Eğitim

Eğitim Haberleri

Gaziantep Kolej Vakfı'nda Cumhuriyet coşkusu

Cumhuriyetin kuruluşunun 99.yılı Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesinde faaliyet gösteren bütün kurumlarda çeşitli etkinliklerle kutlamalar gerçekleştirildi. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerinin sahne performansı ve gösterileri ayakta alkışlandı.

Yılmaz, Suriye'de görev yapan dekan ve müdürlerle toplantı yaptı

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Gaziantep Üniversitesi'ne (GAÜN) bağlı olan ve Suriye'deki güvenli bölgelerde bulunan fakülte ile meslek yüksek okullarının dekan ve müdürleri ile toplantı yaptı.

GAÜN'de Teknofest hazırlıkları başladı

TEKNOFEST 2022'de 3 birincilik olmak üzere toplam 11 ödül alarak yarışmalara damga vuran Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, TEKNOFEST 2023 hazırlıklarına bir toplantı yaparak başladı. Toplantıda konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yumrutaş, 2023'te gerçekleşecek olan TEKNOFEST yarışmalarına da GAÜN takımlarının damga vuracaklarını ifade etti.

GAÜN personeline yangın eğitimi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Sivil Savunma Uzmanlığı birimi tarafından hazırlanan Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü Yangın İç düzenlemesi çerçevesinde yangınla mücadele ekipleri kuruldu. Yangın söndürme ekibinde görevli personele yangın eğitimi verilerek, yangın tatbikatı yapıldı.

Genel Müdür Asyalı'dan Cumhuriyet mesajı

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, 'Milli mücadelenin, ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde Cumhuriyet ile taçlandırılmasının 99'uncu yılını gururla kutluyoruz' ifadelerini kullandı.

GKV'de Cumhuriyet balosu

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları'nda Cumhuriyet Bayramı farklı etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Düzenlenen Cumhuriyet balosunda öğrencilerin sergilediği performans alkış aldı

Arabanlı öğrenciler Viyana'de staj gördü.

Gaziantep'in Araban ilçesinde bulunan Şerif Peri Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilere Eramus+projesi ile Avusturya'nın Viyana şehrinde staj gördü.

GAÜN'de kitap imza şöleni

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen ''Kitap İmza Şöleni''inde akademisyenler öğrencilerle bir araya gelerek kitaplarını imzaladı.

SANKO'nun eğitim kurumları arasında iş birliği protokolü

SANKO Üniversitesi ile SANKO Okulları arasında bilimsel, sosyal ve kültürel iş birliği protokolü imzalandı.

Deneyap atölyeleri Türkiye'nin geleceğine yön verecek gençler yetiştiriyor

Şahinbey Belediyesi tarafından Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde oluşturulan Deneyap ve Bilim Şahinbey Atölyelerinde geleceğe yön verecek gençler yetiştiriliyor.

Gaziantep'te üniversite lise işbirliği

SANKO Üniversitesi ile Abdulkadir Konukoğlu Fen Lisesi arasında bilimsel, sosyal ve kültürel iş birliği protokolü imzalandı.Rektör Prof. Dr. Güner Dağlı, SANKO Üniversitesi olarak liselerle iş birliklerine hazır olduklarını belirterek, 'Öğrencilerin insanlığa yararlı projeler geliştirip üretmesini istiyoruz' dedi.

Sanko'da ''Kadına el kalkmaz' etkinliği

SANKO Üniversitesi ile Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) iş birliğiyle kadına şiddete dikkat çekmek amacıyla 'Kadına El Kalkamaz' konulu etkinlik düzenlendi.

Enhancer Projesi'nin kapanışı HKÜ'de gerçekleştirildi

Avrupa Birliği (AB) tarafından fonlanan ve Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD), T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) koordinasyonuyla yürütülen, Türkiye'deki Mülteciler için Mali Yardım Programı (FRIT)-ENHANCER Projesi ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) tarafından uygulanan 'Yeni Ürün Geliştirmek için Altyapının Güçlendirilmesi ve Mentör Köprüsünün Kurulması' projesinin kapanış toplantısı yapıldı.

Kreş öğrencileri makarna yaptı

Gaziantep Üniversitesi(GAÜN) Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu öğrencileri, GAÜN Kreş ve Anaokulu altı yaş gruplarını makarna yapımı için uygulama mutfağında ağırladı.

Eğitim bilimleri dergisinde özel sayı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Eğitim Bilimleri Enstitüsü tarafından 2016 yılında yayın hayatına başlayan akademik bir dergi olan Gaziantep Üniversitesi Eğitim Bilimleri Dergisi, Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet Yıldırım Celkan'a ithafen özel sayı hazırladı.

Üniversite adaylarından SANKO Üniversitesi'ne ziyaret

Gaziantep Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi öğrencileri, rehber öğretmenleri Fatma Nur İspenoğlu eşliğinde SANKO Üniversitesi'ni ziyaret etti.

GKV öğrencileri Bilfest'te

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu dördüncü sınıf öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Gazişehir BİLFEST 2022 Bilim Şenliği'ne katılarak bir çok bilimsel deneyde görev aldı.

Türkiye'nin ilk Keşif Kampüsü eğitim-öğretime başladı

Bilim ve teknolojiyi toplumda geniş kitlelere ulaştırmayı, çocuklar ve gençler başta olmak üzere toplumun her katmanında bu alanlara karşı farkındalık oluşturmayı amaçlayan, 6-14 yaş grubuna yönelik düzenlenen uygulamalı atölye eğitimlerini çevreleyen ve Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan Gaziantep Fatma Rezzzan-Mehmet Ragıp Güzelbey Çocuk Üniversitesi-Keşif Kampüsü Eğitim Öğretim Yılına törenle başladı.

HKÜ'de TEKNOFEST 2023 heyecanı başladı

Dünya'nın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST'in 2023 yılı etkinlikleri için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin (HKÜ) teknoloji sevdalısı öğrencileri ve öğretim elemanları düzenlenen bilgilendirme seminerinde bir araya geldi.

Toplam 884 haber.