Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Gaziantep Hal Fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (24 Mayıs 2022)

Bodrumdaki bir lahmacunun fiyatına Gaziantep’te 20 lahmacun yeniyor

Yaz tatili sezonunun başlamasıyla tekrardan gündeme oturan lahmacun fiyatı tartışmasına Gaziantepli lahmacun ustaları da katıldı. Tatil bölgelerinde alınan bir lahmacun fiyatına Gaziantep'te 20 lahmacun yenilebildiğini aktaran Usta Şükrü Savun, plajlarda 200 TL'ye satılan lahmacunu gastronomi kentinde 10 TL'ye sattıklarını söyledi.

Gaziantep ve Trabzon ticaret borsalarından kardeşlik imzası

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ve Trabzon Ticaret Borsası (TTB) arasında ikili iş birliğini geliştirmek, ortak proje ve faaliyetlerde bulunmak amacıyla 'Kardeş Borsa' protokolü imzalandı.

TOGG’dan yeni paylaşım: Tesisler neredeyse tamamlandı

TOGG'un, inşası devam eden Gemlik'teki fabrikasında çalışmalar hızlandı. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda, Gemlik tesisinde bu ay boya tesisinin yüzde 99'unun, gövde tesisinin yüzde 97'sinin, montaj tesisinin ise yüzde 95'inin tamamlandığı bilgisi verildi.

Benzine yeni zam geliyor Gaziantep'te güncel akaryakıt fiyatları

Benzine 19 Mayıs 2022 Perşembe günün itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 3 kuruş zam bekleniyor. Artış pompa fiyatlarına yansıyacak.

Altın fiyatlarında son durum

Altın fiyatları güne düşüşle başladı

Döviz kurları güne nasıl başladı?

Dolar 15,8570 liradan, euro ise 16,7090 liradan güne başladı.

Gaziantep Hal Fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (17 Mayıs 2022)

Gaziantep Hal Fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (16 Mayıs 2022)

İlçe Bazlı Teşvik Sisteminden faydalanan OSB sayısı 44’e yükseldi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan 'Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar ile İlçe Bazlı Teşvik Sisteminden yararlanan OSB sayısı 30'dan 44'e çıktı.

Bakan Nebati konut sektörü temsilcileri ile bir araya geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konut sektörü temsilcileriyle enflasyonla mücadelede vatandaşları rahatlatacak adımların atılması hususunda kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdiklerini kaydetti.

İşsizlik oranı yüzde 11,4 oldu

İşsiz sayısı 2022 yılı ilk çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre 50 bin kişi artarak 3 milyon 845 bin kişi oldu. İşsizlik oranı ise 0,1 puanlık artış ile yüzde 11,4 seviyesinde gerçekleşti.

Bakan Yanık: “1 milyar 278 milyon TL Evde Bakım Yardımı’nı yarından itibaren hesaplara yatırmaya başlıyoruz”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve aileleri için bu ay toplam 1 milyar 278 milyon TL Evde Bakım Yardımı'nı yarından itibaren hesaplara yatırmaya başlayacaklarını açıkladı.

Süte gelen zamdan sonra yem fiyatları da yükseldi

Ulusal Süt Konseyi'nin (USK) çiğ süt için yüzde 33'lük iyileştirme yaparak litre fiyatını 7,5 lira olarak belirlemesinin hemen ardından yemin çuvalına gelen zamlar besicinin hevesini kursağında bıraktı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: “Konut paketi açıklandıktan sonra aykırı işlem yapanlar tespit edildi”

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 'Vatandaşlarımızın konut sahibi olması ile attığımız değerli adımı astronomik fiyat artışları ile suistimal etmeye çalışanlara asla göz yummayacağız. Paket açıklanmadan önceki internet üzerinde bireyseller de dahil olmak üzere satış fiyatları ilanlar tek tek tespit edildi. Bunu yapanlar bilsinler ki ensenizdeyiz' dedi.

Gaziantep Hal Fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (13 Mayıs 2022)

SGK Başkanı Ceylan: “Covid-19 döneminde sağlık harcamalarına dolayı 18 milyar liralık bir ödeme yaptık”

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Cevdet Ceylan, Covid-19 döneminde SGK'nin bütün imkanlarını Türkiye'deki kurumların hizmetine sunduklarını belirterek, 'Bu Covid-19 dönemindeki sağlık harcamalarından dolayı 18 milyar liralık bir ödeme yaptık. Covid-19 testi, tedavi-bakım hizmetleri noktasında gerçekleştirdik' dedi.

Bakan Kirişci, 6 farklı kalemde 3 milyar 176 milyon liralık destek ödemelerinin başladığını bildirdi

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, 6 farklı kalemde toplam 3 milyar 176 milyon 677 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugünden itibaren T.C. kimlik numaralarına göre üreticilerin hesaplarına aktarılacağını bildirdi.

Gaziantep Hal Fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (12 Mayıs 2022)

Toplam 1962 haber.