İSTANBUL

İSTANBUL Haberleri

Bağcılar Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine eğitim yardımı

Bağcılar Belediyesi, üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilere sosyal destek yardımı yapıyor. Devlet veya özel üniversitelerin ön lisans ve lisans programlarında örgün eğitime bu sene yerleşen her gence bin TL verilecek.

Dünya Temizlik Günü’nde Çiftalan Ormanı temizlendi

Eyüpsultan Belediyesi'nin 'Dünya Temizlik Günü' dolayısıyla düzenlendiği etkinliğe katılan vatandaşlar Çiftalan Ormanı'nı temizlendi.

Ayşe Begüm Onbaşı Avrupa Şampiyonası’nda podyuma çıkıyor

Aerobik cimnastik dalında Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli isimlerden, Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, bu kez de Avrupa Şampiyonu olabilmek için podyuma çıkıyor. Ayşe Begüm Onbaşı, İtalya'nın Pesaro kentinde 17-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda Tek Kadınlar, Karışık Çiftler ve Trio kategorilerinde altın madalya arayacak.

Avcılar’da karısını döven esnafa, diğer esnaflardan dayak

Avcılar'da bir pasaj içerisinde eşinde şiddet uyguladığı iddia edilen esnafla diğer esnaflar tepki gösterdi. Yaşanan tekme tokat kavga kameralara yansıdı.

TikTok videosu için canından olan genç kızın yakınları konuştu

Esenyurt'ta binanın çatısında TikTok videosu çekerken düşerek hayatını kaybeden genç kızın yakınları, çatıdaki plastik panele dikkat çekti. Çatıda daha sağlam bir şeylerin olması gerektiğini ve müteahhidin de ihmali olduğunu kaydeden genç kızın amcası, 'TikTok videoları için uyarıyorduk, gençlik söz dinlemiyor' dedi.

İstanbul’da sevgili dehşeti: Tartıştığı kadını sokak ortasında bıçakladı

Kağıthane'de bir şahıs 26 yaşındaki sevgilisini aralarında çıkan tartışma sonucunda sokak ortasında bıçakladı. Kadının çığlık atması üzerine bıçağı bırakıp kaçan şahıs, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen zanlı, serbest bırakıldı. Yaralı kadın ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kargo takip numarasını öğrendiklerini 15 bin TL’lik bilgisayarı çaldılar

Arnavutköy'de kargo takip numarasını öğrendikleri 15 bin TL'lik bilgisayarı kendilerine gelmiş gibi davranarak çalan hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı. Polis her yerde kurnaz hırsızları arıyor.

15 Temmuz gazisi gözündeki şarapnel parçası ile yaşıyor

İstanbul'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde başına isabet eden şarapnel parçası ile yaralanan Kütahyalı gazi Ali Karayiğit, o gece ile ilgili olarak 15 Temmuz, vatanını seven insanların tankların üzerine ölüme koşa koşa gidildiği geceydi dedi.

“Kokuyorsun” dedi diye kalbinden bıçaklandı

Kağıthane'de kasap olan 19 yaşındaki Afgan genç, 'sen kokuyorsun, diğer tarafta çalış' dediği aynı yaştaki iş arkadaşı tarafından kalbinden bıçaklandı. Dehşet anları kameralara yansırken, hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan genç hayatını kaybetti. Kağıthane polisi tarafından gözaltına alınan katil zanlısı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Babasının kazayla ezdiği Zeynep 12 yıl sonra tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelmiş

İstanbul'dan Ordu'nun İkizce ilçesindeki baba evine gelen Ünal Bektaş'ın arabayla çarpması sonucu hayatını kaybeden 3 yaşındaki kızı Zeynep Bektaş, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Zeynep'in 12 yıl sonra tüp bebek yöntemiyle dünyaya geldiği öğrenildi.

Satın aldığı aracın önü 2007, arkası 2009 model çıktı

Arnavutköy'de 30 yıllık birikimleri ile otomobil alan Sezgin ve Zemzem Özata çifti, kaza yapınca dolandırıldıklarını anladı. Satın aldıkları aracın önünün 2007, arkasının 2009 model olduğunu öğrenen çift, büyük şok yaşadı.

Şampiyonluk kutlaması sırasında kaza yapan araç yayaya çarptı: 2’si ağır 4 yaralı

Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlamak için araçlarıyla tura çıkan 4 kişi Esenyurt'ta elektrik direği ve bir yaya çarparak kaza yaptı. Kazada 4 kişi yaralanırken yaya ve araç sürücüsünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Pendik’te önünü kestikleri otomobile kurşun yağdırdılar: 1 yaralı

İstanbul Pendik'te içerisinde eşi ve bir kadının bulunduğu otomobille seyir halinde olan bir kişinin aracı, başka bir araç tarafından önü kesilerek durduruldu. Saldırgan şahıslar önünü kestikleri otomobildeki sürücüye silahla 4, 5 el ateş etti. Kurşunların hedefi olan şahıs bacağından yaralanırken, yaralı şahsa ilk müdahaleyi bekçi yaptı. Yaralı şahsa müdahale edildiği anlar kameraya yansıdı.

Pendik’te fabrikada tiner kazanı patladı, 1 işçinin vücudu yandı

İstanbul Pendik'te asansör üretimi yapılan bir fabrikada tiner kazanı patladı. Patlamaya maruz kalan bir işçinin vücudunun yüzde 70'i yandı. Yaralı işçi hastaneye kaldırıldı.

Çalıntı kamyonetle inşaat alanından demirleri böyle çaldılar

Arnavutköy'de çalıntı kamyonetle inşaat alanından demir çalan biri kadın 3 kişi mahalle sakinleri tarafından saniye saniye görüntülendi. Kısa sürede kamyoneti demir yığınları ile dolduran şahıslar polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Pendik’te ‘yan baktın’ kavgasında pompalı dehşeti: 2 yaralı

Pendik'te 'yan bakma' nedeniyle iki grup arasında çıkan sözlü tartışma pompalı tüfekli saldırıya dönüştü. Pompalı tüfekle karşı taraftan 2 kişiyi yaralayan şüpheliler araçlarıyla hızla olay yerinden uzaklaştı.

“Arap baharı sonrası Türkiye bölgede yalnızlaştı”

Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias'ın Türkiye ziyaretini yorumlayan Siyaset Bilimci Doç. Dr. Fatih Fuat Tuncer, ziyaretin Türkiye ve Yunanistan arasındaki ilişkilerin gerginliği açısından önemli olduğunu söyledi. Tuncer, 'Türkiye'nin Arap Baharı sonrası bölgede yaşadığı 'yalnızlaşma', Doğu Akdeniz'de Yunanistan'ın daha agresif hareket edebilmesine imkan tanımıştır' dedi.

Şile’de yanan yük gemisi parçalara ayrılıyor

Bir yıldır Şile Limanında atıl halde bulunan yük gemisinde geçen hafta yangın çıkmıştı. Yangın sonrası zarar gören yük gemisi parçalara ayrılarak geri dönüşüme kazandırılıyor. Parçalara ayrılan yük gemisi havadan görüntülendi.

İstanbul’da ‘Balık avı’ yasağı başladı

Balık avı sezonunun bitmesiyle birlikte İstanbul İl Tarım Müdürlüğü, Marmara Denizi'nde denetimlerde bulundu. İstanbul İl Tarım Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, 'Yasadışı avcılık yapan, trol çeken teknelere ve iç sularda avcılık yapan teknelere el koyma yetkisi geldi' dedi.

Toplam 144 haber.