Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Gaziantep'te Cumhuriyet coşkusu

Gaziantep (İHA) – Gaziantep'in ilçelerinde de gerçekleştirilen etkinliklerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı.

Gaziantep Mutfak Müzesine 29 Ekim yoğunluğu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yerli turistler Gaziantep'teki müzelere yoğun ilgi gösterdi. Müzeler arasında en çok ilgiyi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Emine Göğüş Mutfak Müzesi gördü.

SANKO Üniversitesi'nde Cumhuriyet Bayramı coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99'uncu yılı, SANKO Üniversitesi'nde Edebiyat Kulübü tarafından düzenlenen törenle, büyük bir coşkuyla kutlandı.

Akademisyen sanatçılar sergisi açıldı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi ve Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevat Atalay'ın küratörlüğünde ikincisi düzenlenen Akademisyen Sanatçılar Sergisi Şehitkamil Sanat Galerisinde açıldı.

Koçer'den Cumhuriyet Bayramı mesajı

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle mesaj yayımladı.

Gaziantep'te 29 Ekim coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Gaziantep'te çelenk sunma töreniyle başladı.

GTB başkanları Cumhuriyet Bayramını kutladı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

GTO'dan 29 Ekim kutlaması

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Cumhuriyetin 99'uncu yılı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

HAYDİ büfeleri, 45 günde 1 milyon ekmek satışına ulaştı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşın daha uygun fiyata kaliteli ekmek tüketimini sağlamak için hayata geçirdiği Halk Yiyecek ve İçecek Dağıtım İşletmeleri (HAYDİ), 45 günde 1 milyon ekmek satışına ulaştı.

Cumhuriyetin 99. yılına özel piyano dinletisi

Şehitkamil Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 'Cumhuriyetin Kuruluşunun 99. Yılına Özel Piyano Dinletisi' adıyla konser düzenlendi.

Ünverdi'den 29 Ekim kutlaması

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 'Cumhuriyetimizin 99. yılında, Atamızın izinde bayrağı daha yukarı taşımak için koşullar ne olursa olsun el ele vererek mücadelemizi sürdüreceğiz' ifadelerini kullandı.

Rektör Dereli'den '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' mesajı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Doğru'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Gaziantep'in Araban ilçesi Belediye Başkanı Hasan Doğru Cumhuriyetin kuruluşunun 99'uncu Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Acar'dan 29 Ekim kutlama mesajı

DEİK Türkiye Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Uzer'den 29 Ekim kutlaması

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Şahin: 'Böyle kahraman bir milletin mensubu olmaktan iftihar ediyoruz'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Erdoğan'dan 29 Ekim kutlaması

Sanayi, Ticaret Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında, şanlı bir tarihe ve büyük bir medeniyet birikimine sahip olan aziz milletin, özgürlük ve bağımsızlığının simgesi olan Cumhuriyetin yıldönümünü büyük bir gurur, coşku ve mutlulukla kutladıklarını belirtti..

Koçer'den Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Ak Parti Gaziantep Milletvekili ve AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Nejat Koçer, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kadooğlu'ndan Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Cumhuriyet, milletimizin topyekun mücadelesi ile kurulan ortak eseridir ifadelerini kullandı.

Toplam 1044 haber.