklaştı.

Çocuklardan Fadıloğlu'na sevgi gösterisi

Her fırsatta mahalle ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çocukların sevgi gösterisiyle karşılaşıyor. Çocukların kendisine göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Fadıloğlu, çocuklara çeşitli hediyeler sunuyor.

Tahmazoğlu, vatandaşlara aşure ikramında bulundu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Muharrem ayı nedeniyle AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ile birlikte vatandaşlara aşure ikram ettiler.

Nizip'te bulunan bakkallara sepetli bisiklet desteği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Nizip ilçesinde bulunan bakkal esnafına servis imkanı sağlamaları amacıyla 300 sepetli bisiklet dağıttı.

Toplam 2415 haber.