Gündem

Gündem Haberleri

14. GAPTARIM Fuarı 21 Şubat'ta kapılarını açıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın himayesinde, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ve Gaziantep Ziraat Odası'nın destekleri ile organize edilen Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı'nın (GAPTARIM) 14'üncüsü 21-24 Şubat 2024 tarihleri arasında Ortadoğu Fuar Merkezi'nde (OFM) düzenlenecek.

İşitme ve görme engelli ailelerin çocuklarına ücretsiz eğitim hizmeti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, anne babası işitme ve görme engelli olan çocuklara sosyal ve kişisel gelişimlerini destekleyecek ücretsiz eğitim hizmeti verecek.

Uluslararası Çocukluk Çağı Kanserleri Günü

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı, Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yurdanur Kılınç, erken evrede teşhisle birçok çocukluk çağı kanserinin tedavisinin mümkün olabileceğini söyledi.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Gaziantep'te

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gaziantep Üniversitesi'nde gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekatı 50.Yıl Etkinliği'ne katıldı. Tatar, Doğu Akdeniz'de büyük Türk siyasetine hizmet eden KKTC Kıbrıs Barış Harekatı ile gerçek oldu' dedi.

Tahmazoğlu vatandaşlarla iç içe

Göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe olmaya büyük özen gösteren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal etti.

Tarihini en iyi bilen öğrenciler ve okulları ödüllendirildi

Şehitkamil Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen 9. ve 10. sınıflara yönelik 1918-1921 Antep Savunması Kronolojisi ve Arkeolojik Çalışmalar ile Gaziantep Kronolojisi Bilgi Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler ve okulları ödüllendirildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Toplandı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2024 yılı Ocak Ayı Dönem Toplantısı'nın 1'inci Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında toplandı.

Büyükşehir, '104. yılında Kahramanmaraş paneli ve sergisi' düzenledi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 Şubat Kahramanmaraş'ın kurtuluşu temalı panel ve sergi, 25 Aralık Kahramanlık Panoraması ve Müzesi'nde düzenlendi.

Şahinbey belediyesi 100. yıl tünelleri´nde adım adım sona doğru

Şahinbey Belediyesi'nin Gaziantep'e kazandırdığı en önemli projelerden olan tünel projesinde asfaltlama çalışmaları başladı.

Gaziantep'te Hidrojen Otobüs dönemi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Hidrojen Otobüs Lansmanı İstasyon meydanında yapıldı.

'Deprem Bölgesi Zirvesi' özel oturumu deprem, şehircilik ve sosyolojisi üzerine olacak

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenecek olan Deprem Bölgesi Zirvesi'nde deprem, şehircilik ve sosyolojisi üzerine olacak özel oturumu yapılacak.

Evlilik Okulu'nda eğitim gören 452 çift daha sertifikasını aldı

Şahinbey Belediyesi'nin en önemli projelerinden olan Evlilik Okulu Projesi'nde eğitim gören 452 çift daha Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun ellerinden sertifikalarını aldı.

Kırsal mahallelerden Başkan Fadıloğlu'na tam destek

AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçesine bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu'nu sevgi gösterisiyle karşılayan vatandaşlar, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için tam destek sözü verdiler.

13 yaşındaki Buğra, depremzedelere yemek yaparken aşçılığa merak saldı

Gaziantep'te yaşayan 13 yaşındaki Buğra Özdemir, dedesiyle birlikte gittiği deprem bölgesindeki insanlara yemek yaparak aşçılık mesleğine merak saldı. Dedesiyle yemek yapmaya devam eden Buğra, ileride çok iyi bir aşçı olmak istediğini belirtti.

Şahinbey Millet Camii ilk Cuma namazında doldu taştı

Geçtiğimiz günler içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi'nde ilk Cuma Namazı heyecanı yaşandı. Cuma Namazını kılan vatandaşlar Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi'ne akın etti.

Sani Konukoğlu 2'nci Gazi Oyunları kapanış töreni

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Gaziantep Valiliği koordinasyonunda SANKO Holding Kurucusu merhum Sani Konukoğlu anısına düzenlenen 2'nci Gazi Oyunları kapanış töreni gerçekleşti.

Glutensiz Bir Başka Kafe'den çölyak hastalarına özel kurs

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Engelli Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Glutensiz Bir Başka Kafe, çölyak hastalarına ve ailelerine yönelik kurs düzenliyor. Gaziantep Şehitkamil Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü ile işbirliği içinde gerçekleştirilen kurs, çölyak hastalarının evlerinde glutensiz yiyecekler yapabilmelerini sağlıyor.

Depremin hukuki boyutu deprem Bölgesi Zirvesi'nde ele alınacak

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi tarafından depremin 1. yılında geçmişe, günümüze ve geleceğe farklı bir gözle ve çok boyutlu şekilde bakmak üzere düzenlenen Deprem Bölgesi Zirvesi'nde depremin hukuki boyutu da konuşulacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şahinbey Belediyesi'nin hizmetlerine övgü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da katıldığı deprem konutları teslim töreninde Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi'nden övgüyle bahsetti.

Toplam 2402 haber.