Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Döviz kurları haftaya nasıl başladı

Dolar 18,1130 liradan, euro ise 18,1810 liradan güne başladı.

Gaziantep Hal Fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (19 Ağustos 2022)

Bakan Nebati: “Yabancı yatırımcının yüksek ilgisi bizleri sevindirmektedir”

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlere 1-18 Ağustos'ta 12,6 milyar lira yabancı yatırımcı girişi gerçekleştiğini ve Merkez Bankası rezervinin 3 haftalık süreçte 15,4 milyar dolar artış kaydettiğini belirterek, 'Yabancı yatırımcının yüksek ilgisi bizleri sevindirmektedir' dedi.

Ekmeklerini acıdan çıkartıyorlar

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde biber hasadının başlaması ile birlikte işçiler, acıdan para kazanıyor. Acı biberleri çöpünden ayıran işçiler, günlük 200-250 TL para kazanıyor.

Motorine yine zam geliyor

Motorinin litre fiyatına bu gece bir zam daha gelmesi bekleniyor.

Gaziantep Hal Fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (17 Ağustos 2022)

İslahiye’de ’acı’ hasat

Türkiye'nin önemli biber üretim alanlarından Gaziantep'in İslahiye ilçesinde kırmızı biber hasadı başladı. Biberin fiyatı tarlada 10-11 TL iken, markette 2 katına çıkıyor.

Fıstığın anavatanında kavlatma telaşı

Fıstığın anavatanı Gaziantep'te 'Yeşil altın' olarak adlandırılan boz fıstığın hasadının başlamasıyla kavlatma tesislerinin yoğunluğu başladı. Kavlatma mesaisinin başladığı tesislerde hasat edilen fıstığın işlenmesi için işçiler 40 dereceyi aşan sıcağın altında çalışıyor.

Döviz kurları güne nasıl başladı?

Dolar 17,9630 liradan, euro ise 18,2560 liradan güne başladı.

Gaziantep Hal Fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (15 Ağustos 2022)

GTB’den Antep fıstığına bir dev yatırım daha

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ve TÜBİTAK MAM Gıda Enstitüsü iş birliğiyle Antep fıstığının ana vatanı Gaziantep'te 'Antep Fıstığı Pilot İşleme Tesisi' hizmete açılıyor.

İndirimi duyan koştu, kasada uzun kuyruklar oluştu

Gaziantep'te vatandaşlar, Cumhurbaşkanı'nın indirim açıklaması üzerine Tarım Kredi Kooperatifine ait markete akın etti. Marketin otoparkı tamamen dolarken, kasalarda metrelerce kuyruk oluştu.

Motorine zam geliyor

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

Gaziantep trafiğini rahatlatacak dev projede temeller atıldı

Gaziantep trafiğini rahatlatacak olan 300 milyonluk çevreci dev projenin temelleri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından atıldı.

Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı’nın müjdesini Gaziantep'te duyurdu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'te yaptığı açıklama ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal konut sorunu ile ilgili yeni bir müjde vereceğini ve Eylül ayı itibarıyla yeni bir konut atılımının başlayacağını duyurdu.

Döviz kurları güne nasıl başladı?

Dolar 17,9580 liradan, euro ise 18,5270 liradan güne başladı.

Gaziantep'te GASTROANTEP hazırlığı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceği Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroAntep) için kentin sektör temsilcileriyle istişare toplantısı yaptı.

Gaziantep Hal Fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (11 Ağustos 2022)

Döviz kurları güne nasıl başladı?

Dolar 17,92 liradan, euro ise 18,4280 liradan güne başladı.

Toplam 1989 haber.