İSTANBUL

İSTANBUL Haberleri

İstanbul’da ‘’Fino Gürkan’’ lakaplı organize suç liderinin çetesine operasyon

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele polisinden ''Fino Gürkan'' lakaplı organize suç liderinin çete üyesi 14 şüpheliye yönelik 3 ilçede eş zamanlı operasyon düzenlendi. Çete lideri Gürkan G. birlikte çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Peki, kimdir bu Fino Gürkan?

Genç kadın beton mikserinin altında kaldı

Ümraniye'de seyir halinde olan bir beton mikser aracı ara sokağa giriş yapacağı esnada, karşıdan karşıya geçmekte olan kadın vatandaşı fark etmeyerek altına aldı. Meydana gelen kazada genç kadını bacakları beton mikseri lastiklerinin altında sıkıştı. Kaza anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İki kardeşin üzücü ölümü!

İstanbul Çekmeköy'de dün kaybolan iki kardeş evlerinin yakınlarında bulunan bir inşaatın asansör boşluğu için kazılan yağmur suyu ile dolmuş çukurunda ölü bulundu. Ölü bulunan çocukların dedesi 'Öpmeye kıyamadığımız iki yavrumuzu hakkın rahmetine uğurladık. Sorumluların cezalarını almasını istiyoruz' dedi.

Ümraniye’de sokak ortasında silahlı dehşeti yaşattı: Kaçarken kaza yaptı

Ümraniye'de bir şahıs tartışmakta olduğu kişiye kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefe olan şahıs yaralanırken kaçan zanlı kaza yaparak yakalandı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kız arkadaşının öldürdükten sonra videosunu paylaştı

14 Şubat Sevgililer Günü'nde İngiliz vatandaşı yabancı uyruklu şahıs, Faslı sevgilisini bıçaklayarak öldürdü. Öldürdüğü kız arkadaşının videosunu çekerek arkadaşlarına gönderen zanlı, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Annesini ve ağabeyini koli bandıyla boğarak öldürdü

Eyüpsultan'da, anne ve ağabeyini koli bandıyla boğarak öldüren zanlı ilk sorgusunun ardından İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Zanlı gazetecilerin anneni ve abini neden öldürdün sorusuna, 'Akla mantığa uymayan şeyler yaşadım. Annemin klozetinin içerisinde yarı kullanılmış uyuşturucu maddeleri gördüm' diyerek cevap verdi.

Otelin 8. katından düşerek ölen kızın cenazesi adli tıpa kaldırıldı

Sabaha karşı 11 katlı bir otelin 8'nci katından düşerek hayatını kaybeden kızın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayda biri kızın kuzeni 4 kişi gözaltına alındı.

Anket yaptıklarını söyleyerek gençleri dolandırdılar

Arkadaşları ile gezmeye gelen gençler anketörlerin kurbanı oldu. iddiaya göre kendilerini öğrenci diye tanıtan ve yaptıkları anketör başına 20 Türk Lirası aldıklarını söyleyen dolandırıcılar gençleri 2 bin 500 lira ile 6 bin lirası arası değişen fiyatlarla borçlandırdılar.

Dehşet, öz kızını torunlarının gözü önünde bıçakladı

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen yaşlı adam, torunları evdeyken, öz kızını yüzünden bıçakladı. Şüpheli adam kaçmak isterken vatandaşlar ve polis olay yerinde adamı göz altına aldı.

Türkiye’ye gelen yolculara PCR testi zorunluluğu

Korona virüs tedbirleri kapsamında yurtdışından gelecek yolcular için uçuş saatinden maksimum 72 saat önce numunesi verilmiş olan negatif PCR testinin ibraz gerekliliği uygulaması devreye girdi.

Sağlık çalışanlarının birbirine uyguladığı korkunç şiddet

özel bir diş kliğinde çalışan iki kadın arasında temizlik yapma yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İş yerinde hekim asistanı olarak çalışan Hediye D., iş arkadaşı tarafından öldüresiye dövüldü. Olay anları iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Toplam 144 haber.