Asayiş

Asayiş Haberleri

Rüşvet alan tapu memuru ile rüşvet veren bir kişi tutuklandı

Gaziantep'te KOM ekiplerinin Yavuzeli Tapu Müdürlüğüne düzenlediği operasyonda gözaltına alınan ve rüşvet aldığı tespit edilen memur ile rüşvet veren bir kişi tutuklandı.

Duygu Delen davasında sanık avukatı gerekçeli kararı değerlendirdi

Gaziantep'te şüpheli şekilde hayatını kaybeden Duygu Delen davasında bin 800 lira para cezası ve 10 yıl hapisle cezalandırılan sanık Mehmet Kaplan'ın avukatı Enes Akbulut, Prof. Dr. Hakan Kar'ın raporunun mahkemece kabul görmediğini belirterek, raporun çürüdüğünü söyledi.

Gaziantep'te FETÖ/PDY’ye operasyon: 8 gözaltı

Gaziantep merkezli 2 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda 8 FETÖ/PDY bağlantılı şahıs yakalandı.

Gaziantep’te 5 kilo 700 gram esrar ele geçriidli

Gaziantep'te narkotik polisi 3 ikamette düzenlediği operasyonda 5 kilo 700 gram esrar ele geçirdi.

Duygu Delen davasında gerekçeli karar açıklandı

Gaziantep'te 17 yaşındaki Duygu Delen'in şüpheli ölümüyle ilgili davada 10 bin 800 lira para cezası ve 10 yıl hapisle cezalandırılan Mehmet Kaplan hakkındaki gerekçeli karar açıklandı.

Gaziantep'te rüşvet operasyonları sürüyor: 2 gözaltı

Gaziantep’te KOM ekiplerinin Yavuzeli Tapu Müdürlüğüne düzenlediği operasyonda rüşvet alan memur ile rüşvet veren bir kişi gözaltına alındı.

Kablo hırsızlarına suçüstü

Gaziantep'te bekçiler, bir ev ve kurumdan kablo çalan 3 kişiye suçüstü yaptı. O anlar bekçilerin yaka kamerasına yansıdı.

Trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru ve eşi son yolculuğuna uğurlandı.

Osmaniye'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Barış Yılmaz ve eşi Şeyma Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı.

İğneada açıklarında bir mayın tespit edildi

MSB: 28 Mart 2022 tarihi sabah saatlerinde Bulgaristan sınırına yakın İğneada açıklarında bir mayın tespit edilmesi üzerine olay mevkiine bölgede bulunan Sualtı Savunma Timleri (SAS) süratle intikal ettirilmiştir.

45 yılda kazandığı 5 milyon liralık malı bir haftada dolandırıcılara kaptırdı

Gaziantep'te yaşayan Murtaza Sucu'nun zeytinyağını sosyal medya hesabı üzerinden satmak istemesi ona pahalıya patladı. 74 yaşındaki adamla satılık zeytinyağı ilanı üzerinden irtibata geçen dolandırıcılar film gibi bir dolandırıcılık olayına imza attı. Yaşlı adamı iş adamı rolüyle kandıran dolandırıcılar, Sucu'nun 500 bin liralık sıfır otomobiliyle 4.5 milyon lira değerindeki arazisini bir kuruş bile ödemeden üzerlerine geçirdi.

Ehliyet sınavında pes dedirten düzenek

Gaziantep'te, ehliyet sınavını geçmek için sesli ve görüntülü düzenekle sınav salonuna girmeye çalışan kişinin kurduğu düzenek pes dedirtti. Polisin dikkati sayesinde girişte yakalanan şahsın kopya çekmek için kamera, WİFİ ve ses cihazından oluşan kopya düzeneği kurduğu belirlendi.

Gaziantep'te Tapu Tescil Müdürlüğü'ne düzenlenen rüşvet operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı

Gaziantep'te polisin Oğuzeli Kaymakamlığı'na bağlı Tapu Tescil Müdürlüğü'ne düzenlediği rüşvet operasyonunda 1'i tapu memuru 11 kişi gözaltına alındı. Yakalanan tapu memurunun ceplerinden ise deste deste para ve tapu evrakları çıktı.

Gaziantep’te kaçak makaron operasyonu

Gaziantep'te polis ekiplerinin bir iş yerine düzenlediği operasyonda 364 bin 800 adet boş ve dolu makaron ele geçirildi.

Berber koltuğunda öldürülen genç, son yolculuğuna uğurlandı

Gaziantep’te berber dükkanına yapılan silahlı saldırıda hayatını kaybeden 25 yaşındaki Yasin Demir’in ailesine teslim edilen cenazesi defnedildi. Cenaze Adli Tıp Kurumundan çıkarıldığı esnada yakınlarının “Yasin nereye gittin” diye feryat etmesi yürekleri dağladı.

Evinde bıçaklı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti

Gaziantep'te üç arkadaşı ile evde bulunduğu sırada bıçaklı saldırıya uğrayan kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sırasında evde bulunan şahıslardan 2'si gözaltına alınırken, kaçan bir şahsı yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Sürücünün öldüğü feci kaza güvenlik kamerasında

Gaziantep'te direksiyon hakimiyetini kaybederek yön levhasına çarpan ve olay yerinde hayatını kaybeden otomobil sürücüsünün feci kaza anının görüntüsü ortaya çıktı. Bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan kaza anlarında, otomobilin yön levhasına çarptıktan savrularak ters dönmesi yer aldı.

Gaziantep’te pes dedirten kazalar kameralara yansıdı

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü kent merkezinde sürücüler ile yayaların dikkatsizliği yüzünden yaşanan trafik kazalarının görüntülerini paylaştı. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına anbean yansıyan kazalar pes dedirtti.

Bingöl’deki patlamada acı haber geldi: 2 şehit

Bingöl'de Özel Harekat Şube Müdürlüğü içerisinde meydana gelen patlamada ağır yaralanan 2 özel harekat polisi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Fetullah Gülen’in yeğeni Selahaddin Gülen'e hapis cezası

'FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen 'terör örgütüne üye olmak' suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası aldı.'