Spor

Spor Haberleri

A Milli Takım’ın UEFA Uluslar Ligi fikstürü belli oldu

UEFA Uluslar Ligi kura çekimi sonrasında, Lüksemburg, Litvanya ve Faroe Adaları ile C Ligi 1. Grup'ta yer alan A Milli Takım'ın müsabaka fikstürü açıklandı.

Fenerbahçe’ye orta sahadan gol atan Figueiredo konuştu

Gaziantep Futbol Kulübü'nün Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada orta sahadan gol atan ve performansıyla dikkat çeken Joao Figueiredo, 'Attığım gol çok sık rastlanan bir gol değil. Fenerbahçe'ye karşı böyle bir gol atmak çok güzel bir duygu dedi.

Kayserispor-Gaziantep FK maçını Erkan Özdamar yönetecek

Yukatel Kayserispor ile Gaziantep FK arasında Pazar günü oynanacak olan ligin 17. hafta karşılaşmasını Erkan Özdamar yönetecek.

Erol Bulut: "Fenerbahçe maçında hak ettiğimiz 3 puanı aldık"

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe maçında 4 ayrı sistemle oynayarak hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyleyerek, Kayserispor'u da yenerek deplasman şanssızlığımızı bitirmek istiyoruz dedi.

Gaziantep FK, Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında konuk olacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı.

UEFA Konferans Ligi’nde Fenerbahçe’nin rakibi belli oldu

UEFA Konferans Ligi'nde play-off turu eşleşmeleri, kura çekimi sonucunda belli olurken, Fenerbahçe Slavia Prag ile eşleşti.

UEFA Avrupa Ligi’nde play-off turu eşleşmeleri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu eşleşmeleri, gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda belli oldu.

Kadın taraftarlar spor camiasını bu gecede birleştirdi

Gaziantep Kadın Taraftarları Derneği 2. Olağan Genel Kurulu sonrası gerçekleştirilen 'Güçlü Kadın Güçlü Gaziantep' buluşması Şahsenem katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Gaziantep Ampute Spor Kulübü’nden kapatma kararı

Türkiye Bedensel Engelliler Amtupe 2. Ligi'nde mücadele eden Gaziantep Ampute Spor Kulübü, giderleri karşılayamaması ve destek bulamamaları nedeniyle kulübün kapısına kilit vurulması kararını aldı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur kuraları çekildi

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda eşleşmeler yapılan kura çekimi ile belirlendi. Fenerbahçe, AFJET Afyonspor ile, Galatasaray, Denizlispor ile, Beşiktaş ile, Trabzonspor da Boluspor ile eşleşti.

Maça Doğru Gaziantep FK - Sakaryaspor

Gaziantep Futbol Kulübümüz, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Sakaryaspor'u konuk ediyor. 

Spor Toto Süper Lig’de 15. hafta heyecanı

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftası yarın Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak.

Gaziantep FK, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 14. haftasında evinde konuk edeceği Konyaspor maçı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

TFF: "TFF’nin Galatasaray’a ceza vermesi mümkün değildir"

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray'ın tam kapasite seyirciyle Lokomotiv Moskova maçına çıkacağı durumuyla alakalı sorumluluğun UEFA'da olduğunu ve ceza verileceğine dair değerlendirme ve açıklamaların gerçeği yansıtmamakta olduğunu açıkladı.

Erol Bulut: "Deplasmandaki talihsizliğimizi Galatasaray maçı ile değiştirmek istiyoruz"

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürürken, antrenman öncesi açıklama yapan Teknik Direktör Erol Bulut, Deplasmandaki talihsizliğimizi Galatasaray maçı ile değiştirmek istiyoruz dedi.

Geleceğin okçuları 29 Ekim Kupası’nda yarıştı

Gaziantep'te geleceğin milli okçuları, Şahinbey Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde okçuluk turnuvasında yarıştı.

Şahinbey Ampute Futbol Takımı kupaya yürüyor

Şahinbey Ampute Futbol Takımı, Türkiye Kupası yarı final maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor'u 4-0 mağlup ederek finale yükseldi.

Alexandru Maxim: “Daha istikrarlı olmamız gerekiyor”

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 10. haftasında sahasında oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Gaziantep FK'nın yıldız oyuncusu Alexandru Maxim, Giresunspor maçında 3 puanı hedeflediklerini ve galibiyetlerle istikrar yakalamaya çalışacaklarını söyledi.

Şahinbey Ampute yarı finalde

Şahinbey Ampute Futbol Takımı Diyarbakır'da yapılan Türkiye Kupası karşılaşmalarının ikinci maçında ODTÜ Spor Kulübü'nü 2-0 mağlup ederek yarı finale çıktı.

Toplam 1048 haber.