İSTANBUL

İSTANBUL Haberleri

Metrodaki bıçaklı saldırgana 18 yıl hapis talebi

Kadıköy metrosunda tartıştığı kadın ile annesine bıçak çekerek tehdit ve hakaretler savuran Emrah Yılmaz hakkında 5 ayrı suçtan 18 yıl 3 aya kadar hapis talebiyle iddianame düzenlendi. İddianamede, şüphelinin elinde bulunan bıçağı hem müştekilere hem de trenin içerisindeki yolculara karşı rastgele savurarak hepinizi doğrarım şeklinde söylemlerde bulunduğu anlatıldı.

Kadıköy’de okul müdürünün öğrencilere şiddet uyguladığı anlar kamerada

Kadıköy'de okul müdürünün öğrencilere şiddet uyguladığı ortaya çıktı. Dehşete düşüren anlar güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde müdürün koridorda yakaladığı öğrencilere şiddet uyguladığı, bir öğrencinin kulağından çektiği, diğer öğrenciyi de boğazından tutarak götürdüğü yer görüldü.

Gaziantep'teki pitbul saldırısından sonra İstanbul'da iki çocuğa pitbul saldırısı

Sultangazi'de basketbol oynadıkları esnada pitbull cinsi köpeğin saldırması sonucu iki çocuk hafif yaralandı. Yaralanan çocuklar ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri tarafından sahaya hapsedilen pitbul cinsi köpeği, Sultangazi Belediyesi veteriner ekipleri tarafından hayvan barınağına götürüldü.

Ucuza araç satma bahanesiyle yaklaşık 100 milyon TL’lik vurgun yaptılar

Ucuza araç satma bahanesiyle 20 kişiyi yaklaşık 100 milyon TL dolandıran iki şüpheli yakalandı. Şüphelilerin akrabalarını da aynı yöntemle dolandırdığı ortaya çıktı. Dolandırılan bir kişi, 'İlk kez parayı gönderdiğimde araba geldi. Tatlı gelince ikinci sefer de para gönderdim ama araba gelmedi' dedi.

"Kız arkadaşım sosyal medyada neden seni aratmış" tartışması cinayetle bitti

Bayrampaşa'da kız arkadaşının sosyal medyada üzerinden başka birinin ismini aradığı fark eden kişi, kıskançlık krizine girdi. Mesajlaşarak parkta buluşan taraflar arasında çıkan tartışmada silahını çeken şahıs, kızın sevgilisini vurdu. Talihsiz adam hastanede hayatını kaybederken, cinayet şüphelisi ona yardım eden 3 arkadaşıyla birlikte yakalandı.

Esenyurt’ta yangında ölen 4 çocuk gözyaşları içinde defnedildi

Esenyurt'ta 4 katlı binanın bodrum katında çıkan yangında ölen 4 çocuğun cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Anne ve aile yakınları gözyaşlarına boğuldu.

İstanbul Valiliği duyurdu! Sahte içki bilançosu belli oldu

İstanbul Valiliği sahte alkol zehirlenmesi nedeniyle 11'i yabancı 22 kişinin hayatını kaybettiğin açıkladı.

Trafikte silahla dehşet saçan eski futbolcu Sezer Öztürk hakkında istenen ceza belli oldu!

Trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişilere silahla ateş açarak 1 kişinin ölümüne neden olan ve tutuklanan eski futbolcu Sezer Öztürk hakkında 5 ayrı suçtan 32 yıl 9 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. İddianamede, Sezer Öztürk'ün kaçan maktulün arkasından koşarak ve hedef gözeterek tabanca ile 6 el ateş ettiği belirtildi.

İstanbul’da sahte içki yine ölüm: Sahte alkolü pet şişeye doldurmuşlar

Esenyurt'ta sahte içkiden zehirlenen Türkmenistan uyruklu kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, şahsın sahte alkolü aldığı adreslere yapılan baskında 3 kişi gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 9 şişe sahte alkol ile 30 pet şişe sahte alkol ve 7 adet 1 litrelik şişe içerisinde sahte alkol ele geçirildi.

Berfin’in babası canlı yayında isyan etti

Berfin Özek'in yüzüne asit atan eski sevgilisiyle barışıp nikah masasına oturması yankı uyandırdı. Olayın ardından konuşan Berfin'in babası Yaşar Özek isyan etti.

