Nizip Haberleri

Nizip Haberleri

Şehitkamil Belediye Meclisi 2. Birleşim Toplantısı tamamlandı

Şehitkamil Belediye Meclisi'nin 2024 Yılı Dönemi Mayıs Ayı 2. Birleşim Toplantısı tamamlandı. Toplam 7 madde görüşüldü.

Alparslan Group'tan çiftçilere muhteşem showroom

Türkiye'nin önde gelen tarım araçları üreticilerinden Erkunt Traktör, Alparslan Group iş birliğinde Gaziantep'te yeni bir bayi açtı.

Tahmazoğlu İsrail'i protesto eden üniversite öğrencilerine destek verdi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İsrail'i protesto eden Gaziantep Üniversitesi öğrencilerini ziyaret ederek destek verdi.

Büyükşehir'den Deprem ve Depremin İnşaat Sektörüne Etkileri çalıştayı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Şubat depremi sonrası kentin dirençli olması amacıyla alınacak kararlar için hazırlanacak yol haritasının belirlenmesi kapsamında 'Deprem ve Depremin İnşaat Sektörüne Etkileri' konulu çalıştay düzenlendi.

GAÜN'de GAZZE'ye destek amacıyla oturma eylemi düzenlendi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Bir Gençlik Topluluğu, Necmettin Erbakan Topluluğu, Fecr Öğrenci Topluluğu ve Rehber Düşünce Topluluğu tarafından Gazze'ye destek amacıyla oturma eylemi düzenlendi.

Medical Point Hastanesi'nde hemofili tedavisinde yeni bir adım

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba liderliğinde EAHAD Akredite Hemofili Merkezi açıldı.

GAGİAD Yönetiminden GTB'ye ziyaret

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Gaziantep Ticaret Borsası'nı (GTB) ziyaret etti.

Vatandaş anlattı, Yılmaz dinledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, Seyrantepe Mahallesi'ndeki vatandaşlarla buluştu. Başkan Umut Yılmaz, bölge halkının taleplerini dinledi ve kendileriyle fikir alışverişinde bulundu.

HKÜ'lü Akademisyenlerin, Sınıraşan Kitlesel Göçle Radikalleşmesi ilişkisine yönelik projesi başladı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cenker Korhan Demir'in proje yürütücülüğünü yaptığı, 'Sınıraşan Kitlesel Göç Kaynaklı Radikalleşme: Risk ve Nedenlerinin Belirlenmesi ile Uyum Politikalarının Güçlendirilmesi' konulu 1001 projesi başladı.

Sürücü 9 kişinin öldüğü kazayı hastalığına bağladı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde beton tankerinin yolcu minibüsüne çarptığı ve 9 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı kazanın ardından tanker sürücüsü Mehmet Göğüş'ün ifadesi ortaya çıktı. Göğüş, hızının 70-80 kilometre arasında olduğunu ve tansiyon hastası olduğunu ifade ederek gözlerinin karardığını söyledi.

Otokoç 2. el 'in Gaziantep bayisi açıldı

İkinci el araç pazarının lideri Otokoç 2. el'in bayisi Gaziantep'te hizmete girdi. İkinci elde kurumsallaşmanın yaygınlaşmasına öncülük eden Otokoç 2. El, 2026 sonuna kadar 35 bayiye ulaşmayı hedefliyor.

GAGİAD'tan GSO'ya ziyaret

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Sanayi Odası'nı (GSO) ziyaret etti.

9 kişinin öldüğü kaza ile ilgili tanker şoförü tutuklandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 9 kişinin öldüğü kazayla ilgili yürütülen soruşturmada tanker şoförü Mehmet Göğüş tutuklandı.

Gazi torunları Çanakkale'de ecdat ile buluşuyor

Şahinbey Belediyesi 'Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına' Projesi kapsamında 218 bin 327 öğrenciyi ecdatla buluşturmaya devam ediyor.

Gaziantep'teki feci kazada ölenlerin cenazeleri defnedildi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde beton tankerinin karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçtiği kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri İslahiye ilçesine bağlı Yeşilyurt köyünde defnedildi.

Devrilen kum yüklü kamyonun sürücüsü ağır yaralandı

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde yol çalışmasında çalışan kamyonun devrilmesi sonucu sürücü ağır yaralandı.

2. Uluslararası Aile Sempozyumu Gaziantep'te başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gaziantep Aile Akademisi ev sahipliği ve iş birliğinde, 100'e yakın yerli ve yabancı seçkin akademisyenin katılımıyla bu yıl 2'ncisinin düzenleneceği Uluslararası Aile Sempozyumu 10 Mayıs Cuma günü başlıyor.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Yurtdışı Bilim ve Kültür Gezisinde

Kuruluşunun 60.yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları akademik çalışmalarının yanı sıra yurt içi ve yurt dışına yönelik düzenlediği bilim ve kültür gezileriyle de öğrencilerin dünyayı tanımasını sağlarken farklı ülke kültürlerini de mercek altına alarak yakandın tanımalarına imkan veriyor. Avrupa'nın birçok ülkesine ve ünlü kentlerine yönelik Bilim ve Kültür Gezileri düzenleyen GKV Özel Okulları bu kez de İtalya, İsviçre ve Fransa'ya yönelik bilim ve kültür gezi gerçekleştirdi.

GAÜN'de hackathon serileri devam ediyor

Gaziantep Üniversitesi(GAÜN) Teknoloji Geliştirme Bölgesi-Teknopark ile Uluslararası Göç Örgütü (IOM) arasında yapılan iş birliği kapsamında girişimci gençlere yönelik hackathonlardan 'Engelli bireylerin günlük hayatta karşılaştıkları zorluklara yenilikçi çözümler geliştirmek için Hackathon' gerçekleştirildi. Kazanan grupla çalışmalar ise GAÜN Teknopark'ta devam ediyor.

GAİB'nde 'İhracatta Sınırları Aş' eğitimini düzenlendi

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) bir yandan zorlu ihracat serüvenlerinde Bölge ihracatçısının yanında olmaya devam ederken bir yandan da dış ticarette nitelikli insan kaynağının artması için düzenlemiş olduğu eğitimlere her geçen gün yenilerini ekliyor.

GKV Özel İlkokulu öğrencileri Ankara'yı mercek altına aldı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, velileri ve sınıf öğretmenlerinin katılımıyla Ankara'da çeşitli incelemeler yapmak üzere bir gezi düzenledi. Ankara'nın tarihi ve turistik yörelerini inceleyen öğrenciler Anıtkabir'de de incelemeler yaparak buradan birinci meclis ve Etnografya müzesini de ziyaret ettiler.

Gaziantep'teki feci kazada ölenlerin cenazeleri yakınlarına teslim edildi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde beton tankerinin karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçtiği kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim edildi. Kazada hayatını kaybeden 9 kişiden 8'inin kadın olması dikkat çekti.

GAÜN'de 'Dünya Astım Günü' toplantısı düzenlendi

Gaziantep Üniversitesi(GAÜN) Çocuk Hastanesi'nde 'Dünya Astım Günü' dolayısıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Gaziantep Şehir Hastanesi'nden anne ölümlerini önleme konulu dev sempozyum

Gaziantep Şehir Hastanesi tarafından Anne Ölümlerini Önleme konulu sempozyum düzenlendi.

25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından yurt genelinde aranan şahıslara yönelik düzenlenen çember operasyonları kapsamında 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

İnanılmaz kurtuluş

Gaziantep'te park edildikten sonra el freni tam çekilmeyen otomobil, geri geri kayarak annesiyle sokakta yürüyen 2 çocuğun üzerinden geçti. Feci kaza kameralara saniye saniye yansırken otomobilin üzerinden geçtiği 2 çocuğun hemen kalkarak annelerine koşması dikkat çekti.

Nöroloji Uzmanı Dr. Alnıaçık ANKA'da

Hasta memnuniyeti odaklı sağlık hizmeti vermeye özen gösteren Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, hekim kadrosuna uzman isimleri dahil etmeyi sürdürüyor. Nöroloji Uzmanı Dr. Süleyman Ömer Alnıaçık Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nin hekim kadrosu arasında yerini alarak hasta kabulüne başladı.

Gaziantep'teki feci kazada ölenlerin kimlikleri belirlendi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde beton tankerinin karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçtiği kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi.

Hareket halindeki polis otosundan atlayan şahıs hayatını kaybetti

Gaziantep'te şüpheli hareketleri nedeniyle gözaltına alınan ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen genç, seyir halindeki polis otosundan atladı. Olayda ağır yaralanan genç tedavi gördüğü hastanedeki 12 günlük yaşam savaşını kaybederken, acılı aile ihmal iddiasında bulundu.

İslahiye Devlet Hastanesinde endişeli bekleyiş

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 4'ü öğrenci 9 kişinin ölümü, 11 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan feci kazanın ardından hayatını kaybedenler ile yaralananların yakınları hastaneye akın ederek endişe içinde beklemeye başladı.