Gündem

Gündem Haberleri

GAGİAD'dan 8 Mart Kadınlar Günü mesajı

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu ve Kadınlar Kurulu Başkanı Deniz Yüksel Konukoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle mesaj yayımladı.

GAÜN'de Önce Vatan söyleşisi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Atatürkçü Düşünce Topluluğu tarafından hazırlanan, konuşmacılığını Emekli Albay Erhan Altunok'un yaptığı 'Önce Vatan' söyleşisi GAÜN Atatürk Kültür Sahnesi'nde düzenlendi.

Okullarda deprem tatbikatı yapıldı

Şahinbey Belediyesi'ne bağlı ŞAHKUT ekipleri AFAD ve MEB AKUT ekipleri ile birlikte Hayriye Osman Külekçi İlkokulunda Deprem Tahliye Tatbikatı gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra 35 milyar TL'lik DASK ödemesi yapıldı

'7. DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması', Hasan Kalyoncu Üniversitesi ev sahipliğinde başladı. Yarışmanın final etabında inşa edilen çok katlı bina maketleri sarsma masasında test edildi. Yarışmada açıklamalar bulunan DASK Genel Müdürü Selva Eren, Kahramanmaraş depremlerinde dosya sayısı 600 bin adet, ödeme miktarı ise 35 milyar TL'dir dedi.

Yesemek karşılama merkezi projesi için tarih verildi

Gaziantep'te 2012 yılında Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirası Geçici Listesine giren Yesemek Taş Ocağı ve Heykel Atölyesi için karşılama merkezi yapılıyor. Projenin 6 ay içerisinde tamamlanması amaçlanıyor.

Tahmazoğlu 'Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri 15 Mart'ta açılıyor'

Gaziantep trafiğine nefes aldıracak olan önemli projelerden Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri çalışmalarında son aşamaya gelinirken tüneller 15 Mart saat 11:00'de vatandaşın hizmetine açılacak.

Kadınlar Günü coşkuyla kutlandı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) bünyesinde faaliyet gösteren Gaziantep AB Bilgi Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü anlamlı bir etkinlikle kutladı.

Gaziantep'te 5 yıldızlı otel konseptinde ileri Yaş Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yapılacak

Gaziantep'te, 65 yaş ve üstü bireylerin ömürlerini sağlık, huzur ve güven içinde geçirmelerini sağlamak için Alleben Göletinin karşısında 5 yıldızlı otel konseptinde İleri Yaş Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi hizmete alınacak.

Büyükşehir'den Vergi Haftası'nda bin 100 personele bisiklet

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Vergi Haftası dolayısıyla Vergi Dairesi Başkanlığı, Defterdarlık ve Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'nda görev yapan bin 100 personele bisiklet dağıtıldı.

Şahinbey Belediyesi Sarıkayalı çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Sarıkaya Köyünü ziyaret ettiğinde çocuklara vermiş olduğu sözü yerine getirerek minik Sarıkayalıların Şahinbey İlçesinde eğlenceye doydukları bir gün yaşattı.

Cumhurbaşkanı'ndan ilham alan görme engelli kız, ilahiyat fakültesini dereceyle kazandı

Gaziantep'te görme engelli Güler Rümeysa Akkuş, Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni yüksek puanla kazanarak, hayallerine giden yola ilk adımını attı.

Güzelyurt Mahallesi 4-6 yaş Kur'an Kursu yoğun katılımla açıldı

Yapımı Şehitkamil Belediyesi tarafından tamamlanan Güzelyurt Mahallesi 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nun açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 'Rıdvan Başkanımız, Şehitkamil'de birbirinden güzel işlere imza atmıştır. Allah, kendisinden razı olsun. İnşallah açılacak bu Kur'an Kursu mahallemize, ilçemize, ilimize hayırlı evlatlar yetiştirmesine vesile olur' dedi.

Şahinbey'den 'Okulda Sporla Uyum' projesi

Şahinbey Belediyesi, ilçedeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine spor yapma alışkanlığı kazandırmak için 'Okulda Sporla Uyum' projesi başlattı.

Gaziantep'te yeni dönemde yeni müzeler şehre kazandırılacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, turizm potansiyelini arttırmak ve kültürünü koruyarak geleceğe aktarmak için yeni müzeleri şehre kazandıracak.

Polis olma hayali kuran minik Ada'ya büyük sürpriz

Gaziantep'te polis olma hayali kuran küçük kız, üniforma giydirilerek trafik şube müdürlüğünde ekiplerle birlikte görev yaptı.

Fadıloğlu:'Maaşlara yüzde 100 zam'

Şehitkamil Belediyesi ile Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Gaziantep Şubesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmza töreninde konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, '2023 Ocak ayında aldığımız maaşlara yüzde 100 zam yapılarak en düşük 2 çocuklu çalışanın maaşı 29 bin 300 TL oldu. İkramiye ve bayram destekleriyle birlikte aylık ortalama 32 bin 800 TL oldu' dedi.

Mehmet Sait Kılıç, Oğuzeli MYO öğrencileriyle bir araya geldi

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Belediye eliyle inşa edilecek en büyük içme suyu barajı Düzbağ'da yapılacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkan Fatma Şahin öncülüğünde hayata geçirilen, İstanbul Melen Projesi'nden sonra Türkiye'nin en büyük 2'nci büyük içme suyu projesi olan Düzbağ İçme Suyu Projesi kapsamında yeni dönemde belediye eliyle inşa edilecek en büyük içme suyu barajı yapılacak.

Resim yarışmasında dereceye girenlere jandarmadan hediye

Gaziantep'te 'Cumhuriyet Güvenlik ve Jandarma' temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler, jandarma ekiplerince okullarında ziyaret edilerek ödüllendirildi.

Toplam 2369 haber.