Esenyurt’ta yangın faciası: 4 çocuk hayatını kaybetti

Esenyurt'ta 4 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Yabancı uyruklu 6 kişilik ailenin yaşadığı dairede 4 çocuk hayatını kaybederken anne ve bir çocuk ise yaralı olarak evden çıkarıldı.

60 bin dolara satışa çıkarılan saati duvarı delerek çaldılar

Kağıthane'de bir işadamının 60 bin dolara satışa çıkardığı saati pazarlık sırasında konulan çelik kasadan çalındı. Çelik kasaya koyulan saati, arkadan açtıkları delikten çaldıkları belirlenen biri kadın 5 kişi polisin operasyonuyla yakalandı.

Fahrettin Altun’un evinin fotoğraflanmasına ilişkin dava mütalaa için ertelendi

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Kuzguncuk'taki evinin izinsiz fotoğrafını çeken CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ın 5 yıla kadar hapis talebiyle yargılandığı dava mütalaa için ertelendi.

Kadıköy metrosundaki bıçaklı saldırgan adliyeye getirildi

Kadıköy'de metro içerisindeki anne ve kıza hakaretler savuran eli bıçaklı saldırgan yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs Anadolu Adliyesi'ne getirildi.

Türkiye’nin değişen aile yapısı incelendi

Araştırma Şirketi Areda Survey ve özel bir üniversite, Türkiye'de aile yapısının ele alındığı bir çalışmaya imza attı. Araştırmada, 'Evlilik ve nikh durumu, çocuk sahipliği, yaşlı bakımı, aileyi bekleyen tehditler, aileyle ilgili değerler, kadının çalışmasına ilişkin tutumlar, ailenin ekonomik durumu, aileyle ilgili yasalar, aile içi şiddet ve boşanma, iletişim araçlarının aile üzerindeki etkisi ve salgın sürecinde aile' gibi konular masaya yatırıldı.

200 bin TL’ye satışa koyulan Tofaş otomobil görenleri şaşırttı

Kadıköy'de yaşayan Sercan Deniz henüz 3 bin 482 kilometre kullanılmış 1993 model Tofaş marka otomobilini internet üzerinden 200 bin TL fiyatla satışa çıkardı. İlanı görenler Tofaş marka otomobil için istenen 200 bin TL fiyatı görünce şaşkınlık yaşadı. Otomobili haftada sadece bir gün otoparktan çıkarıp kısa süreli kullanan Deniz, otomobilini muayeneye dahi çekici ile götürdüğünü, aracın az kullanılmış ve parçalarının orijinal olduğunu ifade ederek istediği miktarın normal olduğunu söyledi.

İnternetten 180 bin liralık mal sipariş etti, ne mal geldi ne de parası iade edildi

Hatay'daki asma tavan profili üretimi yapan firması için internetten bulduğu bir firmadan 180 bin liralık metal sipariş eden Veysel Yiğit, haftalarca oyalanmasının ardından ne siparişi eline ulaştı ne de parasını geri alabildi. Yiğit, firmanın faturada belirtilen İstanbul'daki adresine gitse de adreste böyle bir firma bulamadı. Yiğit konuyla ilgili savcılığa başvurarak şikayette bulundu.

Genç kız kendisini rahatsız eden adamı vurdu

Seyrantepe'de 19 yaşındaki genç bir kız, kendisine sürekli arkadaşlık teklifinde bulunarak rahatsız eden 40 yaşındaki adamı, tabancayla kasığından vurdu. Yaralı adam sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, olaydan sonra kaçan genç kız Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

Uluslararası Kick Boks şampiyonu milli sporcuya hırsızlık şoku

Ümraniye'de yaşanan olayda, Kick Boks alanında katılmış olduğu uluslararası ve yurt içi turnuvalarda şampiyonluklar elde eden milli sporcu Burak Dündar'ın otomobili 2 kişi tarafından 3 dakikada evinin önünden çalındı. Şampiyon sporcu yaşanan olay sonrası şoka uğradı. Hırsızların aracı çalmak için geldikleri ve ardından çaldıkları araçla kaçtıkları anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Toplam 144 haber.