Spor

Spor Haberleri

Pansiyonlarda konaklayan öğrencilere forma ve bisiklet dağıtıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından, Gaziantep Valiliği iş birliğinde okul spor kulüplerine 20 bin Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü (GFK) forması ve kent genelindeki pansiyonlu okullara bin adet bisiklet dağıtıldı.

Brezilyalı kadın futbolcu davul, zurna ve meşalelerle karşılandı

Kadınlar Futbol Süper Ligi'nin iddialı ekiplerinden Gaziantep ALG Spor, Brezilyalı kadın futbolcu Thays Ferrer'i kadrosuna kattı. Yeni takımıyla sözleşme imzalamak için ALG Spor kulüp binasına gelen Thays Ferrer'i taraftarlar davul, zurna ve meşalelerle karşılayarak çiçek takdim etti.

Süper Lig yayın haklarını, korsan yayınlar vurdu

Süper Lig'de yeni yayın ihalesini kazanan firma pazartesi günü açıklanacak ancak şu ana kadar verilen rakamlar TFF'yi de kulüpleri de tatmin etmedi. Verilen rakamların düşük kalmasındaki en büyük etken ise korsan yayınlar olarak öne çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası: Kasımpaşa: 1 - Gaziantep FK: 2 (Maç Özeti)

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Gaziantep FK deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi.

Şahin: “Engelli sporcularımız şehrimize son iki yılda 600 madalya kazandırdı”

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, Gazişehir Gaziantep Spor Kulübü ve Fenerbahçe tekerlekli sandalye basketbol takımlarının karşılaşmasını tribünden izledi. Maç sonunda her iki takımın oyuncularını tebrik eden Başkan Şahin, GBB'nin kurum içindeki doğru modellemeleri sayesinde engelli sporcuların son iki yılda şehre 600 madalya kazandırdığını söyledi.

Şahin: “Gaziantep modeli size deniz olmadan da yüzme şampiyonu nasıl olunacağını gösterir”

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Spor Kulübü sporcularından Asiye Albeni ve Umut Hava, Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Milli Takım Seçme Yarışması'nda rakiplerini geride bırakarak Türkiye'yi uluslararası arenada gururlandırma şansını yakaladı.

Yerli oyuncuların süresi yükseldi

TFF'nin '8+3' kuralının uygulanmaya başlandığı sezonun ilk yarısında yerli oyuncuların sayısal oynama oranları geçtiğimiz sezona göre azalırken oynama süreleri artış gösterdi. Geçtiğimiz sezon yüzde 45.25 olan yerli oyuncu oranı yüzde 41.3'e inse de bu oyuncuların toplam süre içindeki forma giyme oranları yüzde 34.53'ten yüzde 38.20'ye çıktı.

Süper Lig'de 21. hafta heyecanı Beşiktaş-Gaziantep FK maçıyla başlıyor

Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta Beşiktaş-Gaziantep FK ve Yeni Malatyaspor-Göztepe karşılamaları ile başlayacak.

Gaziantep FK, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Ligin 21. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Gaziantep FK, Karagümrük maçı hazırlıkları sürdürüyor

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 20. haftasında evinde ağırlayacağı Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Luka Stankovski Gaziantep FK’da

Gaziantep Futbol Kulübü, 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Luka Stankovski'yi transfer etti. Gaziantep ekibi, Stankovski ile 4,5+1 yıllık anlaşmaya varıldığını açıklandı.

Gaziantep FK, Karagümrük maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında evinde oynayacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Gaziantep FK, Bursaspor karşısında ilk galibiyetini arıyor

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda konuk edeceği Bursaspor ile 3. kez karşı karşıya gelecek olan Gaziantep Futbol Kulübü, Bursaspor karşısında ilk galibiyetini almaya çalışacak. Bursaspor ile daha önce 2 kez karşı karşıya gelen Gaziantep FK, her iki maçtan da yenik ayrılmıştı.

Gaziantep FK Başkanı Cevdet Akınal’dan ilk yarı değerlendirmesi

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının bitmesinin ardından kulübün resmi internet sitesine gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Son 4 karşılaşmada 10 puan aldıklarını ifade eden Akınal, ligin ikinci yarısında çok daha iyi bir performans sergileyeceklerine söyledi.

Gaziantep FK’nın ilk yarı karnesi

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 28 puanla 9. sırada tamamlayan Gaziantep Futbol Kulübü, 19 maçlık periyotta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Gaziantep ekibi, iç saha maçlarında ise 7 galibiyet ve 2 beraberlikle 23 puan toplayarak Konyaspor'dan sonra en başarılı ikinci takım oldu.

Şahinbey Ampute’den farklı tarife

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda Denizli Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 6-0 mağlup etti.

Gaziantep FK'da şok ayrılık

Gaziantep Futbol Kulübümüze 2018-2019 sezonunda transfer olan ve geride kalan üç yıl boyunca büyük emeklerde bulunan başarılı futbolcumuz Kenan Özer ile yollarımız karşılıklı olarak anlaşılarak ayrılmıştır.

Çaykur Rizespor maçının hakemleri açıklandı

Gaziantep Futbol Kulübümüzün, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hakemi açıklandı.

Kulaçlar, 25 Aralık Kurtuluş Günü için atıldı

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Şehitkamil Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 10. Geleneksel 25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluş Günü Yüzme Kurtuluş Kupası yarışmaları düzenlendi. 18 kulüpten 490 sporcu, çeşitli kategorilerde düzenlenen yarışlarda ödül kürsüsü mutluluğu yaşamak için kıyasıya kulaç attı.

Toplam 1048 haber.