İSTANBUL

İSTANBUL Haberleri

Türkiye’ye gönderilen kumaş topları arasından 1,5 ton uyuşturucu çıktı

İstanbul Beylikdüzü'nde bir limandaki tıra düzenlenen operasyonda, Güney Amerika merkezli bir kartel tarafından kumaş topları arasında Türkiye'ye gönderilen 1 ton 580 kilo 640 gram marihuana türü uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda suç ağına mensup 5 şüpheli yakalandı.

"Karşımda sigara içiyor" diyerek 1 hafta önce baba olan damadını öldürdü

Küçükçekmece'de kayınpeder iddiaya göre 'karşımda sigara içiyor, bacak bacak üstüne atıyor' diyerek 1 haftalık baba olan 26 yaşındaki damadını bıçaklayarak öldürdü. 9 aylık gelin olan ve 10 günlük bebeği ile yalnız kalan kadın ise kocasının katili olan babanın cezasını almasını istiyor.

Kız çocuğunu kaçırdığı iddia edilen adam canlı yayında gözaltına alındı

15 yaşındaki kız çocuğunu kaçırdığı iddia edilen adam, canlı yayında gözaltına alındı.

Sancaktepe’de ’halı’ cinayeti: Üst kat komşularına kurşun yağdırdı

Sancaktepe'de balkona asılan yıkanmış halının suyunun akmasından rahatsız olan kiracı, üst katta oturan ve o sırada bina girişinde bulunan ev sahibine ateş açtı. Ev sahibini kolundan yaralayan şahıs, hıncını alamayıp üst kattaki eve girerek evde bulunan 24 yaşındaki Muhammet Ebik'e de ateş açarak göğsünden vurarak öldürdü. Ayakta durmakta güçlük çeken acılı baba, Çocuğumu dairemde, yatak odamda vuruyor. Hayat bu kadar ucuz mu? Benim ocağıma ateş düştü dedi.

İlk tahıl gemisi ”Razoni” İstanbul Boğazı’ndan geçti

Müşterek Denetleme Timi'nin denetleme faaliyetini tamamlanmasının ardından Lübnan'a gitmek üzere yola çıkan 27 bin ton mısır taşıyan 'Razoni' adlı gemi İstanbul Boğazı'ndan geçişini tamamladı. Geminin boğazdan geçişi havadan görüntülendi.

Elif Güneş’i silahla vurarak öldüren zanlı, adliyeye sevk edildi

Kadıköy'de konuşmak için aracına bindirdiği eski sevgilisi Elif Güneş'i silahla vurarak öldüren zanlı K.G., adliyeye sevk edildi.

İki gündür kayıp olan kadının cesedi Bağcılar’da ormanlık alanda bulundu

Bağcılar'da ormanlık alanda bulunan kadın cesedinin iki gün önce Küçükçekmece'de kaybolan 32 yaşındaki kadına ait olduğu tespit edildi. Kadının yakınları Adli Tıp Kurumu önünde sinir krizi geçirirken, polis 1 kişiyi gözaltına aldı.

Kız çocuklarını taciz ettiği iddia edilen şüpheli gözaltına alındı

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Küçükçekmece'deki iki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şüpheli Metin A'nın gözaltına aldığını bildirdi.

8 ilde dev dolandırıcılık operasyonu: 36 gözaltı

İstanbul polisi dev bir operasyona imza attı. 8 ilde eş zamanlı yapılan operasyonlarda 36 kişi gözaltına alınırken, dolandırıcıların telefonla aradıkları bir kişiden 50 milyon lira, başka bir kişiden 1 milyon dolar vurgun yaptıkları belirlendi.

İstanbul’da kafeteryadaki korkunç cinayet: Kadın tuzağa çekti, husumetlisi öldürdü

Beyoğlu'nda kafeteryada bir kadınla oturan genç, arkasından yaklaşan saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı anları kameralara yansırken, genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri cinayetle ilgili katil zanlısı ve buluşma ayarlayan genç kadını yakalayarak gözaltına aldı. Kadının talihsiz genci tuzağa çektiği ve cinayetin 4 ay önce yaşanan bir kavga nedeniyle gerçekleştirildiği ortaya çıktı.

Lavabo açıcı bomba gibi patladı, soluğu hastanede aldı

Bahçelievler'de yaşayan 61 yaşındaki Süha Enç'in tıkanan lavabosuna döktüğü açıcı bomba gibi patladı. Vücudunda yanıklar oluşan Enç, 'Elimi uzatıp dökmeye çalışırken bir patlama oldu. Sağ elimin üst taraflarında yanma hissettim. Tozla sıvı karıştığında patlama olduğunu sonradan öğrendim, bu durumdayım. İnsanlara tavsiyem bilinçsizce ve her önüne gelen lavabo açıcıyı kullanmasınlar' dedi.

Beyazıt’taki çatışmada ağır yaralanan 53 yaşındaki oyuncu hayatını kaybetti

Fatih Beyazıt'ta iki esnaf grup arasında çıkan silahlı çatışmada ağır yaralanan Kamran Dadaşzade (53) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Dadaşzade'nin daha önceden birçok dizi ve filmde rol almış bir oyuncu olduğu ortaya çıktı.

Kadına şiddeti engellemek için girdiği kavgada kulağı koptu: Kopan parçayı martı kaptı

Büyükada iskelesinde yaşanan olayda, Danyal Tolgahan Alparslan Seyrek kavga ettiği Eyüp Çelik'in kulağını ısırarak kopardı. Seyrek'in tükürdüğü kulak parçasını ise bir martı kaptı. Olaya ilişkin Adalar Adliyesinde görülen duruşma sonrası Eyüp Çelik ve avukatı Hilal Gültepe Öztürk basına açıklamada bulundu. Kulağı kopan Eyüp Çelik, 'Bazıları kulağımı görünce 'bırak öldürseydi sen neden karışıyorsun' diyor. Kulağım gitti ama bir kadını ölümden kurtardım. Hiç pişman değilim' dedi.

İstanbul’da ikiz yeğenlerini öldüresiye döven amcaya ev hapsi

Kağıthane'de eli sopalı iki amca, anne ve babaları boşanan ikiz yeğenlerini sokak ortasında öldüresiye dövmüştü. Çağlayan Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından yakalanan iki amcadan biri ev hapsi şartıyla diğeri ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Twitch üzerinden dolandırıcılık yapan şebekeye şafak operasyonu

Ünlü yayıncılık platformu Twitch'i kullanarak sosyal medya platformunda dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen şebekeye yönelik İstanbul merkezli Eskişehir, Balıkesir, Adana, İzmir, Çanakkale, Kırşehir ve Ankara illerinde 18 şüphelinin yakalanması için eş zamanlı operasyon yapıldı. Düzenlenen operasyonlarda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Marmaray’da Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftarları arasında kavga çıktı

Marmaray'da karşılaşan Fenerbahçe ve Trabzonsporlu taraftarlar arasında kavga çıktı. Karagümrük maçından çıkan Fenerbahçeli taraftar arasında kalan Trabzonsporlu 3 taraftar trenden çıkıp istasyonunun kullanılmayan alanına geçerek olay yerinden uzaklaştı. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Otomobil yolcu otobüsüne çarptı: Anne öldü, baba ve oğlu ağır yaralı

Tuzla'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halindeki otomobil, şoför değişimi için emniyet şeridinde duran yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Kazada, demir yığınına dönen otomobilde sıkışan kadın hayatını kaybederken, ağır yaralanan baba ve oğlu ise hastaneye kaldırıldı.

Üniversitesi öğrencisi barfiks demirine asılı halde bulundu

Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi 23 yaşındaki Ömer Pural, 4. Levent'te yarı zamanlı çalıştığı işyerinde barfiks demirine asılı halde bulundu. Dağcılık ve tırmanış sporu yaptığı öğrenilen gencin ölüm haberini alan yakınları yasa boğuldu. Polis gencin intihar ettiği şüphesi üzerinde duruyor.

Kripto para intiharı

Esenyurt'ta emlakçılık yapan Eyüp Çobanoğlu(23) sattığı evinin parasını kripto para borsasında kaybedince tabancayla intihar etti. Çobanoğlu geriye sosyal medya durumuna 'En büyük mezar insanın kalbine gömdükleridir' yazılı notu bıraktı.

Toplam 144 haber.