Gündem

Gündem Haberleri

23 Nisan Çocuk Şenliğinde son iki gün

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde 28 Nisan tarihine kadar devam edecek olan Çocuk Şenliği'nde düzenlenen etkinliklere çocuklar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Gaziantep AB Bilgi Merkezi STK'ları bir araya getirdi

Türkiye'nin ilk AB Bilgi Merkezi olarak 1996 yılında Gaziantep Ticaret Odasında (GTO) kurulan Gaziantep AB Bilgi Merkezi (Gaziantep ABBM) ev sahipliğinde Gaziantep ve Türkiye'nin çeşitli illerinde AB destekli projeler yürüten STK'ların bir araya geldiği toplantı düzenlendi.

Enkaz altından şampiyonluğa

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Halter takımında yer alan Büşra Kayadibi, 6 Şubat depremlerinde 3 gün boyunca enkaz altında kaldı ama azminden hiçbir şey kaybetmedi, kısa süre içinde hem Türkiye Halter Şampiyonasında 3'üncü oldu hem de madalya kazandı.

Dayıdan yeğenlerine bakırcılık mirası

Gaziantep'te Bakırcılar Çarşısı'nda 22 yıldır Turistlik El Sanatları Bakır ustalığı yapan Gökhan Bilici, 4 küçük yeğenine el sanatlarının püf noktalarını öğretiyor.

Şahinbey'de fide dağıtımı devam ediyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, geçtiğimiz günler içerisinde dağıtımına başladığı fide dağıtımını Yeşilköy Mahallesi'nde devam ettirdi.

Büyükşehir'den İskenderun'a altyapı ve üstyapı desteği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, deprem sonucunda ciddi hasar gören İskenderun'un altyapı çalışmalarına destek amacıyla yaklaşık 10 gündür bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor.

Şahinbey'de Çocuk Şenliğine yoğun ilgi

Şahinbey Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen çocuk şenliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

GAÜN'de 12'nci tiyatro festivali coşkusu

Gaziantep Üniversitesi Tiyatro Topluluğu (GÜTOT) tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen tiyatro festivali sanatseverlere perdelerini açtı.

28. Etap Şehitkamil Ormanı'na can suyu verildi

Şehitkamil Belediyesi tarafından yıl içerisinde 2 defa gerçekleştirilen fidan dikim etkinliği kapsamında 28. Etap Şehitkamil Ormanı oluşturuldu.

Depremzedelerden Başkan Şahin'e güllerle teşekkür

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile birlikte Nurdağı ilçesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında depremzede vatandaşlar Fatma Şahin'e, başından gül yaprakları dökerek verdiği destekler için teşekkür etti.

'Anneye Süt Bebeğe Can' projesiyle yaklaşık 6 milyon litre süt anne adaylarına ulaştırıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 yıl önce bebeklerin anne karnında sağlıklı gelişimi için başlatılan 'Anneye Süt Bebeğe Can' projesi ile 5 milyon 845 bin 380 litre süt anne adaylarına ulaştırıldı.

Yılmaz, görevi ecrin Naz Atar'a devretti

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu, İstanbul Lider Koleji 3. sınıf öğrencisi Ecrin Naz Atar'a devrettiği anlar renkli anlara sahne oldu.

Şehit derneği başkanı koltuğunu şehit kızına devretti

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Şube Başkanı Gülay Bozan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu şehit kızına devretti.

Gaziantep Kolej Vakfı'nda 23 Nisan coşkusu

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu'nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104. yıl kutlama töreni düzenlendi. Öğrenciler tarafından sahnelenen gösteriler davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

31 Mart Seçim Sonrası İlk Kez Konuşan FADILOĞLU CHP'li Belediye Başkanı UMUT YILMAZ'a Dolu Bir Kasa , Arsalar,Evler Bıraktığını Söyledi

Sözcü Gazetesi Yazarı Saygı Öztürk’e konuşan Şehitkamil Belediyesi eski Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, birçok Ak Partili belediyenin aksine CHP’li belediye başkanı Umut Yılmaz’a dolu bir kasa, arsalar, evler bıraktığını söyledi.

Tahmazoğlu koltuğunu depremzede öğrenciye devretti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu farklı bir etkinlikle taçlandırdı. Başkan Tahmazoğlu, bu özel günde belediye başkanlığı koltuğunu, depremden etkilenen Nisa Kartal isimli öğrenciye teslim ederek, geleceğin temsilcilerine olan inancını ve desteğini sembolik bir jestle gösterdi.

Şahin, 23 Nisan'da koltuğunu çocuklara devretti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu, çocuklara devretti.

ANKA'da bayram coşkusu

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Hastane yönetimi bu özel günde koltuklarını çocuklara bırakırken, hastanede tedavi gören çocuklar da bayram coşkusunu yaşadı.

GTO Başkanları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Toplam 2396 haber.