Gündem

Gündem Haberleri

Vali Çeber'den Medıcal Poınt'e ziyaret

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba'yı ziyaret etti.

2023 yılı faaliyet raporu reddedildi

Şehitkamil Belediye Meclisi'nin 2024 Yılı Dönemi Nisan Ayı 2. Birleşim Toplantısı tamamlandı. Toplantıda, 2023 yılı faaliyet raporu görüşüldü ve yapılan oylama sonrası reddedildi.

Şahinbey Belediyesi 218 bin kişiyi ecdatla buluşturuyor

Şahinbey Belediyesi'nin Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü Yılı'nda başlattığı ve bugüne kadar 180 bin 17 öğrenci ve vatandaşı Çanakkale'de ecdatla buluşturduğu proje için yeni protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında 38 bin 311 genç daha Çanakkale'de ecdatla buluşurken toplam sayı 218 bin 328 kişiye ulaşmış olacak.

Yılmaz, kurum ziyaretleri gerçekleştirdi

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Şehitkamil Belediye Başkanı seçilen Avukat Umut Yılmaz, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Büyükşehir'in müzeleri, 9 günlük bayram tatili boyunca 61 bin ziyaretçiyi ağırladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı müzeleri, 9 günlük bayram tatili boyunca 61 bin kişi ziyaret etti.

Büyükşehir, ilaçlama çalışmalarına ağırlık verdi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), yıl içerisinde düzenli aralıklarla sivrisinek ve haşerelere karşı yürüttüğü ilaçlama çalışmalarını artırdı.

Şahinbey Belediyesi bayramda da görev başındaydı

Şahinbey Belediyesi'ne bağlı temizlik ve zabıta ekipleri Ramazan Bayramı boyunca 7/24 hizmet anlayışı ile vatandaşlar için görev başındaydı.

Tatili fırsat bilen vatandaşlar Gaziantep lezzetlerine akın etti

Bayram tatilini fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, UNESCO'nun Gastronomi Şehri olarak tescillediği Gaziantep'in ünlü tarihi restoranlarının önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Şehrin zengin mutfak kültürünü deneyimlemek isteyen ziyaretçiler, sabahın erken saatlerinden itibaren meşhur kebapçılar ve baklavacılarda yoğunluk oluşturdu.

Bayram tatilinde Gaziantep'in tarihi Kaleoğlu Mağarası'na yoğun ilgi

Bayram tatili nedeniyle Gaziantep'e akın eden yerli ve yabancı turistler, kentin tarihi ve turistik cazibe merkezlerinden olan Kaleoğlu Mağarası'na akın etti.

Gaziantep'in Bakırcılar Çarşısı'nda bayram ve tatil yoğunluğu

Bayram tatilinin sekizinci gününde, Gaziantep'in ünlü Bakırcılar Çarşısı'nda yoğunluk had safhaya ulaştı. Hem yerli hem de yabancı turistlerin akın ettiği çarşıda, 'iğne atsan yere düşmez' deyimi adeta canlandı.

Vatandaşlar bayramda Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ne akın etti

Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın üçüncü, dünyanın ise dördüncü büyük hayvanat bahçesi olan Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ni Ramazan Bayramı'nın ilk 2 günü yaklaşık 32 bin kişi ziyaret etti. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma Daire Başkanı Celal Özsöyler, bayram tatili boyunca 70-75 bin ziyaretçi beklediklerini söyledi.

Otobüs sürücüsünden yürekleri ısıtan bayram harçlığı sürprizi

Gaziantep'te Büyükşehir belediye otobüsü sürücüsünün çocuk yolculara yaptığı anlamlı jest yürekleri ısıttı.

Şehitkamil Belediyesi bayramda 7/24 mesaide

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, bayram tatili boyunca hizmette herhangi bir aksama yaşanmaması için 7/24 mesai başında olacaklarını söyledi.

Tahmazoğlu, Polis Haftasını kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Polis Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda tüm polis teşkilatı ve ailelerinin polis haftasını kutladı.

GAGİAD Başkanı Konukoğlu'ndan Ramazan Bayramı mesajı

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tahmazoğlu, Ramazan Bayramını kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Şahinbey'de yeni dönemin ilk Meclis Toplantısı yapıldı

Şahinbey Belediye Meclisi 31 Mart seçimlerinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığında yapılan toplantıda, Meclis Başkanvekillikleri ve Komisyon üyeleri seçimi yapıldı.

Gaziantep'te çarşı pazarda bayram yoğunluğu

Gaziantep'te Ramazan Bayramı dolayısıyla çarşı ve pazarlarda yoğunluk yaşandı.

Bayram öncesi şeker ve çikolataya yoğun talep

Gaziantep'te Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte bayramların vazgeçilmezi olan şeker, lokum ve çikolatalar tezgahlardaki yerini aldı.

Toplam 2395 haber.