Spor

Spor Haberleri

Mustafa Eskihellaç: “Gaziantep FK’ya geldiğim için çok mutluyum”

Gaziantep Futbol Kulübü'nün yeni transferlerinden Mustafa Eskihellaç, uzun bir transfer sürecinin ardından Gaziantep ekibine katıldığı için mutlu olduğunu söyledi. Eski takımı Yeni Malatyaspor'a teşekkür eden 25 yaşındaki futbolcu, yeni dönemde taraftarlara iyi bir Gaziantep FK izletmek istediklerini belirtti.

Türkiye Kupası ve Süper Kupa maçlarının yayın hakları 1 yıl daha uzatıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile uzun yıllardır Türkiye Kupası ve Süper Kupa yayın haklarını elinde bulunduran Turkuvaz Medya Yayın Hizmetleri A.Ş. arasında 2022-2023 sezonu için ek sözleşme yapıldı.

Gaziantep Basketbol’da milli takım sevinci

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri ile FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası için 24 kişilik aday kadrosu açıklanırken, Gaziantep Basketbol'un yeni transferlerinden Muhsin Yaşar da aday kadroda yer aldı. Muhsin Yaşar'ın kadroda yer alamsıyla Gaziantep ekibi de tarihinde ilk kez milli takıma sporcu gönderme sevinci yaşadı.

Şampiyon yüzücüler başarıya doymuyor

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzunun yetiştirdiği altın kulaçlar, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Arena Kulüpler Arası Uzun Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası ve Yıldızlar Bireysel Yüzme Şampiyonası'nda birçok ilke imza atarak Türkiye'de ilk dört kulüp arasına girmeyi başardı.

Gaziantep FK, Fenerbahçe'nin eski futbolcusunun transferini ilginç video ile açıkladı

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Partizan'da forma giyen ve bir dönem Fenerbahçe'de de ter döken 28 yaşındaki Sırp sağ kanat oyuncusu Lazar Markovic'i 2+1 yıllığına kadrosuna kattı. Gaziantep ekibinin, yıldız oyuncunun transferini 'Rüzgarın oğlu Gaziantep'te' diyerek yayınladığı animasyon kliple açıklaması ve klipteki baklava detayı ise dikkat çekti.

Erten Ersu, Gaziantep FK’da

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Konyaspor forması giyen 28 yaşındaki deneyimli kaleci Erten Ersu'yu 2 yıllığına kadrosuna kattı.

Gaziantep FK’nın transferi için valiler devrede!

Gaziantep Futbol Kulübü ile ön anlaşma sağlayan Mustafa Eskihellac için Gaziantep Valisi Davut Gül devreye girdi.

Conner Frankamp, Gaziantep Basketbol’da

Gaziantep Basketbol, son olarak Rusya takımlarından Zenit'te forma giyen ve geçtiğimiz sezon 17 Eurolegue maçına çıkan 27 yaşındaki Birleşik Amerikalı guard Conner Frankamp'ı 1 yıllığına kadrosuna kattı.

Gaziantep FK, hazırlık maçından 2-1 galip ayrıldı

Spor Toto Süper Lig takımı Gaziantep FK'nın Teknik Direktörü Erol Bulut, Qabala'ya karşı kazandıkları hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada, 'İkinci kamp döneminde alacağımız yeni transferlerle takımın seviyesini biraz daha üst sıralara çekmeye çalışacağız. Bugünkü fotoğrafa baktığımızda ilk yarı iyi, ikinci yarı biraz düşük' dedi.

Türkiye Atletizm Milli Takımı’ndan tarihi başarı

Türkiye Atletizm Milli Takımı, Akdeniz Oyunları'nın 70 yıla varan tarihinde en büyük başarısını Oran'da elde etti.

TFF Yönetim Kurulu görev dağılımını yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun yaptığı toplantıda görev dağılımı belirlendi.

Süper Lig ve 1. Lig yayın hakları 2 yıl daha Digiturk beIN MEDIA GROUP’ta

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig ve 1. Lig yayın haklarının 2 yıl daha Digiturk beIN MEDIA GROUP'ta olacağını açıkladı.

Burak Yılmaz’ın yeni adresi Fortuna Sittard oldu

Milli futbolcu Burak Yılmaz, 2 yılı oyuncu ve 3 yılı antrenör olmak üzere Fortuna Sittard'la 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe ayrılığı açıkladı

Fenerbahçe, yayımladığı teşekkür mesajıyla Çek basketbolcu Jan Vesely ile yolların ayrıldığını duyurdu.

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Avrupa Altın Ligi’nde ikinci oldu

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Hırvatistan'ın Varazdin kentinde düzenlenen 2022 CEV Avrupa Altın Ligi Dörtlü Finalde final maçında Çekya'ya 3-1 yenilerek ikinci oldu.

Gaziantep FK yeni sezonun startını verdi

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu çalışmalarına tesislerde yaptığı ilk antrenmanla start verdi. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, yeni sezonda sistem değişikliği yapacaklarını ve yeni sisteme yönelik transfer çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Mehmet Büyükekşi yeni TFF Başkanı seçildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda 209 delegenin 158'inin oyunu alan Mehmet Büyükekşi, başkan seçildi.

Gaziantep Futbol Kulübümüzün, 2022-2023 sezonu kamp programı belli oldu.

Profesyonel Futbol Takımımızın, 2022-2023 Spor Toto Süper Lig hazırlıkları kapsamında gerçekleştireceği kamp programı belli oldu.

Gaziantep Büyükşehir’den Nizip Spor Lisesine malzeme yardımı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Nizip Zeugma Hokey Kulübü'nün şampiyonluğu vesilesiyle Nizip Spor Lisesi öğrencilerine eşofman ve ayakkabı desteği verdi.

Toplam 1032 haber.