Asayiş

Asayiş Haberleri

Polis memurunun sürücülüğünü yaptığı araçtan 52 kilo 500 gram patlayıcı çıktı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde sürücülüğünü İstanbul'da aktif olarak görev yapmakta olan bir polis memurunun yaptığı araçta 52 kilo 500 gram patlayıcı çıktı.

Gaziantep’ten Adıyaman’a uyuşturucu naklederken yakalandı

Gaziantep'ten Adıyaman'a uyuşturucu madde nakleden şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.

Yargıtay'dan emsal nafaka kararı

Bir boşanma davasının temyiz müracaatını değerlendiren Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, erkeğin cezaevinde tutuklu veya hükümlü olmasının, yoksulluk nafakası ile sorumlu tutulmasını engellemeyeceğine hükmetti. Emsal kararla birlikte, cezaevindeki kocalar da kusurlu bulunmaları halinde nafaka ödeyecek.

Tekirdağ’da bulunan kemikler 8 aydır kayıp olan sosyal medya fenomenine ait çıktı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde piknik alandaki ağaçlık alanda bulunan insan kemikleri, 8 ay önce kayıp olarak aranan sosyal medya fenomeni Yunus Dönertaş'a ait olduğu ortaya çıktı.

Hakimlik ve savcılık sınavı sorularının sızdırılmasında 16 kişi hakkında gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, hakimlik ve savcılık sınavı sorularının sızdırılmasına ilişkin soruşturma kapsamında 16 FETÖ şüphelisi hakkında gözaltı kararı verdi.

Polisi şehit eden teröriste 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 107 yıl hapis cezası

Van'da polis memuru Abdullah Delibaş'ın şehit edilmesi ile birçok eylemin faili olarak yargılanan teröriste 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ve 107 yıl 2 ay hapis cezası verildi.

Terör örgütü PKK mensubu 1 kişi daha ikna yoluyla teslim oldu

İçişleri Bakanlığı, terör örgütü PKK mensubu 1 kişinin daha ikna yoluyla teslim olduğunu duyurdu.

“Eşime küfredildi” deyip lisede dehşet saçan sanığın 20 yıla kadar hapsi istendi

Gaziantep'te bir kişi, öğretmen olan eşine küfredildiği gerekçesiyle lisede bıçakla dehşet saçtı. Şahsın öğrenci velisi ile öğrenciyi bıçakladığı saldırı anının güvenlik kamerası görüntüsü dehşete düşürdü. Olayın ardından tutuklanan şahıs hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istenirken, sanığın savcılık ifadesinde bıçağı elma kesmek taşıdığını söylemesi dikkat çekti.

İslam dinine hakaret şahıs hakkında savcılıktan açıklama

Sosyal medya hesabından İslam dinine, Müslümanlara hakaret eden Deniz Furkan Talu hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı kısa bir açıklama yaptı. Savcılık tarafından yapılan açıklamada 'Şüpheli hakkında gözaltı talimatı verilmiş olup kolluk kuvvetleri tarafından şüpheli aranmaktır' denildi.

Gaziantep’te tefeci çetesine şafak operasyonu: 16 gözaltı

Gaziantep'te vatandaşları yüksek faizle borç batağına sürükleyen ve tehdit eden tefeci çetesi şafak operasyonuyla çökertildi. Çok sayıda senet ve yüklü miktarda para ele geçirilen operasyonda 16 çete üyesi gözaltına alındı.

Jandarma uyuşturucu satıcısı ve kaçakçılara göz açtırmıyor

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçı ve uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptıkları operasyonlar sonucu çok sayıda kaçak ürün ve uyuşturucu madde ele geçirirken olaylarla ilgili olarak 39 şahıs hakkında işlem başlattı.

Gaziantep’te 24 trafik kazası kameralara yansıdı

Gaziantep kent merkezinde son bir hafta içerisinde yaşanan 24 trafik kazası, kent güvenlik yönetim sistemi ve plaka tanıma sistemi kameralarına yansıdı.

Polislerin gözü önünde yayaya çarptı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir motosiklet sürücüsü, yolun karşısına geçen kadına çarptı. Polislerin gözü önünde meydana gelen kazada kadın yaralanırken, aynı esnada karşıya geçmeye çalışan bir erkek ise adım farkıyla kazadan yara almadan kurtuldu

Gaziantep’te işçi servisi devrildi: 3 yaralı

Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesi'nde işçileri taşıyan bir midibüs seyir halindeyken yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 3 işçi yaralanırken 22 işçi ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Trafik kazasında ağır yaralanan yaşlı adam hayatını kaybetti

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında ağır yaralanan yaşlı adam, hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Yaşamını yitiren Mehmet Arık'ın İzmir'deki torununu ziyaretten döndüğü öğrenildi.

İstanbul Adliyesi’nde polisin elinden kaçan FETÖ’nün kilit ismi Maltepe’de minibüste yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) mali kaynak aktardığı gerekçesi ile kapatılan Kimse Yok Mu Derneğinin kilit ismi, İstanbul'da yargılandığı davanın karar duruşması için götürüldüğü İstanbul Adliyesi'nde polisin elinden kaçtı. Firari sanık, olaydan 6 gün sonra Maltepe'de polisin yol kontrolü sırasında yolcu minibüsünde yakalandı.

Yolcu minibüsü buzlanma nedeniyle devrildi: 3 yaralı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan yolcu minibüsü, refüje çarptıktan sonra devrildi. Meydana gelen kazada minibüste bulunan 3 yolcu hafif şekilde yaralandı.

Gaziantep’te horoz dövüştürenlere rekor ceza

Gaziantep'te dövüş için kurulan ring içerisinde 9 adet horoz ele geçirilirken, horoz dövüştüren 71 şahsa toplam 129 bin 149 TL idari para cezası uygulandı.

Öğrencinin hayatını kurtaran okul müdürü o anları anlattı

Gaziantep'te nefes borusuna yemek kaçan ve boğulmak üzere olan öğrenciyi kurtaran Okul Müdürü Abdulazmi Çelik, o anları ve yaptığı müdahaleyi anlattı. Öğrencisinin nefes borusunun tıkandığını fark edince 'Heimlich manevrası' yapmaya başladığını söyleyen Çelik, Öğrencimizi o halde görünce heimlich manevrası yaparak tıkanan nefes borusunu açtım dedi.