Gündem

Gündem Haberleri

2024 Gaziantep Aile Yılı tanıtımı yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Valiliği iş birliğinde 2024 yılının Gaziantep Aile Yılı olarak ilan edilmesinin ardından yapılacaklarla ilgili tanıtım toplantısı düzenlendi.

Şahinbey tesislerinde bağlama çalmayı öğreniyorlar

Şahinbey Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda her yaştan vatandaşa yönelik sanat, spor ve meslek edindirme kursları düzenlemeye devam ediyor.

GAÜN'den resim sergisi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Aliyev ile Ressam Vedat Arar'ın birlikte hazırladığı 'Dünden Bugüne Adım Adım' sergisi ziyarete açıldı.

Yıldırım: 'Ramazan'ın bereketini İslahiye ve Nurdağı ile paylaşalım'

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Ramazan yardımlarının 6 Şubat depremlerinde büyük hasar alan ve hala toparlanma süreci devam eden İslahiye ve Nurdağı ilçelerine yapılması çağrısında bulundu.

Şahinbey'de Ramazan dolu dolu geçecek

Şahinbey Belediyesi paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmanın simgesi olan Ramazan ayında düzenleyeceği programlarla ilçe halkına yine dolu dolu Ramazan geçirtecek. Tüm vatandaşların Ramazan'ı bir arada geçirmesi, bu kutlu atmosferin tüm ilçeyi sarması için Şahinbey Belediyesi çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Tahmazoğlu: 'En büyük hayalim Fırat'ın suyunu Gaziantep'e getirmek'

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yeni dönemde en büyük hayalinin Fırat'ın suyunu Gaziantep'e getirerek Şahinbeyli çiftçilerin su sıkıntısını ortadan kaldırmak olduğunu ifade etti.

Şahin: 'Ramazan ayı, yeryüzünde eşsiz bir manevi atmosfer oluşturmaktadır'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şahin, Müslüman alemi tarafından büyük özlemle beklenen Ramazan ayının tüm bereketiyle yüreklere mutluluk, manevi coşkular ve başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya sağlık getirmesi temennisinde bulundu.

Gaziantep'te 5 tırdan oluşan insani yardım filosu Gazze için yola çıktı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin katkısı ve koordinasyonunda Gazze için hazırlanan 5 tır insani yardım malzemesi, düzenlenen törenle yola çıktı.

Büyükşehir iftar çadırları günlük 20 bin kişiye hizmet verecek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da geleneksel iftar çadırlarıyla Gazi şehirlileri buluşturuyor.

Nurdağı'nda tamamlanan konutlar sahiplerine teslim ediliyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliğinde Nurdağı Bademli TOKİ Konutları'nda tamamlanan 136 konutun anahtar teslim töreni yapıldı.

Kahraman Emmioğlu'nun ismi, Gaziantep Sanat Merkezi'nde yaşayacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gaziantep Sanat Merkezi'ne, kentte milletvekilliği döneminde büyük hizmetlerde bulunan Kahraman Emmioğlu'nun ismi verildi.

Gaziantep Büyükşehir 3 yeni otobüs hattını hizmete açıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından açılacak yeni 3 otobüs hattıyla Aktoprak, Beykent ve Kuzeyşehir'in Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) toplu taşıma bağlantısı sağlanacak.

Büyükşehir'den Kadınlar Gününe özel funda arar konseri

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel sevilen şarkıcı Funda Arar sevenleriyle buluştu.

Nizip Fevkani Camii ilk teravih namazında ibadete açılıyor

Geçtiğimiz yıl yaşanan deprem felaketi sonrasında ağır hasarlı olduğu tespit edilerek ibadete kapatılan Nizip Fevkani Cami, Pazar günü yeniden ibadete açılacak.

Türkiye'nin tek depremzede ve ampute fizyoterapisti

6 Şubat'ta meydana gelen depremlere Kahramanmaraş'ta 7 katlı bir binada yakalanıp sağ kolunu ve sağ bacağını kaybeden fizyoterapist Zeynep Büyükardıç, 9 yıllık fizyoterapistlik mesleğine ülkenin tek ampute fizyoterapisti olarak Gaziantep'te devam ediyor.

ANKA'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Hastane yönetimi tarafından hastanede görev yapan kadın doktorlar ve sağlık çalışanlarının yanı sıra hasta ve hasta yakını kadınlara da çiçek takdim edildi.

Tahmazoğlu'ndan, Ramazan Ayı mesajı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Ayı nedeniyle yayımladığı mesajında Ramazan Ayı'nın tüm İslam Alemi tarafından özlemle beklenen ay olduğunu ifade etti.

GAÜN Hastanesi'nde Dünya Kadınlar Günü kutlandı

Gaziantep Üniversitesi(GAÜN) Hastanesi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında etkinlik düzenlendi.

GAÜN'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü söyleşisi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, konuşmacılığını Psikolog Seda Ovayolu'nın yaptığı söyleşi düzenlendi

Toplam 2305 haber.