Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Gaziantep Hal Fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (10 Ağustos 2022)

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “OECD içinde akaryakıttan en az vergi alan ülkeyiz”

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Yüz Yüze 100 Gün programı çerçevesinde 'Buluşma ve İstişare Toplantısı'na katıldı. Programda konuşan Bakan Nebati, 'Son iki ayda dünyada petrol fiyatları yükselirken ana haberlerin manşetleriydi. Benzine, motorine zam sabah akşam manşetti. Dünyadaki fiyatlar arttı. OECD içinde akaryakıttan en az vergi alan ülkeyiz. Biz yüzde 24'lerde vergi alıyoruz.' dedi.

Döviz kurları güne nasıl başladı?

Dolar 17,9640 liradan, euro ise 18,3250 liradan güne başladı.

TPAO Gaziantep'te petrol arayacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'na Antalya'da üç, Manisa'da bir ve Kahramanmaraş-Gaziantep sınırında bulunan bir sahada çalışma yapması amacıyla petrol arama ruhsatı verdi.

Gaziantep protokolünden “Belderia”ya ziyaret

Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti Milletvekili Nejat Koçer, Türkiye’de bisiklet sektörünün önde gelen ismi olan “BELDERİA Bisiklet” markasının fabrikasını ziyaret etti.  

Gaziantep'te sulama kanallarında kapalı sistem dönemi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey ilçesinde bulunan Burç Göleti'ne bağlı açık trapez sulama kanallarının kapalı sulama kanalı sistemine geçmesiyle buharlaşmayı önleyecek su kaybını azaltılmasını sağlayarak daha fazla alanın sulanacağını belirtti.

Yıllık enflasyon yüzde 79,60 oldu

Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) Temmuz ayında yıllık yüzde 79,60, aylık yüzde 2,37 oldu.

Gaziantep Hal Fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (29 Temmuz 2022)

Gaziantep Hal Fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (28 Temmuz 2022)

Serbest piyasada döviz fiyatları

Dolar 17,9040 liradan, euro ise 18,2970 liradan güne başladı.

Döviz kurlarında son durum: Dolar, euro ve sterlin yükselmeye devam ediyor!

Yeni güne yükseliş ile başlayan döviz kurları, FED faiz arttırımı kararı öncesinde yakından takip ediliyor. Dolar, euro ve sterlin kurlarının ulaştıkları seviyeler hem yatırımcılar hem de diğer vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Motorine indirim geldi

Bugünden itibaren geçerli olacak şekilde motorinin litre satış fiyatına 92 kuruş indirim yapıldı.

Sondaj gemisi filosunun yeni üyesi Abdülhamid Han, 9 Ağustos’ta ilk görevine uğurlanacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin sondaj gemisi filosuna kazandırılan dördüncü üyesi olan derin sondaj gemisi Abdülhamid Han'ın 9 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile Akdeniz'de Türkiye'nin deniz yetki alanları içerisinde bulunan görev alanına uğurlanacağını duyurdu.

Gaziantep Hal Fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (26 Temmuz 2022)

Tekstil sektörü çalıştıracak mühendis bulamıyor

Yeni yatırımlarla büyüyerek her yıl ihracat hacmini arttıran tekstil sektöründe tekstil mühendisi yetişmiyor. Büyük holding ve şirketlerden kendilerine tekstil mühendisi talebi yağdığını söyleyen Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bayram, 'Firmalar tekstil mühendisliğinden mezun olan öğrencileri işe almak için rekabet ediyor' dedi.

Gaziantep Hal Fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (21 Temmuz 2022)

Çeyrek gramlara ilgi yükseldi

Düğün sezonunun başlamasıyla altına talep arttı. Kuyumcular, altın fiyatlarının bin liraya yakın seviyede seyretmesiyle vatandaşların çeyrek gram altına yöneldiğini söyledi.

Ons altın 2 yılın en düşük seviyesinde

Altın ons fiyatı Nisan 2020'deki seviyesinin altına geriledi. Ons fiyatının 1693 dolar seviyesine düşmesiyle gram altın yüzde 0,25 azalarak 955 liraya geriledi.

Gaziantep Hal Fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (20 Temmuz 2022)

Toplam 1989 haber.