Gündem

Gündem Haberleri

Tahmazoğlu gençlerle birlikte Millet Kütüphanesini gezdi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yakın zamanda hizmete açılacak olan Şahinbey Millet Kütüphanesini gençlerle birlikte gezdi.

Avukat Karaoğlan: 'DASK arabuluculuk sürecinde deprem mağdurlarını hayal kırıklığına uğrattı'

Malatya Barosu üyesi Avukat Çağdaş Karaoğlan, DASK tarafından, arabuluculuk ile yapılan anlaşmalar gereğince gereken ödemelerin yapılmayarak depremzedelerin dava açma hakları ellerinden alındığını söyledi.

Fadıloğlu, Pervin Orhan'ı evinde ziyaret etti

Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, 69 yaşındaki Pervin Orhan'ı evinde ziyaret etti. Duyduğu memnuniyeti dile getiren Orhan, 'Ne zaman bir isteğimiz, talebimiz olursa direkt Başkanımı arıyorum, anında telefonuma bakıyor. Toplantıda olsa bile müsait olduğunda hemen dönüş yapıyor. Allah kendisinden her zaman razı olsun' dedi.

Eyüp Lojistik'ten 40 araçlık Avrupa filosu

88 yıllık geçmişe sahip Türkiye'nin köklü lojistik şirketlerinden Eyüp Lojistik, Avrupa ülkelerine 3 günde teslim sloganıyla başlattığı yeni hizmeti için 40 adet FIAT Ducato aracı filosuna kattı. Araç teslim töreninde konuşan Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, 'Lojistik sektörünün geleceğine inanıyor ve bu yenilikçi lojistik paketimizle Türk şirketlerinin Avrupa'daki rekabet yarışına katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz' dedi.

Deprem bölgesindeki müzisyenlere destek

MÜZSAN tarafından depremin psikolojik etkilerini azaltmak için deprem bölgesindeki konteynır kentte müzik kursu açıldı.

'Ayıntab Bastası' temalı resim sergisi

Ressam Gülümay Çiraz'ın SANKO Sanat Galerisi'nde 2 Şubat 2024'te açtığı 'Ayıntab Bastası' temalı resim sergisi devam ediyor.

Çocuklar çiçekçiden aldığı papatya için helallik isteyerek not bıraktı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bir çocuk, ailesine papatya almak için gittiği çiçekçide kimseyi bulamayınca aldığı papatya için helallik isteyerek not bıraktı.

GAÜN'de Teknolojinin İzinde İnovasyon ve Kariyer Sohbetleri

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi ve Türkiye'de İsviçre Ticaret Odası Derneği iş birliğiyle 'Teknolojinin İzinde İnovasyon ve Kariyer Sohbetleri' düzenlenecek.

Buket Aydın GRT'de

Ünlü haber sunucusu Buket Aydın, GRT'deki programlarına başlıyor.

Gaziantepli Başmüfettiş Vakkas Demir, Sivas SGK İl Müdürlüğüne Atandı

Gaziantepli Başmüfettiş Vakkas Demir, Ankara'daki SGK Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanlığı'ndaki başarılı çalışmalarının ardından, Sivas SGK İl Müdürlüğü'ne atandı.

Fadıloğlu: 'Arkadaşlarımızla hizmetkâr olmaya gayret ettik'

AK Parti ve Cumhur İttifakı Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, 'Ziyaretlerimizi, siyasi söylemlerde bulunmaktan ziyade mahalle sakinlerimizin talep ve isteklerini, eksiklikleri dinlemek için gerçekleştiriyoruz. Şu ana kadar vatandaşımızın vermiş olduğu destekler sayesinde memleketimize ekip arkadaşlarımızla birlikte hizmetkr olmaya gayret ettik' dedi.

Şahinbeyli çocuklar küçük yaşta bilimle tanışıyor

Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Binevler Sosyal Tesisi'nde minik çocuklara küçük yaşta robotik kodlama eğitimi veriliyor.

Deprem Bölgesi Zirvesi'nde depremin psikolojik etkileri anlatıldı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen Deprem Bölgesi Zirvesi'nin depremin psikolojik etkilerini anlamak ve bu alanda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen oturumda Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu yer aldı.

Prof. Dr. Naci Görür Deprem Bölgesi Zirvesi'nde

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen Deprem Bölgesi Zirvesi, Türkiye'nin önde gelen uzmanlarını bir araya getirdi.

Tekerlekli sandalyesi çalındı, Şehitkamil'in armağanıyla sevindi

Şehitkamil Belediyesi, Lütfiye Emre'nin çalınan tekerlekli sandalyesinin yerine yeni akülü tekerlekli sandalyesini kendisine teslim etti. Anne Muazzez Emre, duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Türkiye’nin yüzde 52,7’si mutlu

Yaşam memnuniyeti araştırması sonuçlarına göre, mutlu olduğunu beyan eden 18 ve üzeri yaştaki bireylerin oranı, 2022 yılında yüzde 49,7 iken 2023 yılında 3 puan artarak yüzde 52,7 oldu.

Şahin, deprem zirvesinde deprem anma ve eğitim müzesi projesini anlattı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nurdağı'nda hayata geçirilecek Deprem Anma ve Eğitim Müzesi ile her vatandaşı bilinçlendirmenin yanı sıra simülasyon ve zaman tüneli sayesinde de hangi yapının neden az hasarlı, çok hasarlı veya sağlam olduğunun anlaşılabileceğini söyledi.

Bitlis-Baykan karayolunda heyelan

Bitlis-Baykan karayolunda meydana gelen heyelan nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanıyor.

Endonezya'dan Gaziantep'e zeka oyunları

Endonezya'da yetişen tik ağacından tamamen elle işlenerek yapılan zeka oyunları Türkiye'de yalnızca Gaziantep'te satılıyor.

Toplam 2402 haber.