Asayiş

Asayiş Haberleri

Berber koltuğunda öldürülen genç, son yolculuğuna uğurlandı

Gaziantep’te berber dükkanına yapılan silahlı saldırıda hayatını kaybeden 25 yaşındaki Yasin Demir’in ailesine teslim edilen cenazesi defnedildi. Cenaze Adli Tıp Kurumundan çıkarıldığı esnada yakınlarının “Yasin nereye gittin” diye feryat etmesi yürekleri dağladı.

Evinde bıçaklı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti

Gaziantep'te üç arkadaşı ile evde bulunduğu sırada bıçaklı saldırıya uğrayan kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sırasında evde bulunan şahıslardan 2'si gözaltına alınırken, kaçan bir şahsı yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Sürücünün öldüğü feci kaza güvenlik kamerasında

Gaziantep'te direksiyon hakimiyetini kaybederek yön levhasına çarpan ve olay yerinde hayatını kaybeden otomobil sürücüsünün feci kaza anının görüntüsü ortaya çıktı. Bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan kaza anlarında, otomobilin yön levhasına çarptıktan savrularak ters dönmesi yer aldı.

Gaziantep’te pes dedirten kazalar kameralara yansıdı

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü kent merkezinde sürücüler ile yayaların dikkatsizliği yüzünden yaşanan trafik kazalarının görüntülerini paylaştı. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına anbean yansıyan kazalar pes dedirtti.

Bingöl’deki patlamada acı haber geldi: 2 şehit

Bingöl'de Özel Harekat Şube Müdürlüğü içerisinde meydana gelen patlamada ağır yaralanan 2 özel harekat polisi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Fetullah Gülen’in yeğeni Selahaddin Gülen'e hapis cezası

'FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen 'terör örgütüne üye olmak' suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası aldı.'

Eşi tarafından vurulan hemşire hayatını kaybetti

Kilis'te hastane önünde eşi tarafından silahla vurulan hemşire hayatını kaybetti.

Gaziantep’te kaçak akaryakıt operasyonu

Gaziantep'te polis, bir tır parkına düzenlediği operasyonda 8 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirdi.

Gaziantep’te 6 günde 4 bin 549 araç ve sürücüsüne ceza kesildi

Gaziantep'te 6 gün içerisinde gerçekleştirilen trafik denetimlerinde kurallara uymayan 4 bin 549 araç sürücüsüne ceza yazıldı. Uygulamada 332 araç trafikten men edildi.

Altın hırsızı jandarmadan kaçamadı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Nurdağı ilçesi Başpınar Mahallesinde bir evden 13 bin TL değerinde televizyon, 9 adet tam altın ve 1 adet yarım altın çalan hırsız yakalandı.

Ses cihazının içinden uyuşturucu çıktı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğünün 13-19 Mart tarihleri arasında uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarında çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 27 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda bilgisayar ve ses cihazlarına gizlenmiş uyuşturucuların bulunma anı kameralara yansıdı.

Polis memurunun sürücülüğünü yaptığı araçtan 52 kilo 500 gram patlayıcı çıktı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde sürücülüğünü İstanbul'da aktif olarak görev yapmakta olan bir polis memurunun yaptığı araçta 52 kilo 500 gram patlayıcı çıktı.

Gaziantep’ten Adıyaman’a uyuşturucu naklederken yakalandı

Gaziantep'ten Adıyaman'a uyuşturucu madde nakleden şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.

Yargıtay'dan emsal nafaka kararı

Bir boşanma davasının temyiz müracaatını değerlendiren Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, erkeğin cezaevinde tutuklu veya hükümlü olmasının, yoksulluk nafakası ile sorumlu tutulmasını engellemeyeceğine hükmetti. Emsal kararla birlikte, cezaevindeki kocalar da kusurlu bulunmaları halinde nafaka ödeyecek.

Tekirdağ’da bulunan kemikler 8 aydır kayıp olan sosyal medya fenomenine ait çıktı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde piknik alandaki ağaçlık alanda bulunan insan kemikleri, 8 ay önce kayıp olarak aranan sosyal medya fenomeni Yunus Dönertaş'a ait olduğu ortaya çıktı.

Hakimlik ve savcılık sınavı sorularının sızdırılmasında 16 kişi hakkında gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, hakimlik ve savcılık sınavı sorularının sızdırılmasına ilişkin soruşturma kapsamında 16 FETÖ şüphelisi hakkında gözaltı kararı verdi.

Polisi şehit eden teröriste 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 107 yıl hapis cezası

Van'da polis memuru Abdullah Delibaş'ın şehit edilmesi ile birçok eylemin faili olarak yargılanan teröriste 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ve 107 yıl 2 ay hapis cezası verildi.

Terör örgütü PKK mensubu 1 kişi daha ikna yoluyla teslim oldu

İçişleri Bakanlığı, terör örgütü PKK mensubu 1 kişinin daha ikna yoluyla teslim olduğunu duyurdu.

“Eşime küfredildi” deyip lisede dehşet saçan sanığın 20 yıla kadar hapsi istendi

Gaziantep'te bir kişi, öğretmen olan eşine küfredildiği gerekçesiyle lisede bıçakla dehşet saçtı. Şahsın öğrenci velisi ile öğrenciyi bıçakladığı saldırı anının güvenlik kamerası görüntüsü dehşete düşürdü. Olayın ardından tutuklanan şahıs hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istenirken, sanığın savcılık ifadesinde bıçağı elma kesmek taşıdığını söylemesi dikkat çekti